|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
14.2.2015 9:56:54   
saamy
Nisam još provirila user posted image kroz prozor roletne još spuštene,da ne budim mm sa bukom

Neke poranile neke još spavaju!!

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1376
14.2.2015 10:06:09   
bejbibi
I vikend pa se zwnice slabije javljaju...danas planiram aBd prozorw prati ako bude toplo

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1377
14.2.2015 10:25:47   
Pravnica
Bejbibi... bice toplo, sigurno. Treba li pomoci? user posted image
Ja danas isto imam jos nekog posla... a nocas u kino na 50 nijansj sive... hehhe...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1378
14.2.2015 10:30:35   
bejbibi
Nadam se :) mada cu vjerovatno prvo u setnjuuser posted image

A ides gledati film :)... Mi ne mozemo u kino zbog M nemamo ga kome ostviti... Uh otkd sw rodio nismo isli :(.... I ja hocu da pogledam taj film a mm nece iz inata jer ga svi gledajuuser posted image
A kritikuju ga vrli kriticari,kao nije dostigao onaj vehunac ko.u knjizi... Jesi citala knjigu??? Ja nisam... Mozda uzmem knjigu procitam ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1379
14.2.2015 10:36:25   
Pravnica
Pa upravo to... rekoh da iskoristimo ovo vrijeme dok je bebica i stomaku hihi... I ja sam svog muza nagovarala da odemo... hehhe... a procitala sam knjige, zato mi se i gleda... da vidim kako su sve ono docarali user posted image

Iskreno nemam neka aman ocekivanja, al da sam u folu... svi gledaju hheheh... a kasni termin, pola 12 user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1380
14.2.2015 10:53:00   
bejbibi
Jos bolje sto je kasnouser posted image

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1381
14.2.2015 11:53:08   
alman
jeste li mi se naspavale user posted image drage vidim neke i poranile mi smo ustali oko 10 pa evo tek sad pripremam dorucak, joj i kod nas je bas tmurno i hladno napolju a ja sinoc kontam ako bude lijepo vrijeme da idem u setnju al izgleda nista, bit ce pospremanje i usisavanje kao vid fizicke aktivnosti user posted image ili prevrtanje na seciji user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1382
14.2.2015 11:54:17   
alman
a super i ja sam pozelila u kino mi cekamo da stigne Hobit pa da idemo gledatiuser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1383
14.2.2015 12:02:03   
alman
koja je od vas neki dan govorila d je prvila sok od narandze pa da nam stavi recept, mini vise dojadilo cjediti limun i narandje pa da proban nesto drugacije :)

sta je danas na meniu za rucakja nemam ideje, help

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1384
14.2.2015 12:09:01   
Dianaa
jutro, ja sam davno ustala al smo se izlezavali do 10h, pa dok dorucak, tamo-ovamo... ono vec 12h... i kod nas je neka magla, bas ruzno a ja se nadala da ce biti sunce da bar na terasi sjedim kad vec ne mogu setati... od jutros opet neki pritisak dole, i onako po malo ziga, al vise nego prije...

valja nam se cuvati... voljela bih izdrzati bar do utorka jer mi je tad dr dezurna...
sretno na serklazi...

ja rucak danas ne pravim, rodjendan kod rodjaka u 5h pa mi to dodje taman user posted image makar nesto...

sprinter eto i meni je danas punih 38.sedmica pa valjda je to-TO... tijelo nam se priprema...
i ja bih rado isla u kino al ne znam da mogu izdrzati toliko da sjedim..

zenice, cuvajte se, nemojte pretjerati sa kucanskim poslovima... kod mene je sve uradjeno... mm samo docekuje usisavanje,brisanje podova i kupatilo...

eto, cujemo se kasnije user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1385
14.2.2015 13:43:54   
saamy
Digla sam roletne user posted image da javim vremensku prognozu haha tmurno onako hladno malo

Ne pišete za valentinovo ništa, baš ne vjeruje u to ali et ona iznenadim dragog sitnicom nekom

Ako Bog da htjela bi danas isto nešto u radit po kući ali vidjet ćemo kako se osjećam

Ostale ručku Šta je,meni vise dosadilo izmišljati za jelo kontam nekad sto se mora jesti al etouser posted image

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1386
14.2.2015 13:54:11   
Pravnica
Mi smo gledali Hobbit-a i super je.. mada bi bio bolji da nije 3D. Ma mogu ja sjediti u kinu... udobne foteljice.. ljepota... samo bebi smeta kad je preglasno na pojedinim scenama pa se onda puuuunooo vrti.. mada mislim da ovaj film nece imati te neke specijalne zvucne efekte user posted image ... Reko' da se mm i ja druzimo jos malo sami... hehe... U Sarajevu evo neko sunce se probija, al nigdje ne idem danas... imamo jos nekog posla kuci, a valja i cuvat energiju za nocas... user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1387
14.2.2015 16:46:14   
M.A.M.
gdje ste loptice,evo samo da se tuspasim,dragi mi danas odmara pa smo malo hodali,veceras imam goste satrala sam se citav dan po stanu,ubijaju kileuser posted image za veceru maslenica,bujrum i ljubim vas sveuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1388
14.2.2015 20:45:38   
Marien
Cao zenice moje, muz i ja smo danas malo setali po Trebevicu ali tromi deba kao ja ne moze dugo, samo malouser posted image ali je bilo divno, sunce, toplo, podsjeca na ljeto, jedva ga cekam user posted image
Za prijedlog rucka nisam dobra, jos me muci stomak, danas sam i kuhani krompir povratila, evo me na grisiniju i caju opetuser posted image
Veceras mi teta sa Facebooka koja sije posteljine donijela komplet za bebin krevetac, paravane za sobicu i onu lazy bag, vrecu za sjedenje, sve Hello Kitty za moju curu, odusevljena sam, nije ni skupo, ako nekom treba preporuka, nek se javi.
Zenice blizu termina sretno vam od sveg srca i akobogda da sve prodje hairli. Podijelite iskustva kad akobogda sve prodje i budete drzale svoje bebice!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1389
14.2.2015 21:03:54   
bejbibi
Hello zenice,sta ima.:) slabo se danas pisalo... Mi isli vani, gledali neke ormarice,moram uzet za bebine stvari pabasne znam kakav user posted image al ja uzivam da gledam te dzidze za kucu user posted image sve bi pokupovala hehehe...
Imamo jos svasta uzimati ( etisone,lampu neku visoku da popunim cosak u dnevnom, slike za zid..bas nam pusto zidovi izgledajuuser posted image )..... Uglavnom svasta nesto dekorativno....

Sta ima kodvas??? Sta se danasradilo...ja pravila pire,ispeklafiletei pohovala sir jamii...

Neki autor...

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 1390
15.2.2015 0:43:23   
saamy
Setalo se danas,malo izašla samo kiša padala tako da nisam dugo!!

Nešto bi da pitam možda nije za ovu temu mjesto!?

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1391
15.2.2015 9:26:54   
Dianaa
saamy pitaj draga sto god te interesuje...

jutric, evo da se stupasimo za danas,... nista posebno, lijepo vrijeme, setnja, kupovina itd... uzivajte u suncu user posted image drage... i cuvajte se user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1392
15.2.2015 9:32:05   
bejbibi
Jutro :) kako ste,jeste se naspavale... I kod nas suncano i prvo sto cu uraditi je pranje prozora i zavjesa :)... Mozda kasnije izadjemo... Za rucak nemam pojma sta cemo, skontat cemo usput

Neki autor...

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1393
15.2.2015 9:34:11   
bejbibi
Mi smo danas po zadnjoj menstruaciji navodno usli u 9 mjuser posted image punih 36 sedmica... A po ultrzv u srijedu aBd..

Uzela juce hurme jamiii...

Saamypitaj sta god ;)

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1394
15.2.2015 11:13:53   
alman
jutric jeste li mi se naspavale, sta je to kod vas sunace a kod nas magla, tmurno mene probudila glava bas me boli ko da mi je u kakvoj stegi,user posted image ja sama jutros mali sinoc ostao kod nane na konaku muz na poslu, ja i tisina, jucer sam mislila da cu danas svasta nesto uraditi al ne mogu nista ako me glava ne prestane boliti

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1395
15.2.2015 11:18:45   
samy_lo
Jutro,kako ste mi??

Da vas pitam,je li neka vodila trudnocu od pocetka na Jezeru??

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1396
15.2.2015 11:44:49   
Adano
Evo vam saljem pozdrav s patologije :) uzivam u pogledu na Bare(groblje) hahah :*

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 1397
15.2.2015 13:27:42   
Dianaa

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Mi smo danas po zadnjoj menstruaciji navodno usli u 9 mjuser posted image punih 36 sedmica... A po ultrzv u srijedu aBd..

Uzela juce hurme jamiii...

Saamypitaj sta god ;)

user posted image i do kraja da ostane sve kako treba user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1398
15.2.2015 13:28:37   
Dianaa

IZVORNA PORUKA: Adano

Evo vam saljem pozdrav s patologije :) uzivam u pogledu na Bare(groblje) hahah :*

nadam se da je sve ok... mozda si vec napisala, al nisam upratila...user posted image

(odgovor članu Adano)
Neposredna veza do poruke: 1399
15.2.2015 13:32:47   
Adano
Sutra serklaz...

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *