|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
10.2.2015 15:00:30   
alman
ja danas nista ne kuham ostalo mi je od sinoc hrane samo cu supicu skuhati sebi i malome, sami smo cijeli dan muz na nekom seminaru u Sarajevu tako da samo lezimo zao mi sto nismo izasli malo napolje al sad nam je vec kasno,

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 976
10.2.2015 15:04:15   
rose

IZVORNA PORUKA: lala88

tako ce i biti porod u kadi user posted image
drage moje zenice jeste li vi imale problema sa gljivicama, i prije trudnoce i sad u trudnoci. Dr mi da vaginalete i oko 7 dana poslije vaginaleta sam ok i onda opet se vrate.

smanji slatko, gljivice vole slatko

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 977
10.2.2015 15:04:24   
AzraB
ja sam zadnjih nekoliko dana imala pojacano bijelo pranje, ali izgleda da se malo smirilo. Nisam nista koristila, spomenut cu to svom doktoru u cetvrtak na kontroli pa cu vidjeti sta ce mi reci...

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 978
10.2.2015 15:05:44   
bejbibi
Evo i mene... Meni net nije radio a sve mi misli lete na rruser posted image ucrvah se sto ne mogu otvoriti hahaha....

Kod mene jos uvijek radno.... A meni se takoo spava, oci mi se sklapaju uh...

Nisam ni ja.nijednom isla na te vjezbice za trudnice pa prezivjela :)

A rucak hmm mislim da necu nista..

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 979
10.2.2015 15:06:31   
rose

IZVORNA PORUKA: alman

ma ja evo nekoliko dana imam pojacano bijelo pranje, a prije trudnoce nisam ga nikada imala i prvu sedmicu kad sam saznala da sam trudna odmah pocelo ja sam koristila vaginalete od kantarijona kao na prirodnoj bazi i sto kazes nekoliko dana dobro i opet jovo na novo user posted image

user posted image ja sam zbog kantariona ostala trudna user posted image bila na nekom sluzbenom putu i kupala se u bazenu...pisto sam ja sklona uhvatiti baju u bazenu ili upalu ja kupim kantarion i stavljala 5 dana...nakon terapije s mm, kondom inace koristimo ...ali masno+kondom ne ide zajedno...ostetio ga kantarion...nije puklo al dovoljno da se hudini provuce user posted image user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 980
10.2.2015 15:07:19   
bejbibi
Ja redovno imam bijelo pranje user posted image svaki dan a tako.mi je bilo i prijw trudnoce... Svaki put me dr pregleda vaginalno i nosta mi nije dao dosad,valjda nije nista user posted image ....ja uvijek nosim dnevni ulozak

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 981
10.2.2015 15:08:31   
bejbibi
Hahaha rose sto me nasmija user posted image to.ti je lekcija za drugi put user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 982
10.2.2015 15:11:05   
rose

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Hahaha rose sto me nasmija user posted image to.ti je lekcija za drugi put user posted image

heh definitivno...zeznulo me dodatno sto nigdje nisam mogla nabaviti pharmatex to mi je bila dodatna zastita uz kondom user posted image pa smo isli bez toga user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 983
10.2.2015 15:13:46   
bejbibi
Jel to sad sa drugom bebom il prvomuser posted image
Hah sta ces, sudbina..znaci i.kod tebe ne planirano user posted image i.kod mene obje trudnoce... Al ova druga je rekorder,iz prvog pokusaja user posted image
Sta ces,opustili se i haj kao nece bit nista kad klinac user posted image al bukvalno hahhahaha..odnosno klinka

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 984
10.2.2015 15:15:48   
AzraB
rose bas me nasmija user posted image

bejbibi imala sam i ja na pocetku trudnoce bijelo pranje i na papa testu mi je dr rekao da imam neku manju upalu ali nista mi za to nije propisao, sto znaci da nije nista ozbiljno. Sad isto zadnjih 10tak dana imam pojacano bijelo pranje ali kontam nije opet nista user posted image mada provjerit cu u cetvrtak kad budem na kontroli aBd

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 985
10.2.2015 15:16:58   
AzraB

Hah sta ces, sudbina..znaci i.kod tebe ne planirano user posted image i.kod mene obje trudnoce... Al ova druga je rekorder,iz prvog pokusaja user posted image
Sta ces,opustili se i haj kao nece bit nista kad klinac user posted image al bukvalno hahhahaha..odnosno klinka

meni je ovo prvo rekorder, isto iz prve user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 986
10.2.2015 15:17:43   
bejbibi
A mozda to.kod mene nije nista jer sam i prije trudnoce imala bp a svaki papa mi bio uredan... Ko ce ga znat.. Ne sekiram se, samo me nervira uh,uvijek mokro user posted image

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 987
10.2.2015 15:20:12   
bejbibi
Hehhehe user posted image azra... Ma kod mene bi iGleda i prvo bilo iz prve al ja pila kontracepcijske pilule...i to one sto se piju svaki dan,a ja budala samo po potrebi user posted image doduse ne razumikem se u te pilule al et tad se prvi put opustili pa trci u apoteku po pilule hahaha... Koje budaleuser posted image i funkcionisale dva puta a treci vec user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 988
10.2.2015 15:20:34   
rose

s ovom sad ...prvu sam napravila onaj dan kad sam skontala da hocu...upalilo mi iz prve user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 989
10.2.2015 15:22:22   
bejbibi
Hahaha user posted image ...ma hej treba zahvalit Bogu kad je tako, koliko se zena muci da dobiju bebacauser posted image ...da hoce se svaka tako obradovati

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 990
10.2.2015 15:23:24   
lala88
rose user posted image user posted image user posted image suze mi liju od smijeha, ja inace nejedem slatko kako sam trudna, zalila sam se na nizak secer. Nisaam jela slatkise do prije 7 dana, ali nikako, cak ni caj nisam secerila i opet ih je bilo haus, na svakoj kontroli dr mi propise vaginalete. On kaze da je trudnoca moze dovesti do povecanja gljivica, volila bih ih se rijesiti sto prije brinem zbog bebe, da ce mozda u prolasku pokupiti koju. Iako do poroda ima jos puno, ali vec 4 mjeseca ih se nemogu rjesiti.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 991
10.2.2015 15:24:18   
alman
ma i meni je rekao da je normalo u trudnoci al nekad me zna tro svrbiti al samo van i tad stavim vaginaletu jedna mi regulise, tako da sam od pocetka samo 5 otrosila

rose user posted image bas si me nasmijala i kod nas je prva beba bila neplanska,a druga iz drugog pokusaja nisam se ja mogla odluciti hocu li ili ne user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 992
10.2.2015 15:24:50   
rose

Hahaha user posted image ...ma hej treba zahvalit Bogu kad je tako, koliko se zena muci da dobiju bebacauser posted image ...da hoce se svaka tako obradovati

ma bas tako...jos kad skontam da sam blizu 40-e godine ...tj sad 38 ....fakat treba zahvaliti kad se moze, ne moze se bas sve isplanirati...bilo bi dobro ali ne moze...ali u tome ima i drazi...da se nije ovako desilo tesko bih se odlucila..a imala sam zelju za jos jednom bebom user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 993
10.2.2015 15:25:58   
rose

rose user posted image user posted image user posted image suze mi liju od smijeha, ja inace nejedem slatko kako sam trudna, zalila sam se na nizak secer. Nisaam jela slatkise do prije 7 dana, ali nikako, cak ni caj nisam secerila i opet ih je bilo haus, na svakoj kontroli dr mi propise vaginalete. On kaze da je trudnoca moze dovesti do povecanja gljivica, volila bih ih se rijesiti sto prije brinem zbog bebe, da ce mozda u prolasku pokupiti koju. Iako do poroda ima jos puno, ali vec 4 mjeseca ih se nemogu rjesiti.

ma dat ce ti terapiju canestenom pred porod da se rijesi...ne brini...imala sam ih i ja...nisu mi pravile neki problem ali znam da ihje bilo

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 994
10.2.2015 15:26:32   
lala88
zene moje drage, ja sam prije ovog foruma bila na forumu gdje zene pokusavaju zatrudniti, ima ih koje po 3 godine nemogu, idu i na potpomognutu oplodnju, ali ni to neuspjeva, trebama zahvaliti Bogu sto se tako nemucimo, jer one bi sve dale i sve pretrpile samo za jednu bebu

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 995
10.2.2015 15:27:52   
AzraB
bejbibi mi smo se "cuvali" prvih par dana i onda je bilo ma haj da probamo onako, ne mora znaciti da cu odmah ostati user posted image , i ja ocekuj mens ono nje nigdje user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 996
10.2.2015 15:28:11   
bejbibi
Ma meni je super ovo neplanski.. Da sam planirala ne bi se ja.jos.odlucila za bebu.... Mislim da nikd nismo spremne za to hehe...

Rose mashalla dobra si ti user posted image bas si plodnauser posted image ja sam blizu 28. :)

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 997
10.2.2015 15:28:11   
alman
bejbibi jesu li gotovi radaovi mogu misliti koliko buse kod mene su prije dvije god provodili na sprat joj haus mi je bio u kuci ja otisla svekrvi da ne gledam kad su zavrsili vratila se i cistila, kod mene su morali puno busiti rupa pa su zaprasili da Bog sacuvauser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 998
10.2.2015 15:29:41   
AzraB

IZVORNA PORUKA: rose

ma bas tako...jos kad skontam da sam blizu 40-e godine ...tj sad 38 ....fakat treba zahvaliti kad se moze, ne moze se bas sve isplanirati...bilo bi dobro ali ne moze...ali u tome ima i drazi...da se nije ovako desilo tesko bih se odlucila..a imala sam zelju za jos jednom bebom user posted image

ma ne moze se nista isplanirati, ima ljudi koji planiraju pa nista godinama, zato hB kad mozemo, pa kako bilo.. I da nam budu zivi i zdravi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 999
10.2.2015 15:30:00   
rose

zene moje drage, ja sam prije ovog foruma bila na forumu gdje zene pokusavaju zatrudniti, ima ih koje po 3 godine nemogu, idu i na potpomognutu oplodnju, ali ni to neuspjeva, trebama zahvaliti Bogu sto se tako nemucimo, jer one bi sve dale i sve pretrpile samo za jednu bebu

ma evo imas na temi no idea...koliko sam skontala imali su problem...u braku 10 godina...sada cekaju curetak :)

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *