SailorMoon
|
Izvoli Nedi IZVORNA PORUKA: elvy Dizem..... citala sam neke postove,i vidim da vecinom svi imamo problema sa zajednocom,vec sam pisala svoj na nekoj od tema al evo i ovdje cu,samo da kazem da su mi savjeti ovih dobrih zenica puno pomogli,sad se manje nerviram,a bila sam na pragu razvoda zbog svekrve i zaove,al pisat cu samo o svekrvi,zaova je i suvisna..... Et udala se ja prije nesto malo vise od 3 mjeseca,mm i ja otisli na medeni....bilo nam super....to su jedini dani do sad za koje mogu reci takvo nesto.Cim smo se vratili kuci(zivimo u istoj kuci sa svekrvom ona u prizemlju mi na spratu,unutrasnje stepenice),zovem ja nju na kafu i prvi dan mi stavi do znanja da nisam dobro dosla tu i da je kuca njenog mladjeg sina,koji ternutno studira a mi finansiramo....i tako svaki dan prebaci ovo ono,moj muz na put ona dovodi muskarce.....da ne duljim bacala mi case lupala sakom od sto jel je mm samnom proveo noc a ona bolesna,toboze moze umrijet a njega bas briga....niko nam ne dolazi,prijatelji zajednicki i mm rekli da nam nikad nece uc u kucu dok smo sa njom....ako negdje krenemo gdje cemo,sto cemo,hoce i ona.....svaki dan haos.....nemam mira....jedina mi sreca sto radim.Te zabranit cu ja njoj da ona ide svojoj mati,nece je ona meni nikad vidjet....Prvi put kad su dolazili moji roditelji da vide gdje sam se to ja udala(i jedini put koji su mi dosli)ona mm i meni napravila scenu psovala....bez razloga...a moji sve to culi jer su vec bili stigli,i pored svega zovem ja nju na kafu....nije htjela ni doc ni izac da se pozdravi sa mojim roditeljima.....pa vi meni recite jel ok to sto ja tu zenu vise nezelim ni srest na hodniku kuce.....i sto od mene vise dok ja disem ni kako si cut nece.....napisah se ja a nisam vam napisala ni 2 posto sta mi je radila i ko je ta zena u stvari....na poslu sam jos i radno vrijeme mi je vec iosteklo al mi se u tu kucu neide pa sam ga sebi produzila. IZVORNA PORUKA: elvy Zaboravih napisat da i pored svega sto nam ona radi i govori mm nece ni da cuje da idemo u postanare a radimo i n i ja i imamo super primanja,a u tu kucu je mm jako puno ulozio i jos uvije vracamo kredite za nju,finansirami i nju i njenog sina kojem sve to ostaje i njenu kcerku ciji muz neradi nista samo gladi muda i gleda ko ce mu dat da djete spremi u skolu.... IZVORNA PORUKA: elvy Jasmin draga,nemogu ja toliko nisko past da toj lupam sakom od sto,ona je sama sei kazna...izdrzat cu ja sve ovo i nadam se uz Boziju pomoc i ubrzo pokupit svoje stvari i svog muza i otic bilo gdje samo znam da ovdje zivit vise necu,ona nas samo iskoristava,nema granicu,samo kuka treba joj ovo treba joj ono,a ja radim,ma sta radim rintam a dovede me u situaciju da nemam hljeb kupit,a o cigarama samo mogu da mastam(dr.sam i imam supre platu),ves perem rucno jer nemem masinu,kad sam dosla ovdje nisam imala se gdje istusirat,sad imam,al da se ona pitala nebi imala....nemam ni spavacu sobu bar ne jos ja mm imamo opremljen samo dnevni boravak i to nam je sve....a on radi vec 10 godina i ima platu nekad i preko 2000 sam,da je bila mati i da ga nije iskoristavala kao sto i sada radi on je do sad mogao da ima vilu,ali zato njegova sestra,zet i brat koji su teski paraziti imaju i kuce i uzivaju a moj m i ja se patimo ko niko....Ja se svake sekunde pitam gdje sam ja to Boze pogrijesila pa me ovako kaznjavas,i molim ga da mi da strpljenja i pokaze pravi put....njoj ce najveca kazna biti kad joj zavrnem ventile a i taj dan ce svanuti......nema draga za mene kafa cigara i trac to one rade od utra do sutra,jedina im obaveza vise na telefonu,al njihov ce jezik sam da im presudi.....
< Poruku je uredio SailorMoon -- 27.2.2013 15:13:15 >