Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 1.2.2015 15:45:10
teacher75
IZVORNA PORUKA: MicoTico
A jeste mazohistične, šta će vam film za plakanje? Ja sam takve samo ko tinejdžerka gledala, pa mi onda moj "nazovi" problem s dečkom smiješan bude
Volim zivotne filmove pune emocija, pa da se bas uzivim i da ih dozivim, da ostave neki jak utisak na mene, a zivot nije uvijek lijep sa sretnim krajem
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 1.2.2015 19:29:50
aazra
I ja izbjegavam te "filmove za plakanje"...bit će da sam mnoge suze isplakala pa oguglala . Jedan uz koji sam prolila litar suza je Titanic, a iz ove perspektive mi je patetičan, ima ih još...
Od mene preporuka za "Nepodnošljivu lakoću postojanja", posebno ukoliko niste čitale roman...romantika, kompleksnost zivota i emocija, a ni erotike ne fali..
Odličan ja sam juče na tv-u gledala "Ja, robot". Gledala sam ga poodavno, pa sinoć opet. Nisam fan W.Smitha, ali eto volim fantastiku, pa mi je i film zanimljiv.
A neki dan pogledah Grand Budapest Hotel, OK, ali da sam luda za njim i ne baš.
Odličan ja sam juče na tv-u gledala "Ja, robot". Gledala sam ga poodavno, pa sinoć opet. Nisam fan W.Smitha, ali eto volim fantastiku, pa mi je i film zanimljiv.
A neki dan pogledah Grand Budapest Hotel, OK, ali da sam luda za njim i ne baš.
meni je Will Smith odlican glumac i volim filmove sa njim
vidjela sma i ja sinoc I robot ali je vec odavno poceo pa nisam se ukljucivala, odlican je
Za Grand Budapest Hodetl isto misljenje
< Poruku je uredio Mirkica -- 5.2.2015 11:53:27 >