|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-April
22.4.2015 13:51:19   
maksi
Ja sam kod prvog poroda bila sjecena,a kod drugog sam pukla jer je beba isla glavom i rukicom zajedno,i gore je kada se pukne nego kad sjeku.
Sada bi bio red da prodjem i bez jednog i drugog user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 801
22.4.2015 13:53:23   
maksi
Vjeruj mi da sam slabo gdje vidjela te na trapez vecina ih je sa uskim nogavicama.
IZVORNA PORUKA: araj

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

eh kupila ja meso za mantije,sutra akoBogda pravim
aidana ja sam bila neki dan na ciglanama imas farmerki al doduse meni je ono usko,ako si mrsavica imas fin izbor 30 km,meni je licno na otoci bolji izbor ima vise stolova i izbora za trudnice,helanke 20 km,farmerke od 30-35 km

Ja bas volim mantije al ne znam napraviti :) Imaju li na otoci pantalone a da nogavice dole nisu uske jer imam pojake noge? Meni najvise odgovara trapez. Neki dan sam u LC waikkiu farmerke 5o KM, a svidio mi se tregeslus al je bio 80 KM.

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 802
22.4.2015 13:55:49   
aidana

IZVORNA PORUKA: ninuska

pozdrav trudnicama. Ja se malo zadala oko kolica. Posto je prvo dijete, malo istrazujem :) Gledam Chicco urban, izgledaju bas prakticno. Kad budem mogla izaci, otici cu vidjeti uzivo. Imali neko iskustva sa ovim kolicima.

Nemam iskustva, ali i meni djeluju prakticno. I lijepa su na oko, sto bi se reklo user posted image
Koja im je cijena?

Cijena je 980 KM. Meni izgledaju prakticna. Da ne kupujem posebno korpu. Ovako dobijem 2 u 1. Auto sjedalicu cu dobiti :) Moram uzivo da vidim.

Meni to puno user posted image .ali sam pretpostavljala da je oko hiljade user posted image Najvaznije da nisu teska i da ne zauzimaju puno mjesta u gepeku

I meni je puno user posted image Mi imamo Graco 3u1 sa autosjedalicom. Nisu teska, sklapaju se jednom rukom jednim potezom, cijena je pristupacna. Jedino sto zauzimaju dosta mjesta u gepeku, ali kontam koliko para toliko muzike user posted image nisu mogla biti savrsena

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 803
22.4.2015 13:57:32   
araj

IZVORNA PORUKA: maksi

Vjeruj mi da sam slabo gdje vidjela te na trapez vecina ih je sa uskim nogavicama.

eh kupila ja meso za mantije,sutra akoBogda pravim
aidana ja sam bila neki dan na ciglanama imas farmerki al doduse meni je ono usko,ako si mrsavica imas fin izbor 30 km,meni je licno na otoci bolji izbor ima vise stolova i izbora za trudnice,helanke 20 km,farmerke od 30-35 km

Ja bas volim mantije al ne znam napraviti :) Imaju li na otoci pantalone a da nogavice dole nisu uske jer imam pojake noge? Meni najvise odgovara trapez. Neki dan sam u LC waikkiu farmerke 5o KM, a svidio mi se tregeslus al je bio 80 KM.

Cudni krojevi. Ja i kad nisam bila trudna, takve pantalone nisam mogla obuci jer su previse uske il su meni previse jake noge. A u trudnoci jos oticu noge. Nasla sam u Waikkiu al su poskupe jer ih ne mogu poslje poroda nositi a jos mirujem u kuci. To sam kupila da imam za kontrole :)

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 804
22.4.2015 14:10:10   
M.A.M.
Ja imam svadbu ubrzo,moram traziti neku tuniku,i helanke cu,nemam sta drugo obuci kad mi vise nista nemoze user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 805
22.4.2015 14:19:14   
maksi
Meni je definitivno najudobnije u helankama,kupila sam par komada bas vecih da mi idu preko stomaka i super mi,samo preko majcice i tunikice i uvjek super sriiktana,sada kada dodju one helanke trofrtaljne mamilina

Iskreno ni ja nisam da se kupuju skupe stvari koje se kasnije ne mogu iskoristiti,tako da ja uzimam sve sto cu i poslije poroda moci nosati

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 806
22.4.2015 14:31:54   
M.A.M.

Meni je definitivno najudobnije u helankama,kupila sam par komada bas vecih da mi idu preko stomaka i super mi,samo preko majcice i tunikice i uvjek super sriiktana,sada kada dodju one helanke trofrtaljne mamilina

Iskreno ni ja nisam da se kupuju skupe stvari koje se kasnije ne mogu iskoristiti,tako da ja uzimam sve sto cu i poslije poroda moci nosati

U pravu si,i ja sad gledam da kupim sto cu moci i poslije iskoristiti,jos nam sad ide ljeto pa ima i onih salvara preslatkih a lagane za nosati

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 807
22.4.2015 14:32:37   
LieToMe RR
user posted image
covjek vas ostavi malo nakratko da sta posla uradi, da na poslu bude koristan a ne ikebana user posted image a vi dvije strane ispisete.

Ja na ciglanama ne nadjoh nista za sebe ali ja nisam mjera ja sam 182 visoka i ima me u bokovima i guzi user posted image . Na otoci sam nasla lijepe pantalo ovo malo sto cu raditi da me posluze. Do duse jos sam u suknjama (imam dosta ovih sto su na gumu i A kroja pa mi lijepo stoje) ali eto kad me opali da imam i pantalone. Imam jedne predobre iz prve trudnoce ali njih sad koristim za slobodne aktivnosti, kad idemo u setnju s malom ili negdje. Imam i jednu trenerku trudnicku koja je super, kao pantalone a pamucna, dobra.
Meni sve ove helanke tako lose kvalitete sve nekakve prozirne, ni na sta nalik...ja to samo po kuci mogu. Ili bas na neku extra dugu tuniku.

Mi smo prije 4 godine kad smo kupovali kolica sve zivo obisli, od Ilidze do Carsije i najzadovoljniji bili ponudom u BBI-u u Baby centru. jedini belaj bio sto ova kolica sto smo mi narucivali imaju u katalogu ali su skupa pa ih rjetko narucuju a nama bilo bas ono glupavo na nevidjeno. Sreca neko je narucio u medjuvremenu i stigla kolica pa nas zvali da dodjemo da vidimo ako nas zanimaju user posted image i tako smo se tad odlucili i pregrmili. Dobro jos bilo sto se drugarica porodila na Jezeru pa je dobila neku cestitku a mi otvarili cini mi se 10% popusta na sve, pa nam se bas isplatilo.

Ja sam mobitel nosila u Drzavnu, 2 sata pricala i slala poruke nakon poroda user posted image sta ces drugo raditi kad ti kazu lezi mirno i miruj nego heklat i tipkat. Jos mi Nakas dao pass za wifi user posted image milina. Sad lijepo imaju i u cekaonici wifi user posted image nedavno dok sam cekala na pregled kod njega, sjedila skoro sat vremena, uredno surfala i dopisivala se user posted image

Ako koga zanimaju spavacice za porod, ja sam svoje kupila u Amku na Mojmilu, imaju predobrih spavacica jako kvalitetnih a cijenom povoljnih. Sad mi se svidjaju oni kompletici kao sorc i majica na bretele a pidjama. Samo nema sanse da se ja na ljeto uglavim u to sa stomakom user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 808
22.4.2015 14:36:48   
LieToMe RR
Ja sam isto prakticna zao mi bacati pare na neke nebuloze koje kasnije necu oblaciti.
Meni su super majice u waikikiju, samo nije bilo jednobojnih user posted image uzela sam dvije sa onim slikacama coming soon i slicne kerefeke. Mahom imam majica koje su pune elastina i mogu mi preko stomaka. Mislila sam uzeti eventualno neku jednobojnu, jer cu ih moci i kasnije.

Jedino mi je dilema, posto sam losa sa ljetnim haljinicama, ne znam sta cu na more. Pupo ce dobro porasti do juna, necu moci sorcice... Imam neke dvije haljinice ali nisam ih dugo nosala... Pih ko kad se meni ta ljetna garderoba mahom svede na poslovnu ko kad na ljeto uvijek radim pa sam u suknjama, stramplama, nekim bluzicama...a nisam prije bila trudna na ljeto user posted image
Tacno svaki dan vidim blagodeti i prednosti zimske bebe u odnosu na ovu ljetnu user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 809
22.4.2015 14:52:52   
Leena
Samo da javim da su mi nalazi super hB, sada cekam ultrazvuk u ponedjeljak user posted image
Jedva cekam, pa da aBd odahnem malo
Pusa za sve/citam&pisem kasnije

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 810
22.4.2015 15:06:12   
rose

pozdrav trudnicama. Ja se malo zadala oko kolica. Posto je prvo dijete, malo istrazujem :) Gledam Chicco urban, izgledaju bas prakticno. Kad budem mogla izaci, otici cu vidjeti uzivo. Imali neko iskustva sa ovim kolicima.

Nemam iskustva, ali i meni djeluju prakticno. I lijepa su na oko, sto bi se reklo user posted image
Koja im je cijena?

Cijena je 980 KM. Meni izgledaju prakticna. Da ne kupujem posebno korpu. Ovako dobijem 2 u 1. Auto sjedalicu cu dobiti :) Moram uzivo da vidim.

skupa zajebancija...ne znam sto se mame loze na te korpe...ja je nisam imala a nije mi ni falila...kupila kolica u kombinaciji sa AS jaje...mislim da me doslo oko 400 Km i zdravo djaci...ionako sam ta kolica nakon pola godine zamjenila laksim i manjim user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 811
22.4.2015 15:11:53   
rose

IZVORNA PORUKA: Leena

Samo da javim da su mi nalazi super hB, sada cekam ultrazvuk u ponedjeljak user posted image

ja sve cekam da se javis...znam da je juce bio dernek kuci pa reko da ne cimam...javit ces user posted image nek je to prvo dobro a ostalo...cekamo te u ponedjeljak aBd user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 812
22.4.2015 15:15:42   
LieToMe RR
Zavisi, nije svima bila bespotrebna user posted image
ja vec napisah mi smo nasu maximalno iskoristili. Iznjeli dijete u njoj, prva 3 mjeseca je spavala u njoj izmedju nas dvoje u bracnom krevetu, (princip podojim-spustim) onda gdje god smo isli u ta 3 mjeseca nosili je u tome i uvijek je imala mjesto za spavanje. Cak i kasnije kad smo je u AS stavili nosili korpu da moze lijepo da spava (narocito kad smo isli negdje na vikende ili na izlete) a plus sto je mogla na kolica pa je stalno bila u skitnji u tome.

Meni je bila i vise nego prakticna.
Tako ce i ova beba aBd, pravo iz bolnice u to i u tome ce spavati dok je ne prebacimo u krevetic.

Moje prijateljice koje imaju 3u1 kolica i to slicna nasima (isto cam) nijedna senije zalila i sve su maksimalno iskoristile korpu, i svi evo zavrtili drugi krug.
Samo je pitanje jel to nekom treba ili ne, i kako ce koristiti. Meni niej bilo zao dati pare na to, nisam kupovala sterilizatore, flasice, cucle...dijete to nije koristilo. sve ima svoje
IZVORNA PORUKA: rose

Koja im je cijena?

skupa zajebancija...ne znam sto se mame loze na te korpe...ja je nisam imala a nije mi ni falila...kupila kolica u kombinaciji sa AS jaje...mislim da me doslo oko 400 Km i zdravo djaci...ionako sam ta kolica nakon pola godine zamjenila laksim i manjim user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 813
22.4.2015 15:23:00   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Zavisi, nije svima bila bespotrebna user posted image
ja vec napisah mi smo nasu maximalno iskoristili. Iznjeli dijete u njoj, prva 3 mjeseca je spavala u njoj izmedju nas dvoje u bracnom krevetu, (princip podojim-spustim) onda gdje god smo isli u ta 3 mjeseca nosili je u tome i uvijek je imala mjesto za spavanje. Cak i kasnije kad smo je u AS stavili nosili korpu da moze lijepo da spava (narocito kad smo isli negdje na vikende ili na izlete) a plus sto je mogla na kolica pa je stalno bila u skitnji u tome.

Meni je bila i vise nego prakticna.
Tako ce i ova beba aBd, pravo iz bolnice u to i u tome ce spavati dok je ne prebacimo u krevetic.

Moje prijateljice koje imaju 3u1 kolica i to slicna nasima (isto cam) nijedna senije zalila i sve su maksimalno iskoristile korpu, i svi evo zavrtili drugi krug.
Samo je pitanje jel to nekom treba ili ne, i kako ce koristiti. Meni niej bilo zao dati pare na to, nisam kupovala sterilizatore, flasice, cucle...dijete to nije koristilo. sve ima svoje

Koja im je cijena?

pa kad je toliko platis onda ces joj ismisliti namjenu pa makar se na glavu nasadilauser posted image ..meni bi korpa u bracnom krevetu bila smetnja..da ne pricam da nisam za zajednicka spavanja..u svom krevetu je spavala od prvog dana...kod nas vrlo rijetko ...doduse vidim da aktivno zivite...idete u goste i na izlete pocesto pa vjerovatno korpa tu ima svoje mjesto...ja nisam u tom fazonu user posted image meni bi bila propala investicija...do duse nisam ni ja sterilizatore i cuda kupovala user posted image user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 814
22.4.2015 15:32:20   
LieToMe RR
To ti kazem meni je bila super.
Svaki dan smo u setnji bile minimalno jednom, kad je otoplilo znale i 2 puta (ljeti i po 3 puta ali tad je bila veca). Sto se tice bracnog, kod nas je ogroman krevet i mi smo skontali da mi je lakse da nju smjestim u korpu zbog dojenja nego da ustajem svako malo, podigni je iz kreveta, podoji, vrati. Kad je izbacila tu prvu nocnu siku tako smo je i ubacili u krevet.

U svim tim navratima ona u korpi. Puno smo hodali i dan danas puno hodamo. Obisla je za prvih 6 mjeseci cijelo Sarajevo sa predgradjima user posted image
Te vikend ovdje, vikend ondje, prvi maj, svaki vikend jedan dan kod mojih, jedan kod suprugovih... svo to vrijeme ona bezbrizno spavala u korpi. Ostavim je u sobi spavacoj, ukljucim hepek i ne berem brigu jel se probudila, okrenula, pala sa kreveta (do duse sto se tice padanja samo je meni i suprugu padala sa naseg kreveta user posted image ).

Korpa mi bila dobra i za komsiluka. Odem popiti kafu kod komsinice, nju lijepo sa korpom pod ruku i hajmo user posted image

Meni moja vlastita mati kaze da se divi i nama i djetetu user posted image nikad sa mnom i sa bratom nije ovoliko hodala. Ja jednostavno takva, nemam mira (a i ona voli skitati), hocu izaci, obici, a hocu i njoj komfor.

Ja samo hocu reci da su mene u pocetku ubjedjivali prvo skupo, pa drugo sta ce ti...ja se ni sekunde nisam pokajala. Bas sam je maximalno iskoristila user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 815
22.4.2015 15:52:38   
maksi

LieToMe

Hvala Bogu,jos ultrazvuk i da odahnes skroz

Objave: 139
Član od: 13.3.2015
Mjesto: Sarajevo
Status: prisutan

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 816
22.4.2015 15:54:43   
maksi
Ja jos nisam jos odlucila da li cu 2/1 ili 3/1 kolicq, samo razlika u cjeni im je velika. Polako ima jos vremena

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 817
22.4.2015 15:59:23   
aidana
Ja bih se slozila s rose. Korpu sam posudila od zaove, u njoj iznijela bebu i nosila jednom doktoru i to je bilo to. Nisam znala sta bih s njom i vratim je. Beba od prvog dana spavala u svom krevetu, u autu koristili AS... majsko dijete, lijepo vrijeme, naravno isli u setnju svaki dan, putovali kod mojih, kod njih kraj rijeke svaki dan, na more... Meni ta korpa nikad nije trebala. Ali nemamo svi iste potrebe niti su nam djeca ista.
Mi smo recimo dobili na poklon ergobaby kengur od prijateljice kojoj je to bilo zakon, ona je svugdje s tim hodala. Mi ga nismo uopste iskoristili, nije imalo smisla sa debelom hipotonicnom bebom, kao da vrecu krompira natovarim user posted image user posted image

Svako bira prema svojim potrebama i mogucnostima.

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 818
22.4.2015 16:11:39   
rose

IZVORNA PORUKA: aidana

Ja bih se slozila s rose. Korpu sam posudila od zaove, u njoj iznijela bebu i nosila jednom doktoru i to je bilo to. Nisam znala sta bih s njom i vratim je. Beba od prvog dana spavala u svom krevetu, u autu koristili AS... majsko dijete, lijepo vrijeme, naravno isli u setnju svaki dan, putovali kod mojih, kod njih kraj rijeke svaki dan, na more... Meni ta korpa nikad nije trebala. Ali nemamo svi iste potrebe niti su nam djeca ista.
Mi smo recimo dobili na poklon ergobaby kengur od prijateljice kojoj je to bilo zakon, ona je svugdje s tim hodala. Mi ga nismo uopste iskoristili, nije imalo smisla sa debelom hipotonicnom bebom, kao da vrecu krompira natovarim user posted image user posted image

ne snam jel pricamo o istoj korpi...LTM je mislila na onu korpu koja ima mehanizam za pricvrsiti na kolica...pa kupis kolica koja su u kombionaciji korpa, sjediste i autosjedalica

ja sm svoju S iznjela u platennoj korpi koja je za nju kupljena i odnjela je jos na 1-2 kodntrole...iatu cemo koristiti opet s drugom bebom aBd user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 819
22.4.2015 16:18:03   
LieToMe RR
Da da rose, ja sam mislila na onu sto ide nakolica i sto se kaisevima lijepo veze u autu da ne leta.
Zaboravih napomenuti i da smo je na kontrole u tome nosali user posted image
Sta ja znam, sto ti kazes, svako zna sebi i svako bira prema sebi.

Mi imamo poprilicno dinamican zivot i puno skitamo tako da se meni stvarno isplatila (kad pomislim da bih svaki put morala kod nekoga prostrijeti dekicu, pa je ograditi jastucima pa je obilaziti svako malo). Ovako spustis je u korpi i njoj super user posted image
Jos se kod nas korpa moze podizati odozdo iz lezeceg polozaja u neke polu lezece (mislim da ima 4 stepena podizanja) i onda njojonako sretnoj glavica viri dok mi pijemo kafu user posted image

ne snam jel pricamo o istoj korpi...LTM je mislila na onu korpu koja ima mehanizam za pricvrsiti na kolica...pa kupis kolica koja su u kombionaciji korpa, sjediste i autosjedalica

ja sm svoju S iznjela u platennoj korpi koja je za nju kupljena i odnjela je jos na 1-2 kodntrole...iatu cemo koristiti opet s drugom bebom aBd user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 820
22.4.2015 16:27:05   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Da da rose, ja sam mislila na onu sto ide nakolica i sto se kaisevima lijepo veze u autu da ne leta.
Zaboravih napomenuti i da smo je na kontrole u tome nosali user posted image
Sta ja znam, sto ti kazes, svako zna sebi i svako bira prema sebi.

Mi imamo poprilicno dinamican zivot i puno skitamo tako da se meni stvarno isplatila (kad pomislim da bih svaki put morala kod nekoga prostrijeti dekicu, pa je ograditi jastucima pa je obilaziti svako malo). Ovako spustis je u korpi i njoj super user posted image
Jos se kod nas korpa moze podizati odozdo iz lezeceg polozaja u neke polu lezece (mislim da ima 4 stepena podizanja) i onda njojonako sretnoj glavica viri dok mi pijemo kafu user posted image

multifunkcionalna korpa...nije bezze skupa user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 821
22.4.2015 16:41:04   
Leena
Vidjeh pricu o trudnickim stvarima, ja kupila nekoliko trudnickih hlaca, haljina, majica, iskoristila u dvije trudnoce, sad cu i u trecoj aBd, kontam da nisam dzaba kupovalauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 822
22.4.2015 18:28:42   
pinkie pie

IZVORNA PORUKA: pinkie pie

Samo da pozdravim trudnice,stare i nove,nadam se da ste dobro,i vi i bebe,kod mene radno danas,radimo kupatilo,za par dana krečenje,najgore je što ja ne mogu puno toga uraditi,čim se preforsiram počnu kontrakcije user posted image ...za 10 dana idem na pregled,tad će mi uzimati bris,ne znam jeste li vi to radile i da li je bolno...pišite iskustva user posted image

Ako mislis na bris vagine,cervixa i klamidiju ja sam to radila prosli mjesec,nije nista strasno i ne osjetis,nalaz bude za 7 dana,ja sam radila na Jezeru

Hvala puno na odgovoru user posted image

Princeza 2003 :)
Još jedna princeza 2008 :)
Princa očekujemo 4.06.2015 :)

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 823
22.4.2015 19:29:49   
rose

Vidjeh pricu o trudnickim stvarima, ja kupila nekoliko trudnickih hlaca, haljina, majica, iskoristila u dvije trudnoce, sad cu i u trecoj aBd, kontam da nisam dzaba kupovalauser posted image

ja u prosloj trudnoci kupila nakih stvari...sad su mi npr. te farmerke vrecaste...pa kupih u waikikiju neku skinny varijantu user posted image user posted image iskoristit cu trofrtaljne najvise i cini mi se helanke u kombinaciji s haljinicama...taman je ispred mene 3 jetna mjeseca user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 824
22.4.2015 19:45:30   
saamy
Ima li MCC ??? Kako se osjecas?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *