|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
10.2.2015 10:25:23   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

IZVORNA PORUKA: Penelope82

IZVORNA PORUKA: salmy

bebacha divno...kako su uredne objeuser posted image

joj sto me ovo vrati u djetinjstvo

"mase osa Sinisi sa nosa user posted image

...smijesno Nesi,Sinisi se smijesi user posted image user posted image

Bravo mala rajauser posted image Super su obje A drugarice user posted image Ja sam na poslu,pa vam ne mogu zakaciti slike.Vise bih se mogla pohvaliti matematikomuser posted image
...,mada i slova su super,ali su mi sega recenice,jer su ograniceni samo na naucena slova... "Eti,Timi i Mia imaju nanu" user posted image user posted image

Kod nas je knjiga kao kod Ajle

Ajla zna sva slova i sad recimo smislimo recenicu i onda skontamo da nisu sve uciliuser posted image user posted image
tacno se vrtimo u krug
a i Ajla voli matematiku

sinoc sam se ismijala,pokazuje ona svesku iz vjenauke i svaki rad je ocjenjen sa izuzetno uspjesnosamo jedan crtez nista nije ocjenjeno
pitam sta je ovo "kaze reko ucitelj vjeronauke da nacrtaju nesto zimsko" i ona nacrtala jelku i paketice user posted image user posted image

user posted image
draga djevojčica

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 976
10.2.2015 10:29:57   
Penelope82

bebacha divno...kako su uredne objeuser posted image

joj sto me ovo vrati u djetinjstvo

"mase osa Sinisi sa nosa user posted image

...smijesno Nesi,Sinisi se smijesi user posted image user posted image

Bravo mala rajauser posted image Super su obje A drugarice user posted image Ja sam na poslu,pa vam ne mogu zakaciti slike.Vise bih se mogla pohvaliti matematikomuser posted image
...,mada i slova su super,ali su mi sega recenice,jer su ograniceni samo na naucena slova... "Eti,Timi i Mia imaju nanu" user posted image user posted image

Kod nas je knjiga kao kod Ajle

Ajla zna sva slova i sad recimo smislimo recenicu i onda skontamo da nisu sve uciliuser posted image user posted image
tacno se vrtimo u krug
a i Ajla voli matematiku

sinoc sam se ismijala,pokazuje ona svesku iz vjenauke i svaki rad je ocjenjen sa izuzetno uspjesnosamo jedan crtez nista nije ocjenjeno
pitam sta je ovo "kaze reko ucitelj vjeronauke da nacrtaju nesto zimsko" i ona nacrtala jelku i paketice user posted image user posted image

user posted image user posted image

Jest vjeroucitelj bezze user posted image TOLERANCIJAAAAA,MALO DIJETE,PAKETICI NE GRIZUUUU,A NI JELKA user posted image

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 977
10.2.2015 10:42:53   
Medić*
user posted image
Ja kontala na vjeronauci ne crtajuuser posted image
Moj stalno iz mekteba donosi crteze. Pitam sto crtaju a ne uce. Kaze : pa zeno draga, to je slobodno vrijeme onda ja naucimouser posted image

Salmy i moj je ljevak. Nista ne brini. Mozda mu rukopis bude losiji ali su oni kazu inteligenrnijiuser posted image
I moj ove godinevu skolu. Pravo da vam kazem i sretna i tuzna. I zabrinuta kako ce se adaptirati. Pravedan je pa se valja izboriti s nepravednom i belaj djecicomuser posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Penelope82)
Neposredna veza do poruke: 978
10.2.2015 11:00:14   
salmy

IZVORNA PORUKA: medic slatki

user posted image
Moj stalno iz mekteba donosi crteze. Pitam sto crtaju a ne uce. Kaze : pa zeno draga, to je slobodno vrijeme onda ja naucimouser posted image

Salmy i moj je ljevak. Nista ne brini. Mozda mu rukopis bude losiji ali su oni kazu inteligenrnijiuser posted image
I moj ove godinevu skolu. Pravo da vam kazem i sretna i tuzna. I zabrinuta kako ce se adaptirati. Pravedan je pa se valja izboriti s nepravednom i belaj djecicomuser posted image

mah vjeronauka im je zakonuser posted image uvijek dobiju po 2 bonbone..sav je sretan kad ja imaju..crtaju boje..pisu slova
prvi put kad je otisao kaze meni:mama bula je rekla da je tramvaj stvorio Bog..i tebe mama i mene...a koliko Bog ima godina? jel on najstariji od nas sviju?hahahahhahaha...kaze pitacu ja sutra bulu

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 979
10.2.2015 11:00:57   
bebacha

user posted image

crtaju dzamije,sta se jede za igtar
i uce i pišu i crtaju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 980
10.2.2015 11:03:01   
Medić*

user posted image

crtaju dzamije,sta se jede za igtar
i uce i pišu i crtaju

Eto i jelke i paketiceuser posted image
Ma djeca draga. Samo nek uzivaju.
I nas sad ceka....

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 981
10.2.2015 11:43:31   
Penelope82

user posted image

mah vjeronauka im je zakonuser posted image uvijek dobiju po 2 bonbone..sav je sretan kad ja imaju..crtaju boje..pisu slova
prvi put kad je otisao kaze meni:mama bula je rekla da je tramvaj stvorio Bog..i tebe mama i mene...a koliko Bog ima godina? jel on najstariji od nas sviju?hahahahhahaha...kaze pitacu ja sutra bulu

user posted image
Jooj,Salmy,al' se ismijah za taj tramvajuser posted image Draga djecauser posted image

Medic,tako sam se i ja brinula za svoju kcerku....,ali dolazi polako sve na svoje...Neka su oni nama dobri i pravedni,izborit ce se vecuser posted image
Vec kad sina budem slala u skolu....hah....nadam se da ce se oni drugi izboriti s njim user posted image Isto ih odgajamu,ali su dva totalno razlicita svijeta

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 982
10.2.2015 11:57:51   
ziki

user posted image

user posted image
Jooj,Salmy,al' se ismijah za taj tramvajuser posted image Draga djecauser posted image

Medic,tako sam se i ja brinula za svoju kcerku....,ali dolazi polako sve na svoje...Neka su oni nama dobri i pravedni,izborit ce se vecuser posted image
Vec kad sina budem slala u skolu....hah....nadam se da ce se oni drugi izboriti s njim user posted image Isto ih odgajamu,ali su dva totalno razlicita svijeta

user posted image user posted image isto

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Penelope82)
Neposredna veza do poruke: 983
10.2.2015 12:00:54   
ziki
Bravo za drugarice, jako uredno i lijepo ispisano. Tarik je prešao, opet, slova A, M, I, N. Brojeve 1 i 2.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 984
16.2.2015 18:33:16   
škorpija
A kolino predmeta imaju u prvom razredu i koliko knjiga nose u skolu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 985
16.2.2015 18:58:09   
jasmin

IZVORNA PORUKA: škorpija

BHS jezik i knj.
Matematika
Moja okolina
Muzička-Glazbena kultura
Likovna kultura
TZO
Vjeronauka ili zamjenski predmet

Svaki predmet ima svoj udžbenik. Nekada uz udžbenik ide i Radna sveska ili Slovarica.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 986
16.2.2015 19:13:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jasmin

BHS jezik i knj.
Matematika
Moja okolina
Muzička-Glazbena kultura
Likovna kultura
TZO
Vjeronauka ili zamjenski predmet

Svaki predmet ima svoj udžbenik. Nekada uz udžbenik ide i Radna sveska ili Slovarica.

Mi smo u drugom polugodistu imali i sveske za matematiku, bosnski i velika za moju okolinu. U prvom razredu tri casa su dnevno....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 987
16.2.2015 19:20:20   
škorpija
Uuuuu puno brate

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 988
16.2.2015 19:24:47   
jasmin
Ako nema ko djetetu nositi ruksak, previše je. U drugom katastrofa.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 989
16.2.2015 19:27:59   
Hanady RR

Istina...
A tek treci...engleski plus.....jos mi nenosamo fizicko i pribor za likovno i opet sam imala prigovor za jedan dan u rasporedu pretezakkkk jwr moja cura sama nosauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 990
16.2.2015 19:30:46   
Visnja RR
Kod nas
Matematika : knjiga i sveska
Hrvatski: Knjiga , radna sveska, i sveska
Moja okolina: Knjiga i sveska
Engleski: udzbenik i radni knjiga i sveska
Muzičko: Knjiga i CD
Likovno: radni listovi, blok i sav onaj pribor koji ponekad treba
Fizičko: crni sorc ili donji dio trenerke ...gore cisto bjela majica i tene

Etika i moral (samo sveska) ili vjeronauka (knjiga i sveska)

Plus Svaštara

naravno sve zavisi od skole i učiteljice...

primjera radi kod Asje svaki predmet ima svoju svesku....a kod nekh drugih učiteljica je bila jedna sveska za sve u prvom poligodistu....
Kod nas su velike sveske (što mi je bezveze) ...samoincijativno sam stavila iz engleskog mal svesku....

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 991
16.2.2015 19:33:34   
Visnja RR
i da jednom sam vagala ...torba je imala 4 kg

03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 992
16.2.2015 19:33:45   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Istina...
A tek treci...engleski plus.....jos mi nenosamo fizicko i pribor za likovno i opet sam imala prigovor za jedan dan u rasporedu pretezakkkk jwr moja cura sama nosauser posted image

Vjerujem.
Plus dan kad pored svega nose opremu za tjelesni ( trenerka donji dio, bijela majica, bijele čarape i tene ).
user posted image

Neposredna veza do poruke: 993
16.2.2015 19:34:37   
jasmin
Višnja, oni uče samo hrvatski je l?

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 994
16.2.2015 19:37:28   
Visnja RR

da

03.04.`08

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 995
16.2.2015 19:40:43   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

da

Naši su u jednom bosanski, hrvatski i srpski.
Bogatstvo jezika, nema šta. user posted image
Nadam se da se u jednoj pismenoj vježbi mogu izražavati na svakom od njih.

Neposredna veza do poruke: 996
16.2.2015 19:46:50   
Visnja RR
meni je važno da su fleksibilni...bar prema nama kojima hrvatski nije maternji...

03.04.`08

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 997
16.2.2015 19:50:25   
škorpija
Jao, jao koliko stvari 😞

Neposredna veza do poruke: 998
16.2.2015 19:55:57   
Visnja RR

Jao, jao koliko stvari 😞

samo pazite ta torbe nisu preeske same od sebe...

jer pored skolskog pribora ide ...užina, flašica s vodom...pa maramice suhe/vlazne

al dobro ionako uglavnom mi nosimo... mada se ja nekad zaboravim pa asja sve do zgrade nosi stvari user posted image nemajka user posted image

03.04.`08

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 999
16.2.2015 20:02:46   
škorpija
Mi smo dobili neki target ruksak i stvarno je tezak, ja sve pregledam da nije neko nešto zaboravio u njemu, ima kila u njemu sigurno. Znaci morat ću i ruksak kupiti

Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *