|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart
17.3.2015 9:20:32   
AzraB
Jutrooo! Naspavale se? Ja jesam user posted image ali me ledja bole od jucer raspadam se hahahah
Selzy se do sad garant porodila, a mozda je i bejbibi? Ono joj je danas termin? Ma samo da sve hairli prodje aBd user posted image
Martovske terminuse skoro svoje bebe dobile, uh ja sam sljedeca? user posted image

Ma porod ja mislim i ide ko se zadesi u smjeni, rijetko koga potrefi bas doktor kod koga se trudnoca vodila user posted image jer nikad ne znas kad moze krenuti.

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 851
17.3.2015 9:23:56   
bejbibi
Jutro zenice,sta ima? Jeste se nadpavale?? Ja onako,kukovi me bas bole i.onda mi.i noge trnu.i oticu....probudim se kad se okrenem s jedne strane na.drugu i imam jak pritisak dole bas zigne...danas mi je termin zvanicni :)).. Ja se sve plasila prije cu kd ono izgleda preci cu terminuser posted image ....nikakvih naznaka.kod mene jos uvijek :(... A stvarno imam tremu neku, ne popusta me pa mozda sam i zbog toga zatvorenauser posted image ...bas sam mislila do kraja cu bit.ok al...

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 852
17.3.2015 9:30:00   
AzraB
bejbibi ma nervoza je normalna pogotovo sto ti je termin danas, ali to kad krene aBd onda vise nema povratka, zaboravit ce se sve vrlo brzo user posted image pokusaj da ne razmisljas puno o porodu i svemu.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 853
17.3.2015 9:30:10   
bejbibi
Azra nisam se porodila josuser posted image nisam ni otvorenauser posted image .. Ne znam sta bih vam rekla,i hocu i necu... Nekako da se porodim na vrijeme i rijesim se al opet s druge strane me nervoza neka puca :( stvarno vam kazem nisam spremna user posted image ne mislim pritome na porod,vec n ato kako ce sve to biti poslijeuser posted image

A kad krene.porod u bolnici vas poradja onaj doktor koji je dezurni,bez obzira ko vas je vodio jer nece oni doc da se mijesaju u dezurstvo i posao drugog...

Ja sam 2011 radjala u vojnoj i super iskustvo imam...nije me niko od njih vodio jer sam privatno isla a zadesio se dr edin cengic koji je samo nadgledao,a poradjala me babica cini mi se emina se zove,kratke kose,muski osisana,brineta il crnka ne znam sad.... Sve babice fine bile,extra...nisam dala marke PRIJE poroda a pazila me babica emina( mislim da se tako zove) jest kasnije muz pocastio....

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 854
17.3.2015 9:36:00   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: AzraB

bejbibi ma nervoza je normalna pogotovo sto ti je termin danas, ali to kad krene aBd onda vise nema povratka, zaboravit ce se sve vrlo brzo user posted image pokusaj da ne razmisljas puno o porodu i svemu.

Joj draga da mi je da se opustim user posted image ne znam jel ovo normalno u drugoj.trudnoci, Bogami u prvoj nista nisam bila nervozna, nisam razmisljala o porodu,zaboravila termin cak,samo krenuli bolovi citavu.noc trpila, ujutru zovem svoju doktoricu i kaze mi danas ti.je termin porodit ces se.. I pravac bolnica.... Bolovi ko bolovi, izdrzala nekako,jedva cekala u salu da udjem da se porodim -to.jos lakse islo..rezali me i nisam osjetila,samo nakon toga se napela pa me malo ti zabokiko al sekunda...izasao m,dali mi anesteziju i sivanje, apsolutno nisam osjetila :)....

A ovo sad me ubi neka.nervoza.... Jos mi mm radi malo dalje, treba mu oko pola sata da dodje :(.... Valjda ne ide brzo drugi porod??????.... Znam sta me ceka al opet ne znam...sad znam da nista ne znam hahahuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 855
17.3.2015 9:38:41   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: bejbibi

Azra nisam se porodila josuser posted image nisam ni otvorenauser posted image .. Ne znam sta bih vam rekla,i hocu i necu... Nekako da se porodim na vrijeme i rijesim se al opet s druge strane me nervoza neka puca :( stvarno vam kazem nisam spremna user posted image ne mislim pritome na porod,vec n ato kako ce sve to biti poslijeuser posted image

A kad krene.porod u bolnici vas poradja onaj doktor koji je dezurni,bez obzira ko vas je vodio jer nece oni doc da se mijesaju u dezurstvo i posao drugog...

Ja sam 2011 radjala u vojnoj i super iskustvo imam...nije me niko od njih vodio jer sam privatno isla a zadesio se dr edin cengic koji je samo nadgledao,a poradjala me babica cini mi se emina se zove,kratke kose,muski osisana,brineta il crnka ne znam sad.... Sve babice fine bile,extra...nisam dala marke PRIJE poroda a pazila me babica emina( mislim da se tako zove) jest kasnije muz pocas_tio....

Ja sam se porodila 2.1.2013 i nisam vodila trudnocu kod Nakasa da sam mu redovno isla nego sam morala otici zbog bolovanja i na pregled jer naravno od privatnika ne vazi puno nalaz (oni kontaju ako platis pregled da ce ti doktor napisati po muzickim zeljama).
Elem, kad sam usla u 9ti mjesec rastala se od Divanovica i onda otisla kod Nakasa, posto je trudnoca bila ok (prosao rizican period) nisam cesto ni isla na ctg, jednom me pregledao vaginalno, uzeo briseve i poslao na pregled ociju (jer imam dioptriju) cisto da otkloni svaku sumnju za prirodan porod. Imala tu srecu da to jutro kad je pukao vodenjak on dosao u smjenu tako da su me on i babica Zlatka porodili. Suprug prisustvovao porodu...ma sve proslo stvarno ko u filmovima, porod zavrio za 15 minuta.

Stvarno nemam nikakvih losih iskustava, cak sta vise nakon onog mirovanja od 2 sata poslije poroda, sestra Zlatka dosla, podigla me, pomogla mi da se istusiram, obucem, smjestila me u krevet... Suprug tek nekad navece (na moje insistiranje donio tortu i nekih sokica) jer sam stvarno od srca zelila da eto bude slatko za rodjenje nase princeze.

Uglavnom imam sve rijeci hvale i na uslove i ljubaznost i taj ljudski pristup i aBd opet cu na ljeto na istu destinaciju user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 17.3.2015 9:39:26 >

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 856
17.3.2015 10:10:40   
bejbibi
LIETOME isto tako meni bilouser posted image muz prisustvovao,extra osjecaj..jos mi stajao.iza ledja pimagao da se napinjem...uslikao malog i izasao..nakon sivanja odveli me u sobu,babica i nakon odmaranja 2 sata isto babica neka brineta sa skosom do ramena ne znam joj ime,isto prisustvovala porodu jer je.moja do sedam navecer radila a ja se u 19.15 porodila, ona cekala da se porodim i.otisla pa me.prwuzela ova druga,mislim cak da se aida zove... Eh ona me iatusirala brzinski,obukla,jer sam ja dobila groznicu neku, pokrila dekama i rekla da odmaram... Meni se doduse nesto zqkomplikovalo jer izgubila iGleda puno krvi pri porodu pa sam naredni dan morala dozu svone krvne grupe primiti i ostala 5 dana u bolnici... Al stvarno nemam nikakve zamjerke na osobljeuser posted image M dao sestricama lovu jer je htio tako da pocasti a moji roditelhi donijeli.tortu:)... Sve u svemu super bilo....bas svaka im cast..

Sad sam u bihacu i iskreno strah me kako ce to ovdje ici,nemam nikog svog ( valjda me i zbog toga trema neka) mm ce ostat sam sa M, bas ne znam kad krene gdje cu ga ostavit jer mm radi.. Najvjerovatnije u vrticto par sati dok mm je na poslu....zatim,ovdje muz ne moze prisustvovati i to mi jaaako zaooo:(.... Onda sam cula da kod sivanja nekad ne daju anestezijuuser posted image i toga me strah..... Protiv sam davanja para al mislim da cu dati babici koja bude zaduzena za mene, cisto da me pazi.... Eto sva sam nesto u panici ovaj putuser posted image

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 857
17.3.2015 10:22:48   
M.A.M.
Jutro zenice,kakve ste danas
Kod mene izgleda tek pocinje prava trudnoca user posted image ,jutros posla da radim double i pocelo povracanje nisam mogla maknuti od wc solje,sve se nadam da je samo neki virus,ono jutros je bio uzas user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 858
17.3.2015 10:24:31   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Juuutrrrrooooooo

Imam ja ali tek u augustu aBd user posted image
Prvu trudnocu mi je vodio Nakas i splet okolnosti se desi pa me on i porodi. A s obzirom da je prvi bio prirodan a valjda ce i drugi, porodice me valjda ko se zadesi u smjeni user posted image

i ja planiram ovako u augustu aBd...prosli put mi se u smjeni/dezuri zatekao drljevic pa laktom pogurao curu vani inace babice odrade vecinu posla...a sada nema ni drljevica ni masica..bit ce ko bude...meni lakse u drzavnu na ctg ici nego na jezero ...ako bude sve ok naravno...ukoliko moja dr bude smatrala da je iz nekog razloga bolje da idem na jezero poslusam je

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 859
17.3.2015 10:24:46   
LieToMe RR
E super i i ti imas predivno iskustvo sa OBS-om user posted image

Samo lagano i hrabro sad, prosla si sve prvi put bar znas sta i kako treba user posted image
Bice to sve aBd kako treba!

Ja nisam pobornik davanja para, imala sam operaciju prije 11-12 godina (isto u OBS-u) ni tad feninga moji roditelji nisu dali, sve proslo kako treba (imala komplikovanu operaciju zbog vena koje inace vracaju i anesteziju i infuziju i sve zivo, pa nisu mogli da me uspavaju, onda im se probudila pred kraj operacije ma cirkus zivi) elem, sve je proslo u najboljem mogucem redu, lezala 10 dana, doktori na hirurgiji stvarno bili ljubazni, sve setre i osoblje...

Sto se tice poroda i sivanja, ja sam imala 2 vanjska i 2 unutrasnja koncica ali sam osjetila sivanje jer mi je rekla doktorica koja me sila da ta anestezija i nije nesta tj da jako brzo popusti, ali ja imam izrazito visok prag bola pa nesto u onoj prici oko bebe i svim onim emocijama to sivanje nesto i ne upratih.

Zelim ti puno srece i da ti drugi porod bude laksi i brzi od prvog i nemoj se sekirati, sve ce to biti super user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 860
17.3.2015 10:26:01   
rose

Ja sam 2011 radjala u vojnoj i super iskustvo imam...nije me niko od njih vodio jer sam privatno isla a zadesio se dr edin cengic koji je samo nadgledao,a poradjala me babica cini mi se emina se zove,kratke kose,muski osisana,brineta il crnka ne znam sad.... Sve babice fine bile,extra...nisam dala marke PRIJE poroda a pazila me babica emina( mislim da se tako zove) jest kasnije muz pocastio....

ako im platis nastimat ce da bude u njihovoj smjeni user posted image ja nisam to htjela...isla sam na varijatu kad krene i ko mi bude..tako i biuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 861
17.3.2015 10:32:00   
rose

Ja sam 2011 radjala u vojnoj i super iskustvo imam...nije me niko od njih vodio jer sam privatno isla a zadesio se dr edin cengic koji je samo nadgledao,a poradjala me babica cini mi se emina se zove,kratke kose,muski osisana,brineta il crnka ne znam sad.... Sve babice fine bile,extra...nisam dala marke PRIJE poroda a pazila me babica emina( mislim da se tako zove) jest kasnije muz pocas_tio....

Ja sam se porodila 2.1.2013 i nisam vodila trudnocu kod Nakasa da sam mu redovno isla nego sam morala otici zbog bolovanja i na pregled jer naravno od privatnika ne vazi puno nalaz (oni kontaju ako platis pregled da ce ti doktor napisati po muzickim zeljama).
Elem, kad sam usla u 9ti mjesec rastala se od Divanovica i onda otisla kod Nakasa, posto je trudnoca bila ok (prosao rizican period) nisam cesto ni isla na ctg, jednom me pregledao vaginalno, uzeo briseve i poslao na pregled ociju (jer imam dioptriju) cisto da otkloni svaku sumnju za prirodan porod. Imala tu srecu da to jutro kad je pukao vodenjak on dosao u smjenu tako da su me on i babica Zlatka porodili. Suprug prisustvovao porodu...ma sve proslo stvarno ko u filmovima, porod zavrio za 15 minuta.

Stvarno nemam nikakvih losih iskustava, cak sta vise nakon onog mirovanja od 2 sata poslije poroda, sestra Zlatka dosla, podigla me, pomogla mi da se istusiram, obucem, smjestila me u krevet... Suprug tek nekad navece (na moje insistiranje donio tortu i nekih sokica) jer sam stvarno od srca zelila da eto bude slatko za rodjenje nase princeze.

Uglavnom imam sve rijeci hvale i na uslove i ljubaznost i taj ljudski pristup i aBd opet cu na ljeto na istu destinaciju user posted image

i meni je Zlatka bila ...onako grublja vanjstinom, naocale...ako se mogu sjetiti ali je divna bila i od velike pomoci user posted image ja sam planirala isto tako neku korpu spakovati poslije poroda ali u silnoj frci nikad ne realizovah...aBd ako bude ovaj put tamo sve, odradim i to user posted image

Neposredna veza do poruke: 862
17.3.2015 10:32:38   
LieToMe RR
Mi cemo onda skupa box do boxa i udri user posted image

Meni je isto blize jer zivim relativno blizu OBS-a (autom sam za 10 minuta tu)
Jel se sta promijenilo u odnosu na narucivanje na preglede i na ctg? Imal kakvih novina a da nisam u toku?
IZVORNA PORUKA: rose

Juuutrrrrooooooo

Prvu trudnocu mi je vodio Nakas i splet okolnosti se desi pa me on i porodi. A s obzirom da je prvi bio prirodan a valjda ce i drugi, porodice me valjda ko se zadesi u smjeni user posted image

i ja planiram ovako u augustu aBd...prosli put mi se u smjeni/dezuri zatekao drljevic pa laktom pogurao curu vani inace babice odrade vecinu posla...a sada nema ni drljevica ni masica..bit ce ko bude...meni lakse u drzavnu na ctg ici nego na jezero ...ako bude sve ok naravno...ukoliko moja dr bude smatrala da je iz nekog razloga bolje da idem na jezero poslusam je

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 863
17.3.2015 10:34:46   
rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Kod mene izgleda tek pocinje prava trudnoca user posted image ,jutros posla da radim double i pocelo povracanje nisam mogla maknuti od wc solje,sve se nadam da je samo neki virus,ono jutros je bio uzas user posted image

ja sam ovaj put preskocila sve te testove i odma na konkretno user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 864
17.3.2015 10:37:15   
rose

E super i i ti imas predivno iskustvo sa OBS-om user posted image

Samo lagano i hrabro sad, prosla si sve prvi put bar znas sta i kako treba user posted image
Bice to sve aBd kako treba!

Ja nisam pobornik davanja para, imala sam operaciju prije 11-12 godina (isto u OBS-u) ni tad feninga moji roditelji nisu dali, sve proslo kako treba (imala komplikovanu operaciju zbog vena koje inace vracaju i anesteziju i infuziju i sve zivo, pa nisu mogli da me uspavaju, onda im se probudila pred kraj operacije ma cirkus zivi) elem, sve je proslo u najboljem mogucem redu, lezala 10 dana, doktori na hirurgiji stvarno bili ljubazni, sve setre i osoblje...

Sto se tice poroda i sivanja, ja sam imala 2 vanjska i 2 unutrasnja koncica ali sam osjetila sivanje jer mi je rekla doktorica koja me sila da ta anestezija i nije nesta tj da jako brzo popusti, ali ja imam izrazito visok prag bola pa nesto u onoj prici oko bebe i svim onim emocijama to sivanje nesto i ne upratih.

Zelim ti puno srece i da ti drugi porod bude laksi i brzi od prvog i nemoj se sekirati, sve ce to biti super user posted image

meni su kod sivanja babice rekle disi kao da imas trudove..i fakat sam predisala to sivanje...istu sam metodu primjenila par godina kasnije na uklanjanju mladeza...pa anestezija malo popustila vec osjetim...i ja ti krenem disat i puhkat i pregrmim to user posted image

Neposredna veza do poruke: 865
17.3.2015 10:39:24   
rose

Mi cemo onda skupa box do boxa i udri user posted image

Meni je isto blize jer zivim relativno blizu OBS-a (autom sam za 10 minuta tu)
Jel se sta promijenilo u odnosu na narucivanje na preglede i na ctg? Imal kakvih novina a da nisam u toku?

Juuutrrrrooooooo

nemam pojma ja 2010 isla...prvo masicu navece u dzuru onda mi on govorio da dolazim oko 11 vec kad je krenulo na 2 dana...nikad se nisam narucivala...pa bude nekad on, nekad bude i puzic user posted image elem dva puta su me ustinuli da potaknu porod user posted image

Neposredna veza do poruke: 866
17.3.2015 10:53:23   
AzraB
kad smo kod bolnica, da pitam za uputnicu. Dobila sam od svog doktora uputnicu za pregled i onu veliku za bolnicu. Jucer kad sam isla na Jezero obje su mi trebale i predala gdje su mi trazili. Iduce sedmice kad budem isla na kontrolu ne treba mi nikakva uputnica ponovo, jel tako? user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 867
17.3.2015 11:12:06   
maksi
Jutroooo,

Izvolite se pocastitiuser posted image mom mladjem momku danas pune cetiri godinice,nek mi je ziv i zdrav.

Vidim pricate o porodu u Vojnoj ja sam se obadvije trudnoce vodila dole evo sada i trecu vodim prezadovoljna sam, vodi me doktorica Aida,porodi super prosli za osoblje samo rijeci hvale.Tako da sm ja uvjek za Vojnu user posted image

Sutra idem na kontrolu malo sam vec nervozna kao i svaki put

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 868
17.3.2015 11:14:00   
AzraB

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutroooo,

Izvolite se pocastitiuser posted image mom mladjem momku danas pune cetiri godinice,nek mi je ziv i zdrav.

Vidim pricate o porodu u Vojnoj ja sam se obadvije trudnoce vodila dole evo sada i trecu vodim prezadovoljna sam, vodi me doktorica Aida,porodi super prosli za osoblje samo rijeci hvale.Tako da sm ja uvjek za Vojnu user posted image

neka je sretan rodjendan malom djecaku, sve najbolje i puno godina bio ziv i zdrav.. Tebi sretno na kontroli sutra, obavezno javi kako je bilo user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 869
17.3.2015 11:18:24   
alman
jutro kako ste mi drage user posted image bas ste mi se raspisale user posted image

bejbibi vidim jos nisi otisla na porodjaj, ma ne misli draga previse kako ce bit poslije, znas da uvijek bude bolje nego sto mi mozemo i zamisliti user posted image

salzy nam jos nista ne javlja, ma sigurno se porodila al nam jos nije stigla javiti

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 870
17.3.2015 11:27:25   
M.A.M.

ja sam ovaj put preskocila sve te testove i odma na konkretno user posted image

Ma ja sam to odbila u domu zdravlja,medjutim dr koji ce mi voditi trudnocu na jezeru insistira,navalio ko blesav,mada se meni ne radi test nimalo,jer mi je NN ok

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 871
17.3.2015 11:27:36   
alman

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutroooo,

sretan rodjendan i od nas, da vam bude ziv i zdrav puno godina, sretno na kontroli i meni je sutra kontrolauser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 872
17.3.2015 11:31:08   
araj

IZVORNA PORUKA: araj

M.A.M. ko ti vodi trudnocu na Jezeru? Ja u srijedu ako Bog da imam zakazano kod dr. Mutezica jer mi je prosle godine radio operaciju mioma na maternici carskim rezom. Ja sam u petak isla na GAK, jer me je citav dan boli stomak i imala sam uzasne grceve. Izgleda da mi orthomol natal taleta probiotik neodgovara. Izaziva zatvor i grceve. I kako me cijeli dan boli stomak i zigalo me dole, odem na GAK. Na njihovom aparatu pokazalo da sam 15 sedmica, a ja 14 sedmica. Onda doktor racunao i kaze da aparat nesto nije uredu user posted image Hvala Bogu sa bebom je sve ok. Vec kako mi je friska rana od operacije, a i maternica se rasteze jer beba pravi sebi mjesto, normalno da boli. Bas sam se bila prepala :(

Araj draga mene vodi Dr.Idrizbegovic,jer me je on operisao prosle godine kaze pa bi volio nastaviti da prati trudnocu,ama bleso jedna ne sikiraj se toliko,i mene zigne jos uvijek nekada,kaze dr sve je ok dok nema krvarenja user posted image

hahhaha, hvala draga. Mene je glava sinoc toliko bolila da sam poludila. Popila paracetamol, nista mi nije pomogao.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 873
17.3.2015 11:40:05   
M.A.M.
I meni je tako bilo prosle sedmice,doslo mi da sebi kosu cupam,i na kraju stavila oblogu na celo i sljepocnice od krompira pa me ko malo popustilo,a od paracetamola nazalost nista nije pomoglo

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 874
17.3.2015 11:53:53   
araj
Probat cu i to :) Jel ga izrendas ? I meni je NN bio ok, al sam radila DT i sve je ok hvala Bogu sem godina hahhha. JEr imam 35 :) Rekli mi da u 16 sedmici uradim i Tripl test

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *