Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.9.2014 10:53:48
aazra
IZVORNA PORUKA: kokouli
Praznik u Rimu ,stari crno bijeli ...preporucujem romanticarkama .
Vrh...nikad ni jedna glumica ne moze nadmasiti Audrey Hepburn
Jeste li gledale ovu novu akciju "November man", mene takve akcije baš i ne privlače, ali ima glumaca iz BiH pa bi mozda to mogao biti razlog za gledanje...
Ko voli drame, posebno one u starinskom stilu preporučujem ovaj film o zivotu Grace Kelly, mada je malo konfuzan što se vidi po ocjeni , vrijedi ga gledati zbog glumaca
Ko voli drame, posebno one u starinskom stilu preporučujem ovaj film o zivotu Grace Kelly, mada je malo konfuzan što se vidi po ocjeni , vrijedi ga gledati zbog glumaca
Pogledaj i ovaj belgijski sto sam spomenula na prethodnoj stranici, na fazon prisoners
tiki gdje si nasla ovaj belgijski film ja nikako da ga nadjem
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 11.9.2014 8:51:07
Penelope82
Sibirski berberin je preeeedobar film.... U sjecanju mi je bas ostala urezana scena kada su vojnici postrojeni za dolazak cara,ali tako dostojanstveno i mirno da im vrapcic hoda po cizmama ...i kada ga ona pita koga voli...,a on na prvo mjesto stavlja cara Gledala sam ga 5 puta,ali mogla bih opet...Hvala za ideju
Sinoc smo ovaj gledali, super je, za opustanje, smijeh
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.9.2014 15:37:46
elmaL
teacherti si bas filmofil
Ja ovdje sad kupim ideje za movie night mm uvijek skidao neke sa dobrom ocjenom, pola ih nismo do kraja odgledali, cini mi se sto je veca ocjena losiji su
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.9.2014 15:52:57
teacher75
IZVORNA PORUKA: elmaL
teacherti si bas filmofil
Ja ovdje sad kupim ideje za movie night mm uvijek skidao neke sa dobrom ocjenom, pola ih nismo do kraja odgledali, cini mi se sto je veca ocjena losiji su
ma nije, meni su najbolji uglavnom oni ocjenjeni od 7 do 9 na imdb a jesam filmofil, filmovi su mi medju najdrazim stvarima u zivotu
< Poruku je uredio teacher75 -- 20.9.2014 15:53:35 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.9.2014 11:15:51
MicoTico
IZVORNA PORUKA: teacher75 ma nije, meni su najbolji uglavnom oni ocjenjeni od 7 do 9 na imdb a jesam filmofil, filmovi su mi medju najdrazim stvarima u zivotu
meni to nije glavni pokazatelj. Baš su me neki filmovi razočarali, a imali su super ocjenu.