|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjet ako moze..?
9.3.2015 13:01:07   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jel se ljudi fakat tako na svakom koraku varaju?

ja se isto ibretim ovome
ovdje na RR svi su u skladnim brakovima
tako gledano statistisčki manje su nam šanse kao članicama RR da nas muz prevari, nego nekoj članici nekog drugog portala

user posted image user posted image

a tek što nema šansi da mi prevarimo muževe....sve svetica do sveticeuser posted image user posted image user posted image

ima neke koje hebu statistiku user posted image

al čas hebu , čas je ne hebu user posted image

ovisi ko ocjenjuje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 301
9.3.2015 13:03:06   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ja mislim da se ova žeMska treba obrijat isto...da on toliko sređujući sebe njoj to poručuje indirektno...user posted image

eh u to ti se ja ne razumiM...ja se samo u ćune razumijem. u pice ne zagledala vala user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 302
9.3.2015 13:05:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Ja mislim da se ova žeMska treba obrijat isto...da on toliko sređujući sebe njoj to poručuje indirektno...user posted image

eh u to ti se ja ne razumiM...ja se samo u ćune razumijem. u pice ne zagledala vala user posted image user posted image user posted image

Pa kontam...pere se depilira čoJk...reko upućuje joj poruku...ženo daj se malo dohavizaj, vakat jeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 303
9.3.2015 13:05:40   
Medić*

Pa mozda tako i radi user posted image
Mozda joj smeta sto u po noci ustaje i tusira se user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 304
9.3.2015 13:08:00   
MicoTico
MamiAli, ja ne kontam što se ti žališ, hB čovjek se dozvao pameti, bolje ikad nego nikad,... Vala i tebi svaka čast kad si mogla sa njim takvim biti. Neka se on dozvao, biće ugodnije za oboje.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 305
9.3.2015 13:09:45   
Medić*
Meni je ovdje mama vise problem ta vasa seksualna neaktivnost, zajednicka :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 306
9.3.2015 13:21:48   
Hannica
Možda je pripremio mikrofon da mu otpjevaš koju pjesmicu?! user posted image
Ili bar recitaciju.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 307
9.3.2015 13:22:16   
MamiAli

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Na šta misliš?

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 308
9.3.2015 13:22:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannica

Možda je pripremio mikrofon da mu otpjevaš koju pjesmicu?! user posted image
Ili bar recitaciju.user posted image

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 309
9.3.2015 13:24:17   
Medić*

IZVORNA PORUKA: MamiAli

Na šta misliš?

Pa cini mi se da si spomenula da rijetko imate odnose, u 15 dana nesto ili ja to pogresno skontah.
Ako je tako da se malo zadate u akciju :)

(odgovor članu MamiAli)
Neposredna veza do poruke: 310
9.3.2015 13:24:40   
Hannica

Na šta misliš?
Misli na sex svako 15 dana.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu MamiAli)
Neposredna veza do poruke: 311
9.3.2015 13:28:47   
MamiAli
Pa da, rijetko, vrijeme nas gazi, jako smo umorni iskreno. Spava nam se u 21h već, tako da smo oboje često ni za što. Ali nam lijepo dođe i to u 15 dana. Uglavnom je to od njega. Inicijator seksa sam uvijek ja, ali baš uvijek ili nekim gestom, znakom ili pitanjem otvorenim. On ne. Ali funkcionišemo. Možda je i to znak nečega ?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 312
9.3.2015 13:31:34   
Medić*

Pa da, rijetko, vrijeme nas gazi, jako smo umorni iskreno. Spava nam se u 21h već, tako da smo oboje često ni za što. Ali nam lijepo dođe i to u 15 dana. Uglavnom je to od njega. Inicijator seksa sam uvijek ja, ali baš uvijek ili nekim gestom, znakom ili pitanjem otvorenim. On ne. Ali funkcionišemo. Možda je i to znak nečega ?

Pa ne znam sta bih ti rekla...
Malo inovacija u tu sveru vaseg zivota da unesete, da nesto promijenite, da malo vrijeme vi pregazite..otvoreno pricate o vasem intimnom zivotu...

(odgovor članu MamiAli)
Neposredna veza do poruke: 313
9.3.2015 13:34:13   
veeseelaa

meni zaista nije jasno.... pretpostavljam da ste mladji par
dobro ajde umor, što kaže mm ja za to nikad nisam umoran user posted image
al jednom u 3-4 dana, bar toliko.... puno je 15 dana

e sad kažu da ima neko da mu je takav libido, da urijetko ima potrebu, ja nešto ne vjerujem
il je preokupiran nekim belajomuser posted image , il jednostavno ona druga strana ubi želju u njemu nekim stavom/gardom i sl....

kad su dvoje u vezi, vrhunac njihovog odnosa je vodjenje ljubavi, tako pokazujemo i dokazujemo da nekog želimo/volimo kao partnera....
da nas privlači....

sve drugo ja ne prihvatam, nije mi jaran, pa i za 15 dana bi se nedje i s jaranom zgombala bem ga user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu MamiAli)
Neposredna veza do poruke: 314
9.3.2015 13:39:16   
Hannica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni zaista nije jasno.... pretpostavljam da ste mladji par
dobro ajde umor, što kaže mm ja za to nikad nisam umoran user posted image
al jednom u 3-4 dana, bar toliko.... puno je 15 dana

e sad kažu da ima neko da mu je takav libido, da urijetko ima potrebu, ja nešto ne vjerujem
il je preokupiran nekim belajomuser posted image , il jednostavno ona druga strana ubi želju u njemu nekim stavom/gardom i sl....

kad su dvoje u vezi, vrhunac njihovog odnosa je vodjenje ljubavi, tako pokazujemo i dokazujemo da nekog želimo/volimo kao partnera....
da nas privlači....

sve drugo ja ne prihvatam, nije mi jaran, pa i za 15 dana bi se nedje i s jaranom zgombala bem ga user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 315
9.3.2015 14:59:42   
MamiAli
I sama često mislim kako je to zaista rijetko što mi imamo. Evo 7 godina smo u braku i možda smo samo jednom vodili ljubav pod svjetlom. Uvijek je to u mraku. Nikad se ne gledamo. Jedan od razloga sada je što je dijete sa nama tu, pa moramo biti tihi, da nas ne čuje i ne vidi.
Ali mislim da možda i to "krade" mogućnost neke inovacije. Ja čak osjećam stid još uvijek pred mužem. Nekad pomislim da će pomisliti, kada bih nešto i počela izvoditi, jest si umislila da je nešto ili glupa je. Jel neka imala sličan problem? Nekako sam suzdržana iako nastojim da mu zaista udovoljim.

Neposredna veza do poruke: 316
9.3.2015 15:18:00   
Teddy Bear
MamiAli , kad uspavate dijete, otidjite u drugu prostoriju pa akcijajte, nije problem sto nemate sex po danu, nemam ga ni ja , al tebi fali samopouzdanja, moras se nekako "odblokirati", predati se samom cinu sexa, predati se muzu, i uzivati, sto je redovniji sex, to je zdraviji odnos izmedju partnera. A sto bi se sebe stidjela kad si pred muzem, sredi se, dotjeraj, uzivi se malo u ulogu ljubavnice .

(odgovor članu MamiAli)
Neposredna veza do poruke: 317
9.3.2015 15:26:39   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

MamiAli , kad uspavate dijete, otidjite u drugu prostoriju pa akcijajte, nije problem sto nemate sex po danu, nemam ga ni ja , al tebi fali samopouzdanja, moras se nekako "odblokirati", predati se samom cinu sexa, predati se muzu, i uzivati, sto je redovniji sex, to je zdraviji odnos izmedju partnera. A sto bi se sebe stidjela kad si pred muzem, sredi se, dotjeraj, uzivi se malo u ulogu ljubavnice .

Ja se s tobom uvijek slazem....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 318
9.3.2015 15:33:20   
veeseelaa

I sama često mislim kako je to zaista rijetko što mi imamo. Evo 7 godina smo u braku i možda smo samo jednom vodili ljubav pod svjetlom. Uvijek je to u mraku. Nikad se ne gledamo. Jedan od razloga sada je što je dijete sa nama tu, pa moramo biti tihi, da nas ne čuje i ne vidi.
Ali mislim da možda i to "krade" mogućnost neke inovacije. Ja čak osjećam stid još uvijek pred mužem. Nekad pomislim da će pomisliti, kada bih nešto i počela izvoditi, jest si umislila da je nešto ili glupa je. Jel neka imala sličan problem? Nekako sam suzdržana iako nastojim da mu zaista udovoljim.

a joj, baš si medena

draga njima je toliko stalo da ga zavuku, da oni uopće ne vide neke naše mane tipa strija, malo viška i sl, mislim ako je to razlog zbog kojeg se stideš voditi ljubav pod svjetlom...

treba ti malo sigurnosti, u sebe, pa iako tm da neku neprimjerenu upadicu, tipa "šta ti bi", odgovori i ti njemu u nekom šaljivom fazonu
vjeruj mi ljudi uvijek lako pristaju na bolje ;-))

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu MamiAli)
Neposredna veza do poruke: 319
9.3.2015 19:08:27   
Hannica
A opet nas neko zeza....rekla bih....džabe ja savjete dijelila.user posted image

Neposredna veza do poruke: 320
10.3.2015 2:03:00   
Galicia
Ma on je homic.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 321
10.3.2015 7:55:05   
berni_Sa
E drage moje i meni bi trebao jedan savjet...

Naime ovo mi je cetvrta godina braka, i hvala Bogu sa suprugom je sve ok.
Njegovi su sprat ispod i ono sto mene interesuje je kako biste se vi postavile da vam svekar i djever ne cestitaju 8 mart ili rodjendan?
Vidimo se i ni mu ni be...Ja svake godine u soku,a i smijesno mi, kontam jesu li toliki papci il misle da sui me povrijedili?
Ali mi je muka da se vise smjeskam, najradije bih sve poslala dovraga al mi zao zbog muza on je stvarno divan prema meni...

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 322
10.3.2015 8:00:19   
veeseelaa
a prije su čestitali?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu berni_Sa)
Neposredna veza do poruke: 323
10.3.2015 8:04:48   
berni_Sa
nisu...

jos mi sidjemo svekrvi se uvijek poklon kupi i kad ja njoj cestitam i ona meni cestita. Ona mi i poklon kupi za rodjendan ali njih dvojica i ne cestitaju...

Neposredna veza do poruke: 324
10.3.2015 8:06:17   
veeseelaa
pa jesul inače normalni ljudi ?
što ne pitaš tm šta misli o tome?

da nije kakav običaj njihov il šta znam, djeluje počudno baš

ajde da ti ni sveki ne čestita, al ona čestita a oni ne user posted image
baš čudno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu berni_Sa)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *