M kao Mama
|
auuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ja se nisam odavno javljala, ali na ovu temu moram, onaj ko lično, ali i kroz RR poznaje Hanady, nakon ovog njenog posta, jasno je da je srča dogorjela ili da je kap prelila čašu. O bebani se se pisalo, polesmisalo, pkalalo, pomagalo zadnjih pet godina, mislim kao ni ednoj drugoj, članici, ne rijetko sam bila na udaru ostalih članica, kada bih ukazala na neke činjenice vezano za ovu članicu, drago mi je da su mnoge progledale i shvatile da ova članica zloupotrebljava dobra srca rr žena, ako griješim, neka me stigne što rekla Hanady kazna koja treba, ali dabogda, o bebani ja pamtim dosta toga, od rođenja prvog sina, pa slanja para za pelene i sl. pa porodične tragedije sa bratom, pa svađa sa mužem jer joj ne da za frizuru, pa rođenje drugog sina, pa opet treba joj pomoć, pa žene ulete, pa onda bebana objavi slike sa porodičnog okupljanja, gdje se jagnje okreće, hastala prolama od svega, i tu se zahvaljuje svojim dragim roditeljima, najboljim na svijetu, ... itd. gdje su sad ti roditelji, da je zaštite, a priča da nema uporišta za Sigurnu kuću, ne znam, šta treba da mi prijavimo na osvonu pisanja na rr da je muž maltretira i slično. Voljela bih da griješim, ali mene moj isntikt ne rijetko kad prevari.
|