Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 12.1.2015 8:31:02
palachinken
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: palachinken
Grand Budapest Hotel
tp za mene nije samo film nego umjetnost , bas je nesto posebno svaki detalj ma umjetnost
Bas tako. Odlican!
Apsolutno. Mislim da cu ga uskoro gledati samo da snimim sve detalje koji su mi promakli prvi put. Svaki glumac u sceni ima simboliku, makar izraz lica, koji je odličan. Vidim, dobio je Zlatno globus sinoć, sasvim zasluženo!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 12.1.2015 12:59:05
aazra
Lijepo je bilo prisjetiti se prvih hobita, Gandalfa i ostalih, posebno zato što sam ovu slavnu trilogiju prvobitno gledala ispremetanim redoslijedom (prvo drugi, pa treći i na kraju prvi dio)
Jedina mana, mogli su ga pustiti i malo ranije (do pola tri ponedeljkom ujutro nema šanse da iko ostane budan)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 13.1.2015 10:15:25
aazra
Vala su dosadili, što jest - jest
I ja planiram opet odgledati Grand Budapest Hotel, osim "Looby boya" i jednog citata koji se ponavlja više puta Još uvijek postoje slabi tragovi civilizacije u ovoj varvarskoj klaonici zvanoj čovječanstvo se ne sjećam ničeg
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 14.1.2015 0:45:14
saritaa
Eh, Triologija.... I ja sam oko Nove pogledala sva tri, naravno extended edition i skontala koliko je Hobit ustvari sranje
daaaa
a ja to odmah nakon prvog dijela rekoh
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 17.1.2015 12:24:35
aazra
Dala sam šansu Interstellaru i nisam se pokajala, tri sata mi je prošlo u sekundi, čak mi zao bilo što se završio, ali mozda je to iz razloga što me kraj malo razočarao inače bi ga i više nahvalila
I da više je po meni misterija i avanturistički, nego klasični SF, većini nas su ionako dosadili roboti i vanzemaljci
Mada si do sad vjerovatno upoznata s krajem, ako ništa preko fb ipak se nadam da ćeš se predomisliti, i meni je ispočetka bio naporan, mislim da je skučenog prostora u kojem se radnja odvija, ali poslije je pravi doživljaj, podsjeća malo na filmove Pedra Almodavara
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 21.1.2015 6:40:09
Mirkica
ja dogledah Drakulu , sta reci dobar film Drakula dobar , i drago mi je po kraju da ce biti i drugi dio meni film super
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 21.1.2015 8:17:22
perlica55
Pozdrav cure, sinoć pogledala fini film, The Vow - Zavjet ljubavi... Veli MM ma joj,pravi ženski film
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 21.1.2015 9:16:54
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Penelope82
Nisam gledala film, dosta mi trailer, dobar dan Drakula
Ja sam zbog trailera ocekivala puno vise...Bezze
meni je film bio odlican mada je moglo biti malo vise ljubavne price al to ce haman biti meni pravo lego film