Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
< Poruku je uredio Mirkica -- 18.11.2014 13:05:06 >
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Neki dan vidim trailer za ovaj film i zaboravim ga skinuti. Hvala na napomeni
Evo i ja odgledala Zigola, nije mi nešto, ali dobra je muzika i pojedini glumci koje sam, priznajem, prvi put vidjela - Vanessa Paradis, Sofia Vergara - tek poslije sam se sjetila da sam je gledala i u Štrumfovima2
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.11.2014 21:30:22
aazra
Promakao mi, isto kao Inglorious bastards, i još neki...bit će da nisam imala društvo za kino tih godina - nije bilo lako naći filmove na netu...
A to za knjige ne mora biti pravilo..primjer su filmovi po romanima Stivena Kinga (Isijavanje), Nema zemlje za starce, Dorucak kod Tifanija, Love story...
Evo i ja odgledala Zigola, nije mi nešto, ali dobra je muzika i pojedini glumci koje sam, priznajem, prvi put vidjela - Vanessa Paradis, Sofia Vergara - tek poslije sam se sjetila da sam je gledala i u Štrumfovima2
Pogledala ga danas. Meni je baš super. Baš sam uživala.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.11.2014 16:11:48
Mirkica
odgledah Lucy nisam odusevljena ocekivaal sam NESTO meni licno nije neki film do 70 % je islo poslije ga pretjerase pravo .
< Poruku je uredio Mirkica -- 23.11.2014 16:16:53 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.11.2014 18:34:43
irenaSA
Leaving Las Vegas - za sva vremena najbolji film ako do sada niste gledale
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
onako, malo sam se razocarala, buduci da volim woody alena. mm pobjegao nakon 20 minuta, kaze: e jesi nam film nasla, nikakve radnje nema a ovaj woody allen napravi film da bi mogao on pametovati pola filma u svojim monolozima
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.11.2014 18:38:23
irenaSA
A brate za dobru komediju The Hangover svi dijelovi...n
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
onako, malo sam se razocarala, buduci da volim woody alena. mm pobjegao nakon 20 minuta, kaze: e jesi nam film nasla, nikakve radnje nema a ovaj woody allen napravi film da bi mogao on pametovati pola filma u svojim monolozima
I to kakvo pametovanje - vjera, vjerska policija i ostalo...
Ali ovdje je reziser Torturo, ali ko zna previše mi ovo liči na Allenov stil...mozda mu je prepustio potpis
Stvarno se čudim da u "Midnight in Paris" i "Vicky, Kristina, Barcelona" nema takve propagande...