Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 1.9.2014 20:25:11
Hanady RR
Evo našeg računa, prvi dio :) vrijednost 74,67 KM http://www4.slikomat.com/13/0901/k35-2014-0.jpg večeras smo kupili komletan pribor za đaka i predškoralca... a jutros smo mailom poslali spisak potrebnih udžebenika i čekamo da nas pozovu da su svi na jednom mjestu pa ćemo samo da ih pokupimo od ljubaznog i vrijednog osoblja Exluzive :)))
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 3.9.2014 22:33:28
Hanady RR
i evo ga još jedan od nas http://www4.slikomat.com/13/0903/kf4-2014-0.jpg 30,80 KM voljeli bi da je jači...al morali smo kupiti sve knjige danas pa smo se poslužili i drugim knjižarama... no hvala puno na usluzi i poklončiću
< Poruku je uredio Hanady RR -- 3.9.2014 22:34:03 >
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 4.9.2014 9:39:08
Exclusive doo
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
i evo ga još jedan od nas http://www4.slikomat.com/13/0903/kf4-2014-0.jpg 30,80 KM voljeli bi da je jači...al morali smo kupiti sve knjige danas pa smo se poslužili i drugim knjižarama... no hvala puno na usluzi i poklončiću
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 8.9.2014 11:41:29
Exclusive doo
Drage mame,
Nagradna igra nam traje do srijede 10.09.2014.godine i svoje račune možete uplodovati još ova tri dana. Izvlačenje sretnice za stapni mikser+posuda ce biti objavljeno u petak
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 9.9.2014 9:05:04
Visnja RR
ja imam jos jedan mali racuncic...bila juce ali se okviri prodali...i za knjige i za velike sveske
jedno pitanjce da li će okviri dolaziti i da li imate jos onaj mrezasti pink set iz tri djela za olovke , stikere i .... trazi moja prijateljica a nije vidjela u prodavnici u Kolodvorskoj
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 9.9.2014 12:16:51
Exclusive doo
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja imam jos jedan mali racuncic...bila juce ali se okviri prodali...i za knjige i za velike sveske
jedno pitanjce da li će okviri dolaziti i da li imate jos onaj mrezasti pink set iz tri djela za olovke , stikere i .... trazi moja prijateljica a nije vidjela u prodavnici u Kolodvorskoj
Višnja,
Okvirovi za knjige i teke nam vise nece dolaziti.
A sto se tice pink seta, njega imamo u poslovnici u Kolodvorskoj.
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 9.9.2014 21:21:20
Hanady RR
Pa kad su povoljni i jeftini za male novce kompletan pribor