Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2015 12:10:19
mexin
Cure moje hvala na zeljama,valjda ce biti . ja sam nesto sva smorena i iskreno nije mi ni do cega tako se grozno osjecam.neboli vise nista posebno ni sise ni stomak.malo mi muka i osjecam se ko nilski konj. Nadam se da ce april i maj biti pun jer je to meni nekako vrijeme da sve raste. Nikitan i Mrvicado zelim vam da vam sto pre prodje ovo vrijeme do velike bete, stvarno je grozno cekati. Sutra cu rano u Zvornik i valjda ce biti rezultati do podne. kakvi god budu ja se javljam oko 2 cure moje. ljubim vas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2015 12:45:47
mexin
E moja Mrvicado i meni je tako krenulo a to sto kazes da nije dobar znak,bas naprotiv. Ja sam dobila dosta odgovora na to mislim od dosta zena koje su vec rodile, da ih je stomak i krsta boljele u ranoj trudnoci. Kao razvlaci se maternica i ustimaava mjesto. nadji neku zanimaciju i koliko mozes zaboravi da si radila ista ili zamisljaj kao ja da si trudna dok se suprotno nepokaze ha ha .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2015 17:16:32
nikitan
mrvicado,mozda smo se i srele da,imam dugu kosu,ali vise plavu nego smeđu,imam pramenove,ali nisam mlada djevojka,ja imam 41 godinu,zelim ti srecu,evo isti dan smo imale transfer,znaci isto cekamo.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2015 19:41:32
mikica81
Nemoj o tome da razmisljas. Budi pozitivna. Bice to dobro. Meni je poslije prvog postupka procurila dan prije bete i to bas je bilo obilno, a ipak je sutradan beta bila pozitivna. Nazalost nije se odrzalo. Tebi i ostalim zenicama zelim visoku betu i lijepu . Ljubim...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2015 19:49:21
mexin
MIKICA81 nisam negativna nego ja to realno bas me boli.boluckalo je i dosad al danas znas da imam osjecaj da je procurila kucka. Bog te cuo da nebude nego
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2015 21:16:46
harmonika
Jao znam kako ti je. Za čekanje bete ženama treba dati medalju. Ja sam jadna bila totalno van sebe. Prvih par dana i nekako ali onih 5-6 dana pred betu ja mislim da nisam bila sva svoja. tebi sutra neka je sa srećom,neka te Bog nagradi za patnju a mi ćemo da pravimo žurku na forumu u to ime!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2015 22:17:08
anandi
Dobro vece zene
mexin jabuka hvala vam na objasnjenju
jabuka sjecam se da je An Nur pisala svoje iskustvo.... I ja kad sam isla na iui cijelo vrijeme su bili zainteresovani i zvali su al kao sto kazes nakon negativne bete ni glasa ni traga.
ringer hvala na dobrodoslici i nadam se da cemo se uskoro sve preselit na veselije teme. Sretno u maju
mexinnikitan mrvicado drzim fige drage , da beta bude ogromna
Ja sam danas kontaktirala Balice i dogovorila kod doktorice termin u ponedeljak, hocu da odradim papu i kolposkopiju, da vidm za termin za vto. Pasalo bi nam nekad u avgustu/ septembru. I zelim da cujem njeno misljenje vezano za histeroskopiju pa aBd da i to rijesim.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2015 22:38:26
jabuka21
Mexin sutra ako Bog da cekamo te. Anandi sta kazu je li guzva kada si zakazivala termin jesu li ti odmah rekli za ponedjeljak. I ja sam mislila malo otici ali kontam guzva je cula sam da je bila na putu doktorica pa mislim guzva je sad.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.4.2015 14:30:19
mexin
Ko ceka taj i doceka! Medina Ibisevic(mexin) iz Bratunca 35 god . Beta na 15 dan poslije embriotransfera je 738,78. Volim Vas sve puno! Placem jos uvjek i cipele jos nisam skinula dok vama nejavim. zvala sam kliniku kazu da je beta odlicna i za 15 dana ultrazvuk.Mrvicado,nikita odmah u trudnjace poslije mene, harmonika, jabuka pa i sve ostale koje ulaze u postupak hocu bete isto ovako visoke. presrecna sam imat cu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.4.2015 14:59:24
jabuka21
Koliki sam tekst napisala taman da posaljem ono pise istekla sesija nesto nemam pojma ma vidjeli ova se raspilavila pisati pa da je smaknemo heheheheh. Nego duso moja draga znas li koliko si radosti unijela u nas sve. Pa tacno mi srce zaigralo i suzice krenule. Hvala Bogu dragom koji je obradovao te i sve nas. Pa drago mi je da se ja prikljucih na ovaj forum krenule su i bete dobre. Eto Konfucije, pa mexin nasa jos mrvicado i nikitan uskoro, harmonika i ja u maju. Ma zelim nam srecu svima znanim i neznannim i one koje se spremaju u postupak i one koje cekaju. Hajde sad odmaraj se pomazi i stomacic za ovu jabuku jednu. I kazi bebani da jabuka cijeli dan cekala betu nista nije radila po kuci. Sad kad krenem trcati ne znam kud prije. Heheheh. Mexin mila samo napisi kad budes ono odmarala se koji ti je postupak, gdje si radila i tako malo osnovnih informacija da zenice koje tek udju na forum imaju pregled da ne vracaju se ispocetka sve. Jos jednom sve najbolje i uzivaj nam.