Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:35:58
R&T@
Hajde, neka koja je za komp. da dopuni onaj spisak... Bas me zanima koliko je prijava...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:36:32
hatepsut
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: hatepsut Hocu i ja da ucestvujem,a umijem i da pletem i sijem ja bi volila da poklon bude originalan a ne sad neku vrijednost da ima. E ovdje ti to rekose ne treba Nikakvi rucni radovi ovo je za one koje ništa ne umiju Umijem ja i kupit jos kad mi zLava donese slOtkisa iz Svice.ihhh.de pozurite da ne pojedemo
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:36:41
krofnica Mo
hanady jel ovo bijaše tvoj resor
_____________________________ Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:37:47
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: R&T@ Iman, meni tebe zao... Joj kad izadjei vidi i posalje pp..brisi temu Zadala temu i izgubila se Izem ti ove danasnje organizatore
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:38:04
R&T@
Pahulja danas rece kako da nas tretirate dok smisljate poklon... Kao najvece....khm...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:38:28
Medić*
IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: hatepsut Hocu i ja da ucestvujem,a umijem i da pletem i sijem ja bi volila da poklon bude originalan a ne sad neku vrijednost da ima. E ovdje ti to rekose ne treba Nikakvi rucni radovi ovo je za one koje ništa ne umiju Umijem ja i kupit jos kad mi zLava donese slOtkisa iz Svice.ihhh.de pozurite da ne pojedemo E to se trazi
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:38:56
teacher75
IZVORNA PORUKA: minja_ Prijavljujem se i ja. Ja cu nekome poslati knjigu Ali neku normalnu, toplu - dakle kulturnu i dosadnu Jel se tako ovo igra od nekog hocu knjizicu sa djecijim pjesmicama:))) etoooo Jesam li ja najjednostavnija za poklon:)))) Mogu li se ja upariti s tobom?
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:39:21
krofnica Mo
IZVORNA PORUKA: R&T@ Pahulja danas rece kako da nas tretirate dok smisljate poklon... Kao najvece....khm... oprosti ja tebe ne mogu tako tretirati
_____________________________ Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:40:07
Medić*
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: minja_ Prijavljujem se i ja. Ja cu nekome poslati knjigu Ali neku normalnu, toplu - dakle kulturnu i dosadnu Jel se tako ovo igra od nekog hocu knjizicu sa djecijim pjesmicama:))) etoooo Jesam li ja najjednostavnija za poklon:)))) Mogu li se ja upariti s tobom? e ne mEre Iman se pita
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:40:49
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo hanady jel ovo bijaše tvoj resor Sve je pomalo ,,moj resor,,global sam pa mogu u hitnosti spasavat teme...i zivote...dodjem ko onak super mario
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:41:24
Galicia
Uparicu se s medic, ali tek kasnije kad joj krene biznis.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:41:41
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: krofnica Mo hanady jel ovo bijaše tvoj resor Sve je pomalo ,,moj resor,,global sam pa mogu u hitnosti spasavat teme...i zivote...dodjem ko onak super mario
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:41:51
R&T@
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: R&T@ Pahulja danas rece kako da nas tretirate dok smisljate poklon... Kao najvece....khm... oprosti ja tebe ne mogu tako tretirati Posteno... Meni kakvih " boba" iz aJpoteke...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:41:51
Neca xxx
Hocu i ja da učestvujem! Dodajte me na spisak.
_____________________________ “Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:43:40
krofnica Mo
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: krofnica Mo hanady jel ovo bijaše tvoj resor Sve je pomalo ,,moj resor,,global sam pa mogu u hitnosti spasavat teme...i zivote...dodjem ko onak super mario ako nije tvoj da ne pišem više kod tebe imam štelu
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:43:45
Medić*
IZVORNA PORUKA: Galicia Uparicu se s medic, ali tek kasnije kad joj krene biznis. Ma onda cu ti ja poslati nesto bez obzira na swap Meni je lako poklon kupiti, ja nisam zekeralo Biznis je krenuo samo cekamo priliv kakakv
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:44:35
R&T@
Molim organizatorku da pari bRez mita i korupcije...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:45:06
Medić*
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: R&T@ Pahulja danas rece kako da nas tretirate dok smisljate poklon... Kao najvece....khm... oprosti ja tebe ne mogu tako tretirati Posteno... Meni kakvih " boba" iz aJpoteke... Ja bih vec najbze riti poklon skontala :)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:45:38
Full Moon
IZVORNA PORUKA: Neca xxx Hocu i ja da učestvujem! Dodajte me na spisak. Evo meni Nece
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:45:50
Hanady RR
Iman ce harakiri na temi izvrsit kad dodje
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:46:00
krofnica Mo
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: R&T@ Pahulja danas rece kako da nas tretirate dok smisljate poklon... Kao najvece....khm... oprosti ja tebe ne mogu tako tretirati Posteno... Meni kakvih " boba" iz aJpoteke... ginko i te stvari ili one za sprječavanje cunamija 2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:47:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: R&T@ Molim organizatorku da pari bRez mita i korupcije... I obavezno izbjegne ovo same se uparile
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:47:29
Galicia
Nema Iman. Medic, salim se ja.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
[Obrisana poruka] 20.1.2015 21:47:35
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 21:48:10
Medi_87
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: R&T@ Pahulja danas rece kako da nas tretirate dok smisljate poklon... Kao najvece....khm... oprosti ja tebe ne mogu tako tretirati Posteno... Meni kakvih " boba" iz aJpoteke... ili kospica
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake