scarlett
|
Evo i mene malo Alman, blago tebi, ja sam dobila do sada čini mi se 15 kg, jučer se vagala, imam 92 Čini mi se da u prosjeku dobijam 1 - 1,5 kg sedmično Slatko (inače bih mogla živjeti na slatkišima i odreći se slanog) skoro nikako ne jedem u ovoj trudnoći, ali zato bih slano mogla stalno. Pokušavam se kontrolisati, ali očito mi ne ide baš. Ne jedem nikakve grickalice, sasvim, sasvim rijetko. Jedem otprilike 3 puta dnevno i možda malo više nego inače kada nisam trudna, ali se svaki zalogaj lijeeeeepiii Jučer me boljela ona kost dole opet, imala sam i ja te menstrualne bolove, baš mi je bio ružan osjećaj, jer sam sa sinom u 8. mjesecu prokrvarila kada su mi se javili takvi bolovi. Osim toga, imala sam ca. 1,5 h, konstantno kontrakcije. Priznajem da sam se pravo prepala, uzela sam 2 Mg, jer mi je dr. rekla da smijem i 2 uzeti, ali trebalo je vremena da djeluju. Onda sam se primirila i evo danas je dosta bolje. Samo se brate umaram i otičem. Kupila sam nekih stvarčica za bebu u FISu, peškire, a dosta sam dobila od prijateljica. Sada moram da kupim još nešto za iznijeti bebu, krevetac, možda komodu ako nađem neku povoljnu, sve što sam vidjela je iznad 300KM. Ima li neka od vas onaj spisak šta treba za bebu, da malo prekontrolišem. Nisam čitala postove, pa ne znam je li neko odgovorio za dr. Dekovića. Ja se naručila kod njega privatno u ponedjeljak, jer sam čula da je u bolnici skoro nemoguće doći do njega. Držite mi fige da sve bude ok. Nadam se da će me moći preuzeti, jer nekako najviše njemu vjerujem u odnosu na ono koliko sam ja imala prilike da ga upoznam i na osnovu komantara drugih trudnica o njemu.