|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-April
16.4.2015 9:46:21   
Seashells
Jutro trudnicama user posted image
Ako se po jutru dan poznaje, danas ce biti super. Ja se vec lagano spremam za setnju i da iskoristim ovo lijepo vrijeme. Nisam jos nista kupila bebici, dobila sam nesto stvari, to samo da operem i ispeglam, a ostalo nemam pojma sta mi treba. Obzirom da sam nova na forumu jel se "provlacio" kakav spisak s potrebnim stvarima za bebaru. Posto sam 32 sedmica vakat mi pocet kupovati user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 476
16.4.2015 10:00:58   
rose
ima spisak...ukucaj u trazilicu sta mi treba za bebu ili tako nesto i bacit ce te na teme

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Seashells)
Neposredna veza do poruke: 477
16.4.2015 10:07:28   
Seashells
Hvalaa user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 478
16.4.2015 10:34:36   
alman
jutro drage moje user posted image , kako ste mi, evo i danas prelijep dan,najvise volim proljece
ja sam se jucer bas umorila nisam cijeli dan legla, sjedila jesam pomalo, al sam se tako lijepo osjecala, nekako lahko ko perce, jos samo da mi nije malog pcela ubola
al kad me je u neka doba sinoc grc probudio sve sam se derala, muza sam istraumirala user posted image jedva me je popustio, a od jutros me i prepone bole ko da sam jahala cjelu nocuser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

Neposredna veza do poruke: 479
16.4.2015 10:39:11   
lala88
zdravo loptice ili dobro jutro, ja evo sad ustala. Sinoc se probudila u 4h i do 7h nisam zaspala, nesto sam nervozna. Kako ste mi vi? Vrjeme je prelijepo, ali mrsko mi ici vani.

Neposredna veza do poruke: 480
16.4.2015 11:25:52   
blue moon
Cao svima, cestitke curama koje su se u medjuvremenu porodile, ja sutra idem na kontrolu, sad sam u sredini 11 sedmice i osjecam se super user posted image valjda ce mi gin reci kada da radim dabl.

Mamina princeza 15.11.2015.

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 481
16.4.2015 12:08:34   
rose
meni aBd veceras kontrola, jedva cekam samim tim sto manje strepim jer se ovo moje maleno gura i javlja redovno user posted image

Neposredna veza do poruke: 482
16.4.2015 12:20:29   
Bella.88
Ola trudnice
šta ima ,kako ste mi?

Dobrodošlica novim članicama,bolesnoj deci brzo ozdravljenjeuser posted image
za uredne kontroleuser posted image
tebi rose sretno noćasuser posted image

ja malenog ispratila nani,ostavio mi kamion igračaka razbacanih po čitavoj kući
umoriću se više dok to pokupim nego da kopamuser posted image

ja i bebara smo dobro i ja bih trebala ići na kontrolu,ali mi se nešto ne ide
kako sam u zadnja 2mj.non stop prehlađena strah me da još šta ne pokupim

mala curice mi imamo ista kolica samo bordo,odlična su
pravo lagana,lako sklopiva,mogu stati i u najmanji gepek i najmanju ostavu
naša letela 20metara niz provaliju i ništa im nije bilo,mi prezadovoljni

da ih u zdravlju koristiteuser posted image

jun 2013 stigao vitez naš :)

jun 2015 guzna mala upotpunila nas svijet:)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 483
16.4.2015 12:34:40   
rose
hvala bella user posted image ...a kako ste uspjeli kolica u provaliju ubaciti? user posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 484
16.4.2015 12:44:16   
Bella.88

IZVORNA PORUKA: rose

hvala bella user posted image ...a kako ste uspjeli kolica u provaliju ubaciti? user posted image

živimo na Alifakovcu i ima neka bašta/strana/provalijauser posted image između dvije kuće
mali tek prohodao i izađe iz kolica i potrči prema toj provaliji,ja za njim pustim kolica i ona odoše
sreća pokazaše se dobrouser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 485
16.4.2015 13:16:16   
alman
bella kako si nam, nije te bilo neko vrijeme, jeste li nasli stan, pa rekoh da nije selidba u tokuuser posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 486
16.4.2015 13:19:41   
LieToMe RR
Meni nije bilo presudno da mi kolica budu lagana, meni je vise bilo presudno da budu velika komotna (da su 3u1, jer smo i onu korpu i AS bas dugo koristili), da imaju velike tockove jer do Vilsonovog moramo preci preko sina (jezim se kad vidim male tockice kad zapinju)...imamo velik gepek (uredno ih nosili na more 2 godine zaredom), imamo i velik lift u zgradi...kad izadjemo iz stana sve picimo po ravnom a sem toga nisam ni ja mala i nejaka zenica user posted image

Mama je prosle godine kupila neka kisobran kolica (pravo su fina, stabilna, imaju dovoljno velike tockove da mogu preko sina normalno) eto kao da ne moraju ta velika nosati. Skontali smo da ta kolica sad kod svekrve sluze samo za vozanje po kuci i balkonu i da najcesce voli sjediti u njima user posted image . Sem toga sad moze dugo hodati pa nasa kolica nosimo vikendom kad idemo na cjelodnevne izlete da moze i odspavati u njima lijepo. Ona navikla na velika i glomazna, djaba...voli dijete komfor ko i mama joj user posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 487
16.4.2015 13:30:08   
rose

IZVORNA PORUKA: Bella.88

živimo na Alifakovcu i ima neka bašta/strana/provalijauser posted image između dvije kuće
mali tek prohodao i izađe iz kolica i potrči prema toj provaliji,ja za njim pustim kolica i ona odoše
sreća pokazaše se dobrouser posted image

sreca pa si stigla dijete user posted image meni bi to pola zivota oduzelo...pretspotavljam da je posliej legla neka taraba user posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 488
16.4.2015 13:31:57   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Meni nije bilo presudno da mi kolica budu lagana, meni je vise bilo presudno da budu velika komotna (da su 3u1, jer smo i onu korpu i AS bas dugo koristili), da imaju velike tockove jer do Vilsonovog moramo preci preko sina (jezim se kad vidim male tockice kad zapinju)...imamo velik gepek (uredno ih nosili na more 2 godine zaredom), imamo i velik lift u zgradi...kad izadjemo iz stana sve picimo po ravnom a sem toga nisam ni ja mala i nejaka zenica user posted image

Mama je prosle godine kupila neka kisobran kolica (pravo su fina, stabilna, imaju dovoljno velike tockove da mogu preko sina normalno) eto kao da ne moraju ta velika nosati. Skontali smo da ta kolica sad kod svekrve sluze samo za vozanje po kuci i balkonu i da najcesce voli sjediti u njima user posted image . Sem toga sad moze dugo hodati pa nasa kolica nosimo vikendom kad idemo na cjelodnevne izlete da moze i odspavati u njima lijepo. Ona navikla na velika i glomazna, djaba...voli dijete komfor ko i mama joj user posted image

ma ja kad si na ravnom...ja sam na mejtasu...i ima brdo od titove do kuce user posted image a bas bi bilo preseravanja autom se spustati ili vracati iz setnje user posted image

Neposredna veza do poruke: 489
16.4.2015 13:36:08   
LieToMe RR
Pa to i kazem, meni sve ravno na socijalnom dje god da krenemo (kod svekrve na ciglane ne idemo sa kolicima user posted image ) kod nje imamo ta kisobran ali ih i ne koristimo. Do duse ova nasa su se pokazala kao dzip na trebevicu, planinama, moru po kamenjaru user posted image nema dje nisu otisla. Belaj samo svako malo provjeravati gume i pumpati i podmazivati, isto auto da odrzavas user posted image

Ova se nasa lijepo rastavljaju, tockovi se vade, lijepo se sloze u gepek. A i nisu toliko teska koliko izgledaju ALU je okvir.

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ma ja kad si na ravnom...ja sam na mejtasu...i ima brdo od titove do kuce user posted image a bas bi bilo preseravanja autom se spustati ili vracati iz setnje user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 490
16.4.2015 13:38:32   
Bella.88

IZVORNA PORUKA: alman

bella kako si nam, nije te bilo neko vrijeme, jeste li nasli stan, pa rekoh da nije selidba u tokuuser posted image

e mila hvala na pitanju dobro sam,to jest dobro smo
našli smo stan i dogovorili se,u ponedeljak ako Bog da potpisujemo ugovor
moramo nešto renovirat i nadam se useljenju do Ajšinog rođenjauser posted image

kako si ti,lupa li mrvica?Šta bi sa malenim,kako ubod?

rose moš mislit kako mi je bilo,umrla i oživela
nesmijem ni pomislit šta bi bilo da je sletiouser posted image

LieToMe drugačije bi razmišljala da živiš na Alifakovcu
uz ovo brdo valja izgurat kolica,dijete i torbu
a kolica su stvarno super i točkovi ne zapinju nigde,ovo nisu kiušobran kolica već se samo sklapaju na principu kišobran kolica
ja sam njega vodila svaki dan u šetnju po 3 puta,dvije godine mora i kamenja po mesec dana
i evo sada čekaju curu ko novauser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 491
16.4.2015 13:51:49   
rose
a ne moras ih na remont ili vulkanizeru voziti user posted image

Neposredna veza do poruke: 492
16.4.2015 13:57:40   
araj

IZVORNA PORUKA: pinkie pie

Dobar dan "svjema"...čitam vas i kontam,blago njima kad mogu raditi normalno,ja gotovo čitavu trudnoću moram ležati,već mi je dosadilo,lijep dan,a ja gledam kroz prozor...jedino dobro u svemu ovome je to što jedva čekam da se porodim i uvijek sa pjesmom idem u porodilište user posted image

Ista sam ti. Ja isto u kuci lezim. Radujem se svakoj kontroli samo da izadjem iz kuce. kako dolaze ljepsi dani, sve mi je teze. Al opet kad skontam, bolje i u kuci lezati nego nedo Bog u bolnici.

(odgovor članu pinkie pie)
Neposredna veza do poruke: 493
16.4.2015 14:25:21   
alman

IZVORNA PORUKA: Bella.88

IZVORNA PORUKA: alman

e mila hvala na pitanju dobro sam,to jest dobro smo
našli smo stan i dogovorili se,u ponedeljak ako Bog da potpisujemo ugovor
moramo nešto renovirat i nadam se useljenju do Ajšinog rođenjauser posted image

kako si ti,lupa li mrvica?Šta bi sa malenim,kako ubod?

rose moš mislit kako mi je bilo,umrla i oživela
nesmijem ni pomislit šta bi bilo da je sletiouser posted image

LieToMe drugačije bi razmišljala da živiš na Alifakovcu
uz ovo brdo valja izgurat kolica,dijete i torbu
a kolica su stvarno super i točkovi ne zapinju nigde,ovo nisu kiušobran kolica već se samo sklapaju na principu kišobran kolica
ja sam njega vodila svaki dan u šetnju po 3 puta,dvije godine mora i kamenja po mesec dana
i evo sada čekaju curu ko novauser posted image

ma dobar je malo plakao, al nije m prvi put svake god. ga po neka ubode, srecom nije alergican, al ga je glava bolila, jer mu je u kosu uletila, pa ga vrijedjalo i nije dobro spavao budio se, dusica moja
a bebica se mashAllah bas lijepo gurka, kad sam u pokretu bas mi nedostaje njeno gurkanje i protezanje, tako da danas malo odmaram vise pa uzivam u tomeuser posted image
lijepo vam je ime mi se jos nismo odlucila, imamo neka imena al nista konkretno a mislim da bi bilo vrijeme da odlucimouser posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 494
16.4.2015 14:59:02   
M.A.M.
Sta ima zenice?
Ja vas citam kako pisete oko izbora tih kolica,ja nemam predstavu ni odakle da krenem,niti sta da trazim user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 495
16.4.2015 15:11:51   
lala88
M.A.M razumim te, ja ni krevetac jos nisam nabavila, nece mi bebi imati gdje spavat user posted image
Sad sam napravila spisak i krevetac je prvi, sad idem u potragu za njim.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 496
16.4.2015 15:13:37   
araj

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Sta ima zenice?
Ja vas citam kako pisete oko izbora tih kolica,ja nemam predstavu ni odakle da krenem,niti sta da trazim user posted image

Ja isto nemam pojma. Trebala bi mi lagana i fukcionalna kolica al koja kupiti? Meni sto se svidjaju, jako su skupa :) a ostalim stvarima nemam pojma.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 497
16.4.2015 15:17:47   
M.A.M.
Krevetac cu dobiti,moram samo madrac kupiti hajd to mi je i nekako lako,al ta kolica user posted image ,neki dan gledam u bimacu ma meni se sva svidjaju user posted image al te funkcije ima li ovo,ono,bas se gubim user posted image ,niti znam sta da trazim,niti sta je najbitnije user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 498
16.4.2015 15:27:50   
araj

Krevetac cu dobiti,moram samo madrac kupiti hajd to mi je i nekako lako,al ta kolica user posted image ,neki dan gledam u bimacu ma meni se sva svidjaju user posted image al te funkcije ima li ovo,ono,bas se gubim user posted image ,niti znam sta da trazim,niti sta je najbitnije user posted image

i mene zbunjuje. Neko bebu iznese iz bolnice u sjedalici za automobil. Al kad skontam da je beba tu u polulezecem polozaju, mislim da to nije ok. Valjda do 6 mjeseci treba da bude u lezecem polozaju. To me buni. Onda bi voljela kolica, kad bude mogao da sjedi da mogu po potrebo okrenuti ga prema sebi, a po potrebi da mogu okrenuti da mi bude okrenut ledjima.

ja moram sve kuputi, jer mi nema niko sta dati :)

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 499
16.4.2015 15:33:27   
rose

Sta ima zenice?

ja nemam problema s kolicima...ovim sam se pitanjem bavila proje 5 godina...srecom sacuvah za drugo dijete koje je bilo u planu do moje 40-e user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *