Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.
mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.12.2014 8:55:41
Mirkica
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Mirkice, nadam se da ti se omaklo, jer tvoj post zvuci i rasisiticki i nacisticki. Vjerovatno se nisi dobro izrazila. Elem, pogledah ovaj Denzelov, dobar, ali nisam sad bas full odusevljena. A D.W. mi je inace u top 5 frajera,.
zavisi kako se uzme a ja sam iance zuta nisam bijela , a mozda sam i crna cim branim crnce ko zna , inace nit sam rasista niti nacista samo mrzmi ljude koji iz bilo kojeg razloga napadaju bilo koju rasu ili naciju i ugrozavaju im zivot a ovim htjedoh reci da u americi divnoj dragoj takvih ima ponajvise , i ako ne gledamo samo filmove vidjecemo kako uspostavljau red i mir na svim stranama , to je pisac htio da kaze ;) al et ovo je tema o filmovima , izvinjavam se sto me dotaklo pljuvanje o jednom crncu , puno se izvinjavam. A da Evropa je uvjek bila tolerantnija po pitanju crnaca nego Amerika valjda toliko znamo.
Gali ja ne zivim sa Amerikancem ja zivim sa BOsancem/Njemcom, nismo svi Amerikanci
< Poruku je uredio Mirkica -- 21.12.2014 8:58:01 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.12.2014 12:23:51
aazra
Zakuhavanje na način da neko postavi nešto što nema veze s temom da bi oko tog krenula rasprava, a jedni druge hvatali za riječ izvučenu iz konteksta je toliko puta viđeno na ovom forumu...predlazem da se ne "palimo" na postove koji nemaju veze s temom
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.12.2014 15:16:40
minja_
I meni se film svidio. Bilo je jako tesko napraviti nastavak, a da bude smijesan barem dijelom kao prvi dio. Ima i inteligentnog i morbidnog i kretenskog humora, ali u konacnici, pristojan film.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.12.2014 20:21:57
Hannica
IZVORNA PORUKA: minja_
I meni se film svidio. Bilo je jako tesko napraviti nastavak, a da bude smijesan barem dijelom kao prvi dio. Ima i inteligentnog i morbidnog i kretenskog humora, ali u konacnici, pristojan film.
Za moj ukus previše kretenskog i previše morbidnog.
Ispočetka mi je djelovao dosadan, likovi malo uštogljeni... Ali poslije me stomak zabolio od smijeha, doslovce, jedna ovakva komedija vrijedi više od svih koje sam pogledala ove godine, a jedva da mi se poneka scena učinila duhovitom. Što se mene tiče, nema šanse da nakon ovog gledam Carryija