Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 25.7.2013 23:04:15
salmy
IZVORNA PORUKA: draguljče
IZVORNA PORUKA: salmy
U Vaikikiju haljina hlaca salvara po super cijenama... imaju izbora za svaciji ukus....snizenje do 70%...
Ja u Waikikiju još nikad ništa nisam našla. Mora da je do mene, nervira me gužva, pa nabacane stvari. Ja se samo iznerviram i izađem.
Nije bilo guzve opste..bilo polu prazno...da je momak vozio romobil bez problema...a ja se nisam dvumila...nego "troumila" nisam se mogla odluciti koju cu haljinu...i na kraju sam sve ostavila i rekla nek prenoci...pa sutra polako
Vidjela sam u Lindexu, ali nemaju dovoljno elastina, pa nisam baš zadovoljna kako mi stoje, a danas sam vidjela u TCM-u predobre, al nema broja za mene
Gdje još da pogledam
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.11.2013 22:54:26
scarlett
Pa da, u Tiffaniju sam i bila, al ne može mi stomak stati .
Ja sam uzimala na pijaci ovakve na peglu i super su mi bile, teksas, a elegantne, nosila sam ih i na posao, iako jeans nije dozvoljen, ove su mogle proći. Međutim, one nekako brzo izblijede i tamo gdje ide "pegla" pobijeli skroz, a i nekako se pranjem smanjuju, pa mi postanu preuske za posao
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 19.1.2015 14:52:24
Angelica
uf ti si se baš obukla što bi rekli od glave do pete
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 19.1.2015 14:58:10
bebaa
ja uzeh juče džemperčić i tri majce u Azelu...dostaaa...još kakve hlače da nađem.... a i neki dan sam uzela jedan džemeprčić i majcu....ovo ja spremam za proljeće....