Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 8.12.2014 21:12:40
salmy
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: salmy
Gjde ima kupiti onaj "hepek" sto se klepe prave?
cula sam da to ima..veze nemam kako izgleda...Jucer sam pravila klepe ali se vecina razmotala
Ja sam vidjela u baš dosta trž.centara. Konzum je imao, isto i FIS-u sam vidjela.Još par naših lokalnih ima. Piše za raviole, ali to ti je to tzv. talijanske klepe
a na šta otprilike liči,da se ne provaljujem po centrima.... ja to zamišljam k'o mišolovku....
hahhahaha i ja zamsiljam kao misolovku..bas cu pogledati u Konzumu..super
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 9.12.2014 22:36:00
Hanady RR
Salmy viljuskom te klepw okolo pritisni
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.12.2014 23:09:46
sara123
Masine za mljevenje mesa,gledam po Bingu ima, oko 20-tak KM, je li ferceraju ili cu baciti pare? Masina mi treba hitno,zato pisem ovdje, jer cete primijetiti prije.
P.S.masina je ona metalna, "starinska"(ima je moja mama,ali ona je svoju prije rata nabavila,nisam sigurna je li ovo dobra ili losa kopija)
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.12.2014 23:13:41
bebaa
IZVORNA PORUKA: sara123
Masine za mljevenje mesa,gledam po Bingu ima, oko 20-tak KM, je li ferceraju ili cu baciti pare? Masina mi treba hitno,zato pisem ovdje, jer cete primijetiti prije.
P.S.masina je ona metalna, "starinska"(ima je moja mama,ali ona je svoju prije rata nabavila,nisam sigurna je li ovo dobra ili losa kopija)
uh i ja dugo hoću da kupim...hajd valjda se javi neko ko voli da melje....
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.12.2014 23:31:43
bebaa
Ne melje mi se, ali moram
ne znam šta ćeš mljeti...ja jednom u Taperweru kupila njohovu mašinicu za orašaste plodove i sir....odlična stvarčica....al' hebiga žara skupo.....ali i vrijedi...a ova čelična mi treba za meso....kad mi naumpadne da meljem....
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.12.2014 23:46:09
sara123
IZVORNA PORUKA: bebaa
Ne melje mi se, ali moram
ne znam šta ćeš mljeti...ja jednom u Taperweru kupila njohovu mašinicu za orašaste plodove i sir....odlična stvarčica....al' hebiga žara skupo.....ali i vrijedi...a ova čelična mi treba za meso....kad mi naumpadne da meljem....
Ma za meso,zaboravih naglasiti. Imam i ja neskoliko stvarcica iz TW, odlicno, ali kao sto kazes, skuuuupo
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 11.12.2014 11:26:49
MicoTico
Iko?? :)
Niko
Bez zeze sad, ja nemam tu mašinu, moja mama ima, ali mislim da nije koristila godinama. Meni mesar izmelje meso (junetina, svinjetina). Piletinu ja na sjeckalici odradim.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 23.12.2014 12:57:18
bebaa
ne treba mi nikakav savjet...samo da s eizjadam....
1. MRZIIIIM čistiti i sjecakti peršun....budala uzela pola kg jer ga ja očistim isjeckam i stavim u posudicu u komoru.....ali brate ovaj put ga previše....sva sam pozelenila.....
2. MRZIIIM čistiti blitvu,špinat i co.....i to mi je danas na meniu......
eto hvala na razumijevanju,doviđenja i prijatno....
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 23.12.2014 15:03:02
sara123
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Iko?? :)
Niko
Bez zeze sad, ja nemam tu mašinu, moja mama ima, ali mislim da nije koristila godinama. Meni mesar izmelje meso (junetina, svinjetina). Piletinu ja na sjeckalici odradim.
Onu iz Binga jeftinu ne uzimajte ni za zivu glavu. Ja bih rukicama svojim bolje samljela.