Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hmmm, ja takve filmove presjecem u startu ili nakon deset__ minuta, a niti za jedan film koji mi drzi paznju ili me nečim uspije iznenaditi ne bi kategorično tvrdila da je loš ;)
A naravno da svak ima svoje kriterije kad su u pitanju filmovi koji "vrijeđaju inteligenciju". Meni je u toj kategoriji definitivno najnoviji film Johnyja Deepa (Mortdecai) bez obzira što mozda ima i onih kojima će dopasti...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 6.2.2015 21:27:59
Mirkica
Tiki jesili gledala ovaj film http://www.filmovita.com/the-butler-2013/ meni je odlican , stavrno je dobar znam da volis ovakve filmove a svi koje vole zivotne , biografske filmove eto odlican je
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 8.2.2015 21:32:14
saritaa
ja sinoc gledala Gran Torino...ma vala dosadan je.
tema je gadna
I meni je ovaj film dobar. Vidjeh da ima neki spanski sa slicnom tematikom, pa kontam pogledati. A jest tema gadna
film je odlicannn ali je zeznut skroz gledala ag vise puta i sta reci sve pohvale a da je tezak ma pretezak je .