Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i ja sam se pordila ! rodila sam malu amnu u subotu u 1. 25 sati. porod je bio za poželiti. bebica je mrvica, imala je samo 2,750 kg i duga 50 cm. porod je prošao super. iz kuće sam pošla u 12 i 50, stigla u opštu bolnicu oko 1 i 10, popela se na porođajni sto, dva napona i ..gotovo . moja mala prnceza bila je tu. muž je cijelo vrijeme bio samnom i to mi je posebno drago. jedva sam ga uspjela namoliti da bude samnom, a sada kaže da je toliko sretan što je pošao i da bi to ponovio obavezno jer te osječaje ničim nemože opisati. naša princeza je dobro. doji i super napreduje, a svi ukućani su presretni, posebno moje dvoje starije djece koji su jedva isčekali svoju malu sestricu