Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:15:50
palachinken
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da.
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:17:52
muaaa
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Ipak da
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:17:54
Galicia
IZVORNA PORUKA: AnLu Gali ko je tvoj par? Ona.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:18:49
Medić*
IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Ipak da Nista ne kontam
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:18:55
Skvo RR
Ja sam danas konacno pripremila za moju swapusu..sutra saljem...
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:19:56
pocahontas
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Pa jasmin se nije prijavila
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:20:51
bebacha
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Pa jasmin se nije prijavila
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:22:10
krofnica Mo
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova Mene i moju swapicu niste provalili tralala la la jok nismo
_____________________________ Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:22:50
pocahontas
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:22:58
Galicia
Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:23:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Pa jasmin se nije prijavila legendo
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:23:57
pocahontas
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova Mene i moju swapicu niste provalili tralala la la jok nismo
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:24:04
salmy
IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ?
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:24:39
krofnica Mo
palacinko ja ne vidim ništa politički nekorektno oko ovog smajlija ako ima ja se duboko ispričavam bila sam ja ovdje i fašista i nacionalista itd..sad sam samo neupućena
_____________________________ Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:25:17
Medić*
IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. ja mislim da jeste, od ovih slavnih
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:25:38
pocahontas
Šalim se ja naravski, jasmin bi meni halalila Odoh u šlifere
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:25:43
Medić*
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Slicno
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:26:02
Galicia
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Nije. Ali meni i pocy i jos par njih malkice lici na nikab.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:26:33
salmy
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Slicno pa onda nije jasmin jer nema motora
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:27:07
Medić*
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Slicno pa onda nije jasmin jer nema motora Pa ne vidi se, samo je glava slikana
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:27:09
salmy
IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Nije. Ali meni i pocy i jos par njih malkice lici na nikab. lici fkt...super fora
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:27:17
Galicia
Suze me oblile.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:27:48
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Nije. Ali meni i pocy i jos par njih malkice lici na nikab. Kako bona
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:28:13
Medić*
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Nije. Ali meni i pocy i jos par njih malkice lici na nikab. lici fkt...super fora A posto je Jasmin jedina ovakva, nije ovo ona, maskirala se. Jasmin ima trepavice duze
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:28:30
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo palacinko ja ne vidim ništa politički nekorektno oko ovog smajlija ako ima ja se duboko ispričavam bila sam ja ovdje i fašista i nacionalista itd..sad sam samo neupućena joj... bila su to vremena... osobito ova kad si bila fašista
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake