Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sa nestrpljenjem čekam da poštari počnu stizat a malo zatim i slike Stvarno su svi pokloni super
Iman svaka ti čast
< Poruku je uredio ziki -- 29.1.2015 9:48:00 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ne bih ja te tematske swapove ovako mi je puno zanimljivije kad ne znam šta ću dobiti - nešto šaljivo, sexy, ženstveno, u guzicu, pod ili na nit bih kupovala prije nego što znam kome šaljem meni je baš poenta da biraš za neku određenu forumašicu od svega bih samo promjenila ono što je neko predložio, da nismo u parovima, nego ja tebi šaljem, a ti ne znaš ko će ti poslati
Potpis na sve
I ja se slazem s ovim....nismo bile ogranicene ni radovima na kreativnom pa sto bi ovdje....puno je veci izbor i lakse je smisliti nego tipa samo kuhinja i samo spavaca....
Iskrena da budem, ja ne bih prigonila sad na frku sa novim swapom. Mislim da će se izgubiti draž. Nek malo odstoji. Da ga poželimo
Slažem se...
mislim...da polugodišnje je sasvim Ok za ovu vrstu swapa...
ne bih ja te tematske swapove ovako mi je puno zanimljivije kad ne znam šta ću dobiti - nešto šaljivo, sexy, ženstveno, u guzicu, pod ili na nit bih kupovala prije nego što znam kome šaljem meni je baš poenta da biraš za neku određenu forumašicu od svega bih samo promjenila ono što je neko predložio, da nismo u parovima, nego ja tebi šaljem, a ti ne znaš ko će ti poslati
Potpis na sve
I ja se slazem s ovim....nismo bile ogranicene ni radovima na kreativnom pa sto bi ovdje....puno je veci izbor i lakse je smisliti nego tipa samo kuhinja i samo spavaca....
Ja volim iznenadjenja. Slazem se s vama ali bilo bi i zanimljivo da ne xnamo ko nam salje. Nema tu ogranicenja nikakvih, kakva ogranicenja? Poklonu se u zube ne gleda, malo maste i opleti :) Uglavnom kako god ova vrsta igre je zanimljiva
Iskrena da budem, ja ne bih prigonila sad na frku sa novim swapom. Mislim da će se izgubiti draž. Nek malo odstoji. Da ga poželimo
Slazem se. I isto ne bih tematiku zadavala. Sto vještica predloži dobro je da saljemo cirkularno a sve dalje je prekreativno. Provide se ove kreativke ovdje i gotovo.
Iman, neka kreativke idu na svoju temu ako im se ne svidja nase poimanje swapa I slazem se i sa tobom i sa Palacinkom.
Slazem se. I isto ne bih tematiku zadavala. Sto vještica predloži dobro je da saljemo cirkularno a sve dalje je prekreativno. Provide se ove kreativke ovdje i gotovo.
Ne daju nam da budemo svoje, tj.nekreativne.