Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 14:53:41
maksi
Sada mi se svidjaju Mak,Kan,Arijan, vidjecemo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 14:55:19
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: pandica
Hvala puno Eto kao stomala curica rece neka nas da vam malo zašarenimo spisak
Što se muških imena tiče, moja dva favorita su Mak i Benjamin
IZVORNA PORUKA: alman
IZVORNA PORUKA: pandica
Evo da se i ja prijavim na ovaj spisak. Termin nam je 15.08.2015 ako Bog da i kazu da je Za sad hvala Bogu sve je ok, samo sto se mama puno deblja. Nisam puno količinski počela da jedem, ali mi se izgleda sve prima. Doduse, čini mi se kako sam prenatal počela koristiti da se kile samo lijepe.. Imam jedno pitanje za vas, da li je neka imala problema sa zubima. Iako pijem dosta mlijeka, jedem sireve, pijem prenatal meni zubi pucaju, plombe ispadaju ne znam vise sta da radim. Moj stomatolog je na GO, čekam da se vrati, pa do tada ne znam sta da radim. Da li smijem neki dodatak da uzmem i da li ima nesto bas za trudnice?
Hvalaaa
dobro nam dosla, zelim ti urednu trudnocu do kraja i da sve bude uredu, sad cu te dodati na nas spiask i bas mi je drago sto imamo jos jednog djecaka na spisku. mene jedino cesto zabole svi zubi, al mi je to vise iz razloga sto su mi pocele nicati osmice i gornja i donja pa kad se to upali sve me boli. a ne znam sta bih mogla dodatno da koristis
Benjamin je i meni prelijepo ime,mm navalio ko mutav ako bude musko da bude Hamza ja se bas i ne slazem,vec smo poceli ratovati oko imena
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:00:52
Anoniman
Da tako sam i ja nesto racunala,ali na ultrazvuku beba je 5mm...sto je nemoguce s 4sedmice ili ne znam jednostavno se ne razumem u to jeli se vidjelo bebino srce.pokusavam da nadjem nacina i logiku za to objesnkenje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:06:03
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Da tako sam i ja nesto racunala,ali na ultrazvuku beba je 5mm...sto je nemoguce s 4sedmice ili ne znam jednostavno se ne razumem u to jeli se vidjelo bebino srce.pokusavam da nadjem nacina i logiku za to objesnkenje
Srce se cuje u 7 ili 8 sedmici zavisi od trudnice,imas na internetu raznih alata oko termina trudnoce i poroda,upises prvi dan zadnje m i odmah ti odredi sve,kao i velicinu bebe odprilike
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:09:43
rose
naravno da je moguce... bebino srce tek za par sedmica
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:10:09
alman
IZVORNA PORUKA: pinkie pie
Alman,lijepa su sva nabrojana imena,a ja imam jednu Lamiju pametnicu,tako da znaš da su curice sa tim imenima zlatne
vjeruj mi da ja kad biram imena, pokusavam da se sjetim sto vise osoba koje nose to ime i trazim zajednicke osobine kod tih osoba, to mi je veoma bitno naravno pored lijepog znacenja, a upravu si za Lamije, ja ih znam nekoliko i sve su jako pametne, ljubazne, ostroumne, pune samopouzdanja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:11:43
maksi
Da nek su nam zivi i zdravi,ti ces prije roditi pa ako Bog da ocekujem iskustva sa troje djece,malo me je strah
Maksi,pa i tebi aBd treće dijete
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:12:40
anitaa
Lamija je lijepo, pa i Uma, Selena...moja S. je prvo govorila hoće Ajša da nazovemo seku, pa sad zadnje Sofija (to valjda iz vrtića)...sad valja i sa njom postizati kompromise, nikako na zelenu granu ...zezam se, nešto mi sad to i nije prebitno, godine valjda...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:13:23
rose
ti si 6-a sedmice i ako gledas po netu gledaj mjere za 6 sedmicu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:13:47
maksi
Ja sam prva na spisku za avgust,ima da otvorim mjesec
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:22:24
anitaa
IZVORNA PORUKA: maksi
Ja sam prva na spisku za avgust,ima da otvorim mjesec
Osim ako ja ne preletim sa 7. mjeseca na 8. , prošli put prebacila 12 dana preko termina, umjesto očekivane Lavice dođe mala Djevica... ko to zna, beba mi je bila jako nisko, maltene sam osjećala da me lupka na području CR-a, a ovo zadnjih 10,15 dana osjećam da se povukla i nekako poprečno po stomaku legla, namješta se dama (opet očekivana Lavica)...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 15:49:43
pandica
Ovo za Lamiju si definitivno upravu, mi u porodici imamo jednu i stvarno je fantastična. Bistra, oštroumna, pričljiva... ma hej... za poželiti. A upravu si ima nesto u imenu, definitivno treba gledati i značenja i karakteristike ljudi sa tim imenom.
IZVORNA PORUKA: alman
Alman,lijepa su sva nabrojana imena,a ja imam jednu Lamiju pametnicu,tako da znaš da su curice sa tim imenima zlatne
vjeruj mi da ja kad biram imena, pokusavam da se sjetim sto vise osoba koje nose to ime i trazim zajednicke osobine kod tih osoba, to mi je veoma bitno naravno pored lijepog znacenja, a upravu si za Lamije, ja ih znam nekoliko i sve su jako pametne, ljubazne, ostroumne, pune samopouzdanja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 17.4.2015 18:19:16
Leena
Carobno, hvala, draga! Radujem se zbog tebe i princeze Iman, zeznu ti mene, nisam sebe spominjala, cestitala zenama, ali ti lijepo izleti Nisam znala za trudnocu, imala sam neku terapiju, pa moram na farmakologiju da utvrdim je li sve ok, pa se jos ne smijem radovati Anonimna, meni je datum posljenje m 9.3., isto sam 5 sedmica trudna, ne racuna se to po datumu zaceca, nego po zm
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms