Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Porodila se nasa draga mishkica <3 13.10.2014 7:10:52
ziki
Draga mishkice cestitam, neka je ziv i zdrav i da ga uvijek sreca prati Posebne cestitke velikoj seki Majlici
P.Sugrabi mi rita mustlulk, dok ja laptop uplaih
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Porodila se nasa draga mishkica <3 13.10.2014 8:49:01
marinčii
Draga moja ceatitam na rodjenju sincica. Neka Vam je uvijek zdrav ,veseo i na ponos! POsebne cestitke idu starijoj seki,mogu misliti kako je sretna :) Tebi brz oporavak i da budes sto prije kuci sa svojim najmilijima.
RE: Porodila se nasa draga mishkica <3 13.10.2014 9:33:31
enči80
Čestitke mishkice !
RE: Porodila se nasa draga mishkica <3 13.10.2014 9:40:06
elmaL
Cestitke draga
Malom decku zelimo zdrav i srecan zivot