Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tiki aj sam jednomm davno gledala neki film mislim da je engleski , radi se o momku koji je iz Londona i odlazi negdje na selo s drugom jer imaju enki projekat nesto se gradi u selu i tu s eon zaljubi u tu seljancicu i sada on odlzai pri kraju projekta nazad i kaze njoj da ga ceka na tom nekom brdu on ce doci i kao ona je sada cekala svaku noc on nije dosao i odlazi za London i trazi ga a on se postidi nje jer je ono seljancica , i 20 godina posle dolazi u isto selo a citav zivot je volio malo se zahebo , damije taj vilm naci , ima nesto jesn ili proljece u imenu filma hahahahaha
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 6.8.2014 12:17:16
Mirkica
tiki ako ti zvuci poznato poslacu ti na pp opis detaljni pa ako zans iem filma , bas je to film koji mi je ostao u sjecanju an zalost ime nisma zapamtila a trazim ga nikako da se sretnemo :))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 6.8.2014 12:42:54
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
nisam sigurna da sam ga gledala. znas li ijednog glumca?
mada znam nasla bih , to je nekada davno bilo posliej rata taj film vise puta , ma film je predobar , ali imena se ne sjecam .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 6.8.2014 22:22:36
Hanady RR
meni treba pomoć... naime skinula sma neke filmiće torrent naravno... i nikako d aih na USB prebacim???? USB je 8 GB a film 4,25GB koji mu je vrag...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 12.8.2014 15:27:30
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
meni treba pomoć... naime skinula sma neke filmiće torrent naravno... i nikako d aih na USB prebacim???? USB je 8 GB a film 4,25GB koji mu je vrag...
isti slucaj kod mene , pa kaze mi da je on neka biznis klasa taj moj USB iako ima 32 gb nece da primi niti jedan datai koji ima vise od 4 GB mislim da je isto sranje i kod mene i kod tebe , nema sanse sve preko 4 gb nece probaj manji film sa manje GB vidjeces da ce ici .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 12.8.2014 15:29:23
Mirkica
znate onaj osjecaj kad sagledas film i imas neki osjecaj u stomaku dotakla te necija sudbina neka prica osjetio si film , ne znam ni ja i da zante da sam cak na kraju i zaplakala divan film divan divan i divan ja se odusevila
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 12.8.2014 17:10:46
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
Nisam gledala, moracu pogledati
obavezno pogledaj mozda te nece dotaci onako kako je mene dotakao ali svakako ce ti se dopasti