Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa naravno da sam razumna...malo nas je, ali dovoljno
Pa sta cete ovdje, hajde tamo sa svekrvama uzivajte i zaovama, briga mene sta vi mislie o nama, ko si sad pa ti, sve neki novi nikovi ? Koga pratite ?
ja idem sa mamom mojom, mojom zaovom i svekrvom kasnije u setnju..mi dosta vremena provodimo skupa...onoliko naravno koliko mozemo..jer ne zivimo skupa...valjda nece padati kisa.. sada gledam na accuweather..kazu hoce..bilo bi steta
Hvala joj na svemu, i sto je svog sina a mog muza i oca moje djece odgojila i vaspitala ovako kako jeste, hvala joj do neba! I ne pricam na pamet, iza mene je 7 godina braka od toga 3 godine u zajednici u stanu gdje smo suprug i ja imali sobu za sebe.
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Ja evo pristavila i citam bujrum vala (do duse ne mogu bosansku muka mi od nje ali ima nessa u ladici )
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Ja sto bi se reklo: pratim
Hajd na kafu... ja nemam nikakav komentar....
Moze ness..nisam ja namcor.. .ja volim i postujem svekicu...vidi kako joj tepam.....
Ja bih samo da mi neko razjasni: Ko smije nositi tigraste helanke? Svekrva, snaha ili zaova? Ili sve ti ili nijedna ili samo neke? ja sam zbunjena.
i ja sam..neki dan sam razmisljala o tome.
stvarno
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Izvin'te me ali jedina sam ovdje stručna po pitanju tigra, obzirom da imam patike i majicu s tim uzorkom. Tigra može nositi samo onaj kome najlošije stoji.
Cekaj a ko je u skorasnjoj razmjeni poklona osvojio tigraste gace...mozda ima sta reci na tu temu....
Ja nemam ni djevera ni zaovu ni jetrvu ni svekra. Znači , tigriće možemo ili sveki ili ja? Koja sad od nas dvije? Ne znam šta da radim... Odoh na temu "Savjet ako može".
Ne moras kupovati, sta fali posuditi. Nije zena sugava. I sto bi ti uopste sveki zamjerila? Ona je sretna sto ces se ti njezinom sinu glancati.
Hajd ne pretjeruj sada. Moje kćerke imaju svaka svoje labelo. Sad bih ja trebala svoj ruž dijeliti sa svekrvom.
Labelo nije isto kao smnika. Sta fali? Prije koristenja sloj premazes na komad toaletnog pa namazes svoje usne. Ne vidim problem zasto zena nebi smjela nesta "koristidi" od tebe ako se ti koristis necim sto je njeno. Npr. svidja ti se neki njezin parfem, kada hoces negdje ici, naspricas se. Normala. Nece umrijet.
Sta je sa garderobom?
Moze biti vece koristi nego stete. Hoces neku frizuru zena ti pomogne. Hoces mini valk, zena ti pomogne. ili ofarbati kosu.
< Poruku je uredio Finepex -- 24.4.2015 13:45:37 >
Ja nemam ni djevera ni zaovu ni jetrvu ni svekra. Znači , tigriće možemo ili sveki ili ja? Koja sad od nas dvije? Ne znam šta da radim... Odoh na temu "Savjet ako može".