|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
13.9.2014 10:17:06   
elma_87
Marincii ja sam inace osoba koja se uspije suzdrzati od placa u javnosti. Ali sad... ma katastrofa.. bas me bude stid jer se cini ko da placem bez razloga.
Teta u vrticu mi predaje curicu koja je jako malo uplakana, ali ja odvalim plakati ko kisna godina. Zena me u cudu gleda user posted image

Vedada user posted image

Vanchi suoer za nalaze user posted image

Andy draga cuvaj nam se. I lijepo se provedi user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 201
13.9.2014 15:42:35   
vanchi88
cao cure
evo ja sad iz kreveta a bolje da nisam, napolju nema ni 10C a kisa lije na sve strane...
jel pada u bosni kisa? moj tata je juce otputovao za banjaluku pa samo da ne bude opet tih ruznih poplava...uff jadan narod

kakvi su vama planovi za vikend? user posted image

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu elma_87)
Neposredna veza do poruke: 202
13.9.2014 18:14:31   
almondray

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: almondray

Morena kad je tvojoj curi rođ:?
Mom mališi je 02.11 a ostala sam user posted image na isti dan kao i prije 2 god. user posted image termin mi je 12.11 aBd kao i I što je trebao biti.
user posted image bravo za pelenu, meni je to bio br.1 zadatak preko ljeta.Sreća išlo je lagano, ko bi kupovao duple peleneuser posted image

nisam te zapazila ovdje,al nisam ni ja česta sa javljanjima. još ja neki dan čitala temu razgovori u očekivanju iz 2012 svih 9 mjeseci jer me zanimalo kako sam se osjećala u prošloj trudnoći. malo sam ove razgovore zapostavila radi one grupe na fb ali kao što kaže andi tamo se detaljiše,nekad se izgubim,nemam pojma tko je tko a ovdje sve pohvatam po nadimcima. almondrai pa ti onda zatrudnila kad je prvom bilo godinu i 3 mj? jel ti ovo sad drugo il treće? ja sam isto ostala trudna kad je ovom bilo godinu i 3 m,skoro pa na isti datum,baš kao i kod tebe.

andi Beč i morena ne znamo spol jer mi je posteljica bila nisko pa je i djete nekako ''zabačeno'' skupljeno pa dr nije mogao vidjeti.mislim da će u pon reći,a nadam se i da se ta posteljica digne.
morena i kod mene kao i kod tebe cura i momak pa nam sad svejedno za spol.samo nek je zdravo.

elma plačljivost je normalna,rasplače me i reklama nekauser posted image nekad mislim da sam pukla.

rose ja se isto znojim,najčešće po noći,ujutro sva mokra.

Ma nisam bas ni ja tako česta , tek ovih dana se javim redovnije.Ovo mi je treće dijete aBd.
Znači teba se paziti te druge godineuser posted image

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 203
13.9.2014 18:18:29   
almondray
Elma moj je imao 19mj kad smo skinuli pelenu, bilo je par scena dok nije ukapirao šta se traži od njega i to je to.Stariji je imao 18mj kad smo je skinuli, s njim je išlo glatko.
A za te scene te potpuno razumijem , normalna pojavauser posted image samo nam treba majica sa natpisom "trudnički hormoni" pa da i ostali svijet razumijeuser posted image

Kod nas (TK)je danas pretežno sunčano , malo je kiša padala pa je opet sunce usjalo

(odgovor članu elma_87)
Neposredna veza do poruke: 204
13.9.2014 20:21:38   
marinčii
Hej zenice,ja sam danas grozna pa se nisam ni javljala muka mi cio dan i povracala sam dva puta uzas sta god da pojedem ne pase mi a kad sam gladna uhvatim se trest sve mislim izgubit cu svijest..,
VANCHII bravo za nalaze sad uzivaj u ostatku trudnoce i ovim slatkim pripremama koje slijede.
ANDY nadam se da si uzivala danas...
ELMA87 ma nihe ni cudo dok se priviknes malo na buru hormona u tijelu prestat ce i ta placljivost ,samo polako.
ALMOND kako si mi ti?jesi pocela sa pripremama ti si nam najblize danu d

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 205
13.9.2014 21:54:48   
almondray

IZVORNA PORUKA: marinčii

Hej zenice,ja sam danas grozna pa se nisam ni javljala muka mi cio dan i povracala sam dva puta uzas sta god da pojedem ne pase mi a kad sam gladna uhvatim se trest sve mislim izgubit cu svijest..,
VANCHII bravo za nalaze sad uzivaj u ostatku trudnoce i ovim slatkim pripremama koje slijede.
ANDY nadam se da si uzivala danas...
ELMA87 ma nihe ni cudo dok se priviknes malo na buru hormona u tijelu prestat ce i ta placljivost ,samo polako.
ALMOND kako si mi ti?jesi pocela sa pripremama ti si nam najblize danu d

E tačno 2 mjeseca do danaDuser posted image .Imam još neke odjećice oprati...ako ikad sunce usjauser posted image A nisam mislila ništa kupovati sve je od mlađeg ostalo...krevetić , korpa i tako..

A kad jedeš , jel se najedeš ili po malo...probaj po koji zalogajčić samo da ubaciš ali recimo svakih pola satauser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 206
14.9.2014 11:51:58   
Andy_Bec23
Evo mene zene moje, juce lutali cjeli dan ;) Narucili smo sobu za bebu ;) bila neka akcija juce i mi brze bolje narucili ... Dostavit ce je tek za 9 nedelja ;) taman u Novembru i da fino sve sredim ;) mi smo danas 26+0(27) sedmica juhuuu jos samo 13 i eto nama bebaca sko dragi Bog da ;)

Juce opet kisa padala:( a danas isto nije nikako veijeme ... Juce me malo glava bolila i danas hvala dragom Bogu nema :)

Ja lezim i gledam mog mslisu kako se okrece i ludira u pupi ;)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

Neposredna veza do poruke: 207
14.9.2014 13:47:01   
morenaa
Marincii pokusaj jesti cesce a po malo,meni to pomaze a mucnina me prati cijeli dan.
Kad vam je otprilike poceo rasti stomacic, ja sam mislila da ce ovaj put ranije jer nije prva trudnoca, a jos nema nikakvih naznaka..

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 208
14.9.2014 16:11:14   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: morenaa

Marincii pokusaj jesti cesce a po malo,meni to pomaze a mucnina me prati cijeli dan.
Kad vam je otprilike poceo rasti stomacic, ja sam mislila da ce ovaj put ranije jer nije prva trudnoca, a jos nema nikakvih naznaka..

Meni poceo oko 17 sedmice a druga trudnoca ;)

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 209
14.9.2014 19:32:21   
vanchi88
cao zenice
o andi kakvuu si sobu narucila? taman ce ti stici hhehe
na kojoj vi strani spavate uvece? ja se nekako uvijek probudim na ledjima......ne smeta mi ne bole me jos uvijek ali zaspem na lijevom boku i zavrsim na ledjima user posted image

sta mislite kakve su sanse da se bas bebac rodi na odredjeni dan termina....ja sve nesto kontam, ako ulazimo u 9mj u novembru, moze i tada zar ne?

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

Neposredna veza do poruke: 210
14.9.2014 19:48:03   
vanchi88
elma ne viri vec javi se
vidis da sam se sama sa sobom raspisala
hahaa

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 211
14.9.2014 20:11:12   
elma_87
Evo i ja stigoh svojoj kucici nakon malo odmora kod sveki.
Curici sinoc prvi put dam domace kravlje mlijeko i ona sve povrati ujutro :( Malo sam se uznemirila jer nisam bila sigurna da li je od toga, ali svi kazu da jeste. Domace mlijeko je mnogo masnije od ovog kupovnog.

Almondray ti sad imas iskustva sa odvikavanjem od pelene. Imas li savjet kako to sto efikasnije i brze odraditi?

Andy super za sobicu user posted image

Vanchi88 tanam krenula da pisem i odvuce me mala user posted image
Ja sam u prvoj trudnoci stalno mjenjala strane. Jednom spavala na desnoj, pa nakon mjesec dva na lijevo strani. Uvijek mi se cinili da je na onoj drugoj strani udobnije user posted image .
Inace ne spavam na ledjima pa mi to i nije bio problem.

Neposredna veza do poruke: 212
14.9.2014 20:13:13   
elma_87
Koristila sam jastuk za dojenje tokom spavanja. Fino ga zagrlim i stavim ispod stomaka i izmedju nogu. Mislim da mi je najvise pomogao u 6 - 7 mjesecu,

(odgovor članu elma_87)
Neposredna veza do poruke: 213
14.9.2014 20:27:25   
vanchi88
uf ja ne mogu domace kravlje mlijeko....
tako mi je nekako jak miris a kamoli da ga pijem
mm ga moze jer je on na selu kod njegovih bukvalno stalno pio kao dijete a ja vec nisam
vjerovatno je od toga povratila pogotovo sto je mnogoo masnije nego kupovno.
koje si joj do sada davala, 1, 2%mm?

(odgovor članu elma_87)
Neposredna veza do poruke: 214
14.9.2014 20:36:48   
vedada
evo i ja da se malo javnem :-)
smomak je poceo rasti sa 14 sedmicom, druga trudnoca i pocela se debljat :-(
a tutu mislim da je rano prije 2. godine, al sve zavisi od djeteta, moja djevojcica je sa 2 godinom, al trebalo je vremena malo vise.
a mlijeko sam joj pocela davat domace sa 15 mjeseci i nije povracala, i sada pije vecinom domace...

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 215
14.9.2014 20:38:02   
vanchi88
imam jedno pitanje za vas...... mozda sam ja malo vise preosjetljiva ali nemam to u svojima genima da nekoga tek tako odebem...
imam jednu komsinicu u svojoj zgradi, ona je ovdje sama sa sinom i cekaju papire, ..upoznala sam nju jer se druzim sa njenom sestrom od strica...ona je u nekim kasnim 30im godinama, ali ovako uvijek se cinila kao druzeljubiva i mnogo mladje i izgleda i ponasa se...
par puta smo skupa otisle do trznog centra kad treba uzeti nesto (ja vozim,ona nema polozeno)... medjutim to je postalo sve cesce i cesce druzenje, bukvalno kad je mm na putu mi skupa i rucamo druzimo se....... ali sto sam vise oko nje sve vise je ona negativnija....hiljadu neki svari njoj ne stimaju...muz joj u srbiji ona ovdje, a dopisuje se i "pije kafe" sa nekim momcima iz zgrade, mislim to je njen problem ali nekako i mene uvlaci u to a ja ne zelim da sam tu i okolo njih... ja sam udata zena i ako sidjem kod nje da pijemo kafu, ne ocekujem da tu budu jos dvojica pa d svi "skupa" sjedimo...
pusi oko mene a ja to ne volim, pogotovo ne sada... ali mi bezveze reci gasi cigaru jer u njenom sam stanu,da smo kod mene drugo bi bilo...
ndobijam dojam da me zena zove samo kad treba prevoz nekuda ili kad joj je dosadno... neku vece zaspala sam i smanjila zvono i budim se sa 22 propustena poziva od nje....to je meni skroz nekako user posted image user posted image
a kad dodje mm sa puta naravno kuci ne bude po 7 8 dana zelim snjim da provedem dan dva sto bude tu ona se ljuti, salje poruku pa gdje si, pa sto si ljuta pa ajde sidji do mene itd.... pakujem neke stvari,selim se a ona ne konta da ja jednostavno nemam vremena snjom da gubim... da je vozim na hiljade mjesta... a nemam to u sebi da joj kazem zeno mani me se a u drugu ruku nemam od nje sta pametno i korisno da cujem. ima li neko neki savjet? ..raspisala sam se, ali boga mi istinu vam kazem...tako je to

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 216
15.9.2014 7:54:53   
almondray

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: morenaa

Meni poceo oko 17 sedmice a druga trudnoca ;)

Meni isto kasnije.Imala sam 70kg kad sam ostalauser posted image pa se mali sakrio.Tek krajem 6 poznanici me počeli pitat jesam li user posted image

Vanchi ja spavam kako mi godi.I na leđima ako treba.Samo izbjegavam protezanje, to mi izaziva grčeve u listovima.
Kojeg ti je datuma termin?

Elma možda je pretrpala stomačić a možda joj i ne odgovara.I nikad nemoj naveče novo nešto da uvodiš, bolje da vidiš reakciju preko dana.
Što se tiče tute tvojoj je rano, ali znam mame koje svako malo i mlađim od tvoje nude tutu, trče do wc-a i takouser posted image hvataju kad god mogu.Najbitnija je zrelost bebina,a bgm ima i mama koje odgađaju i do 4.tog rođ pa prave debile od djece.

Jutro user posted image zaboravih pozdraviti , ja pijemuser posted image .Stomak me def. više ne boli...ne znam šta je bilo ali mi je drago što prestade.I odjednom su mi i gaće manje mokreuser posted image .Jedva čekam uz da vidim kako napreduje mališa.

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 217
15.9.2014 8:06:15   
almondray

IZVORNA PORUKA: vanchi88

imam jedno pitanje za vas...... mozda sam ja malo vise preosjetljiva ali nemam to u svojima genima da nekoga tek tako odebem...
imam jednu komsinicu u svojoj zgradi, ona je ovdje sama sa sinom i cekaju papire, ..upoznala sam nju jer se druzim sa njenom sestrom od strica...ona je u nekim kasnim 30im godinama, ali ovako uvijek se cinila kao druzeljubiva i mnogo mladje i izgleda i ponasa se...
par puta smo skupa otisle do trznog centra kad treba uzeti nesto (ja vozim,ona nema polozeno)... medjutim to je postalo sve cesce i cesce druzenje, bukvalno kad je mm na putu mi skupa i rucamo druzimo se....... ali sto sam vise oko nje sve vise je ona negativnija....hiljadu neki svari njoj ne stimaju...muz joj u srbiji ona ovdje, a dopisuje se i "pije kafe" sa nekim momcima iz zgrade, mislim to je njen problem ali nekako i mene uvlaci u to a ja ne zelim da sam tu i okolo njih... ja sam udata zena i ako sidjem kod nje da pijemo kafu, ne ocekujem da tu budu jos dvojica pa d svi "skupa" sjedimo...
pusi oko mene a ja to ne volim, pogotovo ne sada... ali mi bezveze reci gasi cigaru jer u njenom sam stanu,da smo kod mene drugo bi bilo...
ndobijam dojam da me zena zove samo kad treba prevoz nekuda ili kad joj je dosadno... neku vece zaspala sam i smanjila zvono i budim se sa 22 propustena poziva od nje....to je meni skroz nekako user posted image user posted image
a kad dodje mm sa puta naravno kuci ne bude po 7 8 dana zelim snjim da provedem dan dva sto bude tu ona se ljuti, salje poruku pa gdje si, pa sto si ljuta pa ajde sidji do mene itd.... pakujem neke stvari,selim se a ona ne konta da ja jednostavno nemam vremena snjom da gubim... da je vozim na hiljade mjesta... a nemam to u sebi da joj kazem zeno mani me se a u drugu ruku nemam od nje sta pametno i korisno da cujem. ima li neko neki savjet? ..raspisala sam se, ali boga mi istinu vam kazem...tako je to

Ja nemam s ovim problemauser posted image .Obično ljudi budu zatečeni ali s vremenom se naviknuuser posted image mada i dan danas (posle 11god braka)mm ne može da vjeruje kako imam m... reći tako otvoreno i bez treptaja šta mislim.

A ljude koji mi smetaju, nerviraju me, imaju neku lošu vibru oko sebe jednostavno ne puštam blizu , po cijenu svega.Ja ću radije dan provesti sama, sa svojim mislima, odmarajući, raditi ono što volim, igrati se sa djecom...ma ima milion korisnijih stvari od takvog druženja.
Ta ženska meni nije nimalo zanimljivo društvo, mislim da trebaš da je se kloniš .Ako ne zna čitati između redova kad je odbijaš onda ti ne preostaje ništa drugo nego reći glasno i jasno šta misliš o vašem druženju.

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 218
15.9.2014 9:17:05   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: vanchi88

Draga moja ja bi njoj rekla sta mislim pa kud puklo da puklo , jos i ako selis i odlazis iz zgrade jos boljer :-)

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 219
15.9.2014 9:24:27   
Andy_Bec23
Jutro zene ja ustala i pijem kavu, sad cu da vidim dali mi mama dolazi pa da vidim sta ce mo kuhat danas user posted image user posted image

Mi smo 27 nedelja jojjjjjjjjjjjjj zene mojekao da sam juce uradila test ,presretna sam user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 220
15.9.2014 9:48:45   
vildanab
caoooooooooooooo evo i mene opet, nisam trudna :) al hocu da se druzimooooooo

29.06.2014 02:28 Benjamin

Neposredna veza do poruke: 221
15.9.2014 10:08:18   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: vildanab

Moja vildana a ti to neces odmah na drugo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vildanab)
Neposredna veza do poruke: 222
15.9.2014 10:11:19   
vildanab

Moja vildana a ti to neces odmah na drugo?user posted image user posted image user posted image

hahahah a ne ne ne neeeeeee, hoces da poludim :)

29.06.2014 02:28 Benjamin

Neposredna veza do poruke: 223
15.9.2014 10:11:45   
unchy

Jutro zene ja ustala i pijem kavu, sad cu da vidim dali mi mama dolazi pa da vidim sta ce mo kuhat danas user posted image user posted image

Mi smo 27 nedelja jojjjjjjjjjjjjj zene mojekao da sam juce uradila test ,presretna sam user posted image user posted image user posted image

aj Andy i ja to kazem, tacno puna usta kad kazem da sam 27 sedmica, jos stomacic i bebac moj kako lupa ma nesto najljepse, jedva cekam da vidim to svoje malo sunasce :-)
jos malo user posted image

Neposredna veza do poruke: 224
15.9.2014 10:13:43   
unchy

hahaha dobrodosla, to ti navlacis moglo bi svasta biti :-D user posted image user posted image

(odgovor članu vildanab)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *