|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
12.12.2014 15:27:28   
anandi

IZVORNA PORUKA: T_A_J_A

anandi nisam radila briseve, mislila sam to da uradim isto kod njih, prije HSGa... cekaju li se ti nalazi dugo? moze li se sve uraditi za jedan dan?

obavezno brisevi prije hsg-a a to ce ti i oni reci kad odes. Ne ceka se dugo, cini mi se da sam cekala samo dan. Znam da su me nazvali i rekli da su uredni i da dodem nA HSG sutradan.

Twinkies ma i ja kotrljam nekako, nista se ne desava. Nekoliko mjeseci sam bila bez mm, on bio na terenu s vremena na vrijeme sam mu isla al nikad nismo potrefili O. Danas user posted image ocekujem al je jos nema, ne nadam se jer je ovog mjeseca pala samo jedna akcija oko O a poslije sam isla snimat ruku pa se ozracila tako da nista ne ocekujem. Iduce godine smo planirali mozda jos jednu iui ili vto, vidjet cemo kako ce se odvijat situacija.
Hoces li ti u kakve postupke, imas li sta u planu?

(odgovor članu T_A_J_A)
Neposredna veza do poruke: 2876
12.12.2014 15:33:17   
Twinkies04
Ma neka si malo odmorila od svega.sledece godine abd kreni u akciju da nam zabebis.
A ode twinki na iui u januaru,pa sta mi bog dragi da.imala dvije stimulacije nista se nije desilo tako da I godine idu nemam sta vise cekat.

''I mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu''.

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2877
12.12.2014 15:37:41   
anandi
Ma trebalo mi je psihickog odmora, ova godina mi je bas bila iscrpljujuca i preteska. Nadam se da ce nam iduca godina donjet srecu.
U pravu si godine idu ko lude... Drzim ti fige da iui uspje. Hocel ti ovo biti prva iui?

(odgovor članu Twinkies04)
Neposredna veza do poruke: 2878
12.12.2014 16:08:34   
ananas_ze
T_A_J_A user posted image pratim te,drago mi je da ne tapkate u mjestu-drzim vam fige!

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2879
12.12.2014 16:27:01   
Twinkies04

IZVORNA PORUKA: anandi

Ma trebalo mi je psihickog odmora, ova godina mi je bas bila iscrpljujuca i preteska. Nadam se da ce nam iduca godina donjet srecu.
U pravu si godine idu ko lude... Drzim ti fige da iui uspje. Hocel ti ovo biti prva iui?

Znam anandi draga sve kroz sta si prosla I da ti nije bilo nimalo lako.ali eto zivot ide dalje,tako moramo.

A da, bas mi je ovo prva iui.ma pokusat cu 3, onda idemo daljeuser posted image

''I mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu''.

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2880
15.12.2014 18:53:26   
Lost_it_time
Drage..
Da li je neka od Vas radila histeroposkopiju (odstranjivanje polipa) kod Balica?
Kakva je procedura? Koliko kosta? Koliko traje zahvat??
Hvala unaprijed :*

Neposredna veza do poruke: 2881
15.12.2014 20:02:38   
banovici
kod Balica taj histeroskopski zahvat kosta 1500km kod Suade Tinjic a poliklinika Korak do Zivota 800km s tim da sam cula da su na Ukc Tuzla poceli sa terminima pa raspitaj se sretnooo

(odgovor članu Lost_it_time)
Neposredna veza do poruke: 2882
17.12.2014 17:08:57   
Twinkies04
IZVORNA PORUKA: Lost_it_time

Drage..
Da li je neka od Vas radila histeroposkopiju (odstranjivanje polipa) kod Balica?
Kakva je procedura? Koliko kosta? Koliko traje zahvat??
Hvala unaprijed :*

Ja sam radila odstranjivanje septuma(tj uterus bicornis) a samnom je u sobi bila zenica koja je odstranila polip.sve je hb proslo super,ja koliko se mogu sjetit da je njena op trajala nekih pola sata.Znam samo da je nakon 2 mjeseca ostala trudna user posted image
Za operaciju moras pripremit briseve,vaginalni i cervikalni,klamidiju,mikoplazme i ureaplazme.

kosta zaista 1500 km,od toga su ti troskovi oko 980 km za lezanje u bolnici 1 dan i opšta anestezija jer se radi u centru za srce.tako da sama operacija izadje oko 500 km.
ja hb pa sam se odlucila kod nje da radim,ljudi u centru za srce imaju svu opremu,ne daj boze cega.i nisam se pokajala,ja imala problema u toku op zbog opste anestezije zbog astme.al evo me ziva i zdrava,ljudi su sposobni malo je reci.i iskreno platila bi i 2000 km da je trebalo samo da bude sve ok.
Bilo je ili dr Balić ili UKC,ali posto im je onaj histeroskop sumnjiv i stalno je pokvaren nisam htjela da rizikujem da stane usred moje operacijeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Twinkies04 -- 17.12.2014 17:10:35 >

Neposredna veza do poruke: 2883
17.12.2014 17:11:43   
Lost_it_time
Hvala Vam puno puno na informacijama..

Neposredna veza do poruke: 2884
17.12.2014 17:17:48   
Twinkies04

Nema na cemu...i drugi put..user posted image
u svakom slucaju sta god odlucis sretno i da rijesis taj polipcic..user posted image

Neposredna veza do poruke: 2885
17.12.2014 17:36:49   
Lost_it_time
Hvalaaa jos jednom.. :*
IZVORNA PORUKA: Twinkies04

Nema na cemu...i drugi put..user posted image
u svakom slucaju sta god odlucis sretno i da rijesis taj polipcic..user posted image

Neposredna veza do poruke: 2886
10.1.2015 23:04:17   
An Nur
Pozdrav svim zenicama user posted image
Evo sad se pridružujem ovoj "Balić grupi" trudilica i opet imam puno pitanja i treba mi vaše iskustvo sa tim.
Naime prije dva dana uradili su mi histeroktomiju polipa u maternici... Otišli su na analizu... Zašto? Šta loše može biti?
Koliko dugo poslije ovog zahvata moramo cekati na početak dugog protokola za IVF ili pošto sam još uvjek na microginonu mislite da bi od slijedećeg mjeseca već mogla da se počnem bocati?
Polipa nije bilo puno, krvarenje mi je prestalo već drugi dan i samo me još malo boli kao da imam user posted image i upalu trbušnih mišića ali strogo mirujem pod dekicom i pijem antibiotik.
Kakva su vam iskustva sa svim tim?
Ja sam doktorov pacijent i on mi izgleda muški realan i direktan ali svidja mi se što voli da ga pitam šta me zanima i spreman je odgovoriti na moja pitanja. Prilično je detaljan i pazljivo je pogledao i sve moje stare nalaze iz druge klinike i odmah odlučio da traži razlog neuspjeha uiu i ivf postupaka koje sam imala.
Doktorica mi je radila op polipa i stvarno mi je neka super ženica. Pažljiva i saosjećajna.
Ipak ja sam nestrpljiva da saznam šta me barem otprilike dalje čeka i naravno, kakva im je uspješnost.
Vjerujem im ali opet... treba mi još koji trunčić nade...

20.10. '13 inseminacija 1
4.11. '13 beta 6,58
7.11. '13 :((((

Neposredna veza do poruke: 2887
12.1.2015 16:30:06   
Twinkies04
An Nur
E ovako,ja nisam imala polip,ali sam imala dvorogu maternicu.Uradila sam op histeroskopski.Samnom je taj dan bila zenica koja je imala polipcic i koji joj je odstranjen i znam da je dr rekla da se pravi pauza neka 2-3 ciklusa.
Nemoj da te brine sto je dr poslala uzorak na PH analizu.To je obavezno za sve sto se skine i odstrani da se posalje.
Eto ova zenica je 5 mjeseci poslije skidanja polipa ostala trudnauser posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 2888
14.1.2015 23:29:10   
banovici
zenice moja opet vam se pridruzujem u cekanju i iscekivanju moja sreca kratko trajala danas mi je rađen abortus user posted image srce moje mrvice prestalo kucati sad nam predstoji borba za oporavak pa cuvanje par mjeseci dok se maternica ne oporavi i opet u nove pobjede ..user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2889
15.1.2015 8:48:03   
anandi
banovici zao mi je draga user posted image Pokusaj biti jaka, znam da je tesko...Abd ugledat ces opet user posted image a u meduvremenu pridruzi nam se u cekaonici. Ljubim te

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 2890
15.1.2015 17:10:07   
banovici
hvala anandy nadam se da ce biti i da ce opet sijati sunce a do toga skupiti snagu i zivce za nove pobjede aBd

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2891
26.1.2015 14:55:43   
malena27 RR
ako znate nekoga da je radio VTO a iz ZDK je, uputite ga na ovaj link, molim vas:

http://www.ringeraja.ba/forum/obavijest-o-refundaciji-troskova-za-clanice-iz-zdk-koje-su-radile-vto/m_2416419/mpage_1/tm.htm#2416419

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 2892
27.1.2015 20:42:13   
jabuka21
banovici zao mi je user posted image . Zenice zna li neko koliko je trudnica u januarskom postupku VTO kod doktora Balica?

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 2893
27.1.2015 22:34:19   
jakuta

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ako znate nekoga da je radio VTO a iz ZDK je, uputite ga na ovaj link, molim vas:

http://www.ringeraja.ba/forum/obavijest-o-refundaciji-troskova-za-clanice-iz-zdk-koje-su-radile-vto/m_2416419/mpage_1/tm.htm#2416419

Draga malena,Jel imaju pravo na refundaciju troškova žene koje su prešle četrdesetu godinu ?

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 2894
29.1.2015 8:26:46   
anandi

IZVORNA PORUKA: jabuka21

banovici zao mi je user posted image . Zenice zna li neko koliko je trudnica u januarskom postupku VTO kod doktora Balica?

I mene zanima ova informacija kao i kad je sljedeca tura i na koliko prije se treba prijaviti

(odgovor članu jabuka21)
Neposredna veza do poruke: 2895
31.1.2015 15:41:48   
T_A_J_A
anandi MM i ja smo bili u cetvrtak u Tz, radila ja HSG... posto je nalaz katastrofa, oba jajovoda zacepljena, doktor nam je odmah dao program za mart... tako da ti za mart mogu reci da ima mjesta... po mojim papirima mislim da je polovina marta...

... digni glavu ne daj se, pjevaj pjesme ljubavne, zaplaci kad te niko ne vidi ...

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2896
31.1.2015 20:31:39   
anandi
T_A_J_A zao mi je zbog hsg-a, pretpostavljam da je bio bolan postupak. Drzim fige da vam uspije. Jel ti to prvi postupak? Postojel kakve pripreme (nalazi,lijekovi) pred postupak? Nesto mi to previse brzouser posted image

(odgovor članu T_A_J_A)
Neposredna veza do poruke: 2897
1.2.2015 22:28:17   
mima985
Zene samo da Vas opomenem, bila sam kod Balica. I radili 4 inseminacije i 2 vantjeljesne....nikad ne bih krocila vise kod njih. Upozorenje za sve. Samo gledaju na profit. Uopste ne rade osnovne provjere hormona....u toku protokola. Samo onako šopaju inekcijama i uvijek rade u dugom protokolu. Ma sve staromodno....al su za to cijene moderne. Samo skrećem pažnju. Kako se kaze " Mani te se ćorava posla"

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2898
2.2.2015 8:29:07   
anandi
mima zao mi je zbog neuspjelih pokusaja. Jestel promijenili dr, dokle ste dosli? Sta da ti kazem, svi oni gledaju na profit a mi jadni moramo placat, covjek ako nema novaca moze se pozdravit sa svim... Znas li mozda kakva je situacija u NewLife kakvi su oni? Ja bih otisla u bahceci kliniku ali nazalost zbog mm obaveza ne mozemo van Tuzle

(odgovor članu mima985)
Neposredna veza do poruke: 2899
3.2.2015 21:03:13   
Lilly33
Kao prvo da pozdravim sve forumasice:) Nova sam na forumu sto se tice aktivnog ucestvovanja,ali redovno sam citala sve vase postove...Ja sam nova trudnica Dr.Balić iz januarskog IVF postupka :) koji sam radila prvi puta i uspjesno hvala Bogu..Takodje da istaknem da sam zadovoljna cjelokupnim tretmanom doktora i doktorice u toku postupka i imam samo rijeci hvale..pozzz

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *