|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
23.7.2014 11:27:28   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: salmana

S obzirom da idemo prema Dubrovniku nama su jedina alternativa te Cepikuce do kojih se vozi loko - hercegovackim losim putem. Strava.

Ako nekog bas ne gototivite recite mu da ide na cepikuce i to po noci. user posted image

isto važi i za Svitavu user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4876
23.7.2014 11:27:59   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gdje izadjes crvenim grmom dole u dalmaciji ... i bijaca isto ... koliko se isplati ici tim putem ako recimo ides za drvenik?

ako ćeš u Drvenik onda na Prud ili Bijača i isljučuješ se prema Pločama. Ne ići dalje jer onda imaš Vrgorac pa se valja spuštati odozgo.
Crveni grm je za Makarsku i taj dio najbolji.
ko ide dalje onda ići prema Posušlju, na Imotski pa autoputem dalje.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4877
23.7.2014 12:30:40   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Moja kika bi prespavala pola puta Svitave, u svojoj stolici, tako da i ne osjetimo nju. A niti meni niti mm nije bio problem preko Svitave ići.
Mislim da imamo više sela u našoj BH koji imaju gore puteve od Svitave.

Ne moramo ići na selo...udji autom u neku mahalu Bistrika, Sedrenika, Vratnika.....
Naš narod samo kuka. ALi ne mogu kad mi kažu nema alternative, ima...e sada, drugo je što nekome ne odgovara to što ima.
Onda neka čeka 5 sati na Doljanima.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 4878
23.7.2014 12:39:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Moja kika bi prespavala pola puta Svitave, u svojoj stolici, tako da i ne osjetimo nju. A niti meni niti mm nije bio problem preko Svitave ići.

Ne moramo ići na selo...udji autom u neku mahalu Bistrika, Sedrenika, Vratnika.....
Naš narod samo kuka. ALi ne mogu kad mi kažu nema alternative, ima...e sada, drugo je što nekome ne odgovara to što ima.

a zato meni jasno što oni kukaju na Svitavu, meni baš finauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 4879
23.7.2014 13:23:21   
mama75

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gdje izadjes crvenim grmom dole u dalmaciji ... i bijaca isto ... koliko se isplati ici tim putem ako recimo ides za drvenik?

ako ćeš u Drvenik onda na Prud ili Bijača i isljučuješ se prema Pločama. Ne ići dalje jer onda imaš Vrgorac pa se valja spuštati odozgo.
Crveni grm je za Makarsku i taj dio najbolji.
ko ide dalje onda ići prema Posušlju, na Imotski pa autoputem dalje.

Mi idemo na neki GP Orah, pa se spustimo u Makarsku i onda lijevo ili desno zavisi gdje smo krenuli user posted image
Uglavnom nema guzve i ne peglaju na granici.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 4880
23.7.2014 13:35:01   
Visnja RR
ako zanemarim cekanje od 2.30 minuta mi smo se toliko ismijali da to nije normlano...pogotovo jednoj njemici ... starija gdja oko 60 godina u pink haljinici koja je isla od auta do auta i trazila da se uredno primaknu jedno drugom....jer se dešavalo da ugasimo auto i cekamo pa se napravi razmak od jednog auta ...nju to opasno nerviralo hahahaha....
a muzevi za volanom a zene setaju s djecom i mahalaju...hebo Frerhadiju kako je bilo prometno od šetača user posted image

a jel svaki puta na te druge granice ide preko onog puta kojim se ide za Međugorje??? one je nekad bio jako krivudavo - serpentine

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4881
23.7.2014 13:36:38   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Oplakah majke mi :)))

Ma eto nisam htjela da pominjem naše "mahale" i onu staru ... nešto oko koze i ručnih kočnica.
I fakat ne znam što se ljudi nađu uvijeđeni. Zar je teško priznati da ašćare ima mjesta u/oko glavnog grada ili bilo kojeg drugog većeg grada u BIH, gdje stvarno se postavi pitanje, kako ti ljudi dođu do kuća i kako smiju zanoćiti tu.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4882
23.7.2014 13:38:51   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ako zanemarim cekanje od 2.30 minuta mi smo se toliko ismijali da to nije normlano...pogotovo jednoj njemici ... starija gdja oko 60 godina u pink haljinici koja je isla od auta do auta i trazila da se uredno primaknu jedno drugom....jer se dešavalo da ugasimo auto i cekamo pa se napravi razmak od jednog auta ...nju to opasno nerviralo hahahaha....
a muzevi za volanom a zene setaju s djecom i mahalaju...hebo Frerhadiju kako je bilo prometno od šetača user posted image

a jel svaki puta na te druge granice ide preko onog puta kojim se ide za Međugorje??? one je nekad bio jako krivudavo - serpentine

tako sam ja prošle godine, i još ih zamolim da peđem granicu do wc i opet se vratim, hahahaha

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4883
23.7.2014 13:44:42   
mama75

mm uzasno nervira cekanje u koloni. Meni svejedno, ali djeca bi se garant unervozila nakon pola sata.
Ide se preko Citluka i Ljubuskog. Mozda je to isto sto i ovaj Crveni grm, nisam vozac pa nemojte zamjeriti. Put nije toliko los, nema se gdje usput svracati puno, pa za 4h stignemo u BAsku Vodu npr.
Kada idemo preko Metkovica svratimo: Konjic/JAblanica ( jedno od ovo dvoje je uvijek opcija za jutarnju kafu i dorucak), Mostar - Interex ( onako da se ode u wc, kupi jos neka glupost za puta i sl), Pocitelj, Metkovic - pauza za sendvic tamo u onom parku, eventualno bankomat, Bacinska jezera... Elem bez 6h nema putovanja do mora. Ovako stanemo samo u Konjicu, jer je put prava vukonesto i nemas gdje svratiti zanimljivo do MAkarske.

Neposredna veza do poruke: 4884
23.7.2014 13:46:59   
elmaL
Da li je neko bio u Vodicama kod Sibenika? Kakvo je?

Danas ce mm rezervisati..nismo nikad prije biliuser posted image user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4885
23.7.2014 13:48:18   
Visnja RR
ma i MM ne voli čekanje osim kad ide na odmor... njegova rečenica je "ništa me više ne može iznervirati"user posted image
a mi bas volimo da odmaramo na vise mjesta i dugo...jer nam je svejedno kad cemo stici na more....

03.04.`08

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4886
23.7.2014 13:49:24   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: elmaL

Danas ce mm rezervisati..nismo nikad prije biliuser posted image user posted image

moji prijatelji godinama tamo ljetuju...nemam pojma kako je al ako su zadnjih 10 godina tamo a ters su ...onda nije loše user posted image

03.04.`08

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 4887
23.7.2014 13:56:36   
mama75

ma i MM ne voli čekanje osim kad ide na odmor... njegova rečenica je "ništa me više ne može iznervirati"user posted image
a mi bas volimo da odmaramo na vise mjesta i dugo...jer nam je svejedno kad cemo stici na more....

I mi isto, da se primjetiti iz ogrnjeg opisa user posted image Prosle god smo prvi put isli ovako samo sa 1 pauzom i svidelo mi se i to. Kada se vracamo onda krenemo npr odmah poslije dorucka i svratimo ili u Mostar ili u Stolac ili na Bunu ... ono namjenski odemo na rucak da djeca malo upoznaju domovinu. Ove god smo do navece bili na plazi i vracali se opet bez pauza, sem kod Gojka naravno user posted image

Neposredna veza do poruke: 4888
23.7.2014 14:38:39   
palachinken

IZVORNA PORUKA: vila_7

Jel iko prelazio Crveni Grm? user posted image Ja prvi put cujem a tako mi onaj Via Mich. rutu najbrzu "odredio" ?

A što ti uopšte gledaš te prelaze, kad je nama najprirodniji Aržano. Još možeš i pola kile kokaina prenjet'.
Fino izađeš u Brelama na Jadransku magistralu i kraj mora lagano do destinacije, gdje već treba.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4889
23.7.2014 14:46:09   
Lady26

Bila ja prije 6 godina, nama je bilo super...voda je prilicno hladna, otvoreno more pa je hladnije...
I sto je nama bilo extra super user posted image , nismo 2 auta vidjeli sa nasim tablicama user posted image , vecinom stranci...cijene su bile ok.
Samo na plazi gdje smo mi bili nije bilo hlada nikako...
Toliko se sjecam, ostalo je u magli user posted image , bili na na medenom user posted image
Obisli smo sibenik i Zadar - predivni user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 4890
23.7.2014 14:54:07   
ladyblue RR

ne moraš tim putem....prođeš Mostar i u Žitomislićima desno prrema Čitluku. ima nekoliko oštrih okuka ali nema oniliko onih serpentina.
vidi se ko ovdje vozi 20 godina user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 4891
23.7.2014 15:22:22   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ja sam znala ko će se javiti. user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4892
23.7.2014 15:42:59   
muaaa

IZVORNA PORUKA: EEDITH

S obzirom da idemo prema Dubrovniku nama su jedina alternativa te Cepikuce do kojih se vozi loko - hercegovackim losim putem. Strava.

Ako nekog bas ne gototivite recite mu da ide na cepikuce i to po noci. user posted image

nama Svitava nikakav problem nije...neznam sta je raji?

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 4893
23.7.2014 16:05:43   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: muaaa

IZVORNA PORUKA: EEDITH

nama Svitava nikakav problem nije...neznam sta je raji?

nama je itekako bila problem jer smo išli kombijem sa bebom u sjedalici ,pa ti zamisli.........nakon toga nismo više išli u tom pravcu

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 4894
23.7.2014 18:37:30   
teacher75

Mm ludi i kad 2 min.po mahali voziuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 4895
23.7.2014 23:27:08   
aidana
IZVORNA PORUKA: Lady26

Bila ja prije 6 godina, nama je bilo super...voda je prilicno hladna, otvoreno more pa je hladnije...
I sto je nama bilo extra super user posted image , nismo 2 auta vidjeli sa nasim tablicama user posted image , vecinom stranci...cijene su bile ok.
Samo na plazi gdje smo mi bili nije bilo hlada nikako...
Toliko se sjecam, ostalo je u magli user posted image , bili na na medenom user posted image
Obisli smo sibenik i Zadar - predivni user posted image

ljetovala sa roditeljima od 97'' pa nadalje, a prije 2 godine i sa bebom isla. Meni se u Vodicama ne svidja sto puse, nema puno sljuncanih plaza vecinom su betonske, guzva! (navece kad ides proset_ati ubacis se u masu ljudi i pustis da te nosi :) gore od ferhadije ), hladno more... Mi smo prije 2 sedmice isli u Drvenik a u augustu namjeravamo oko Sibenika ili Zadra, ali def ne Vodice. Moze biti i da sam se zasitila.

Lady ne znam kako nisi vidjela nase tablice. Jedne godine nas na granici pita kud idemo, kad smo rekli u Vodice kaze on ma ja svi putevi vode u Rim ili Vodice :) Dio Krajine ide u Vodice kao sto sarajlije idu u Makarsku.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4896
24.7.2014 10:12:47   
vila_7
aidana i u Zadru ti nece nista biti bolje.
Ja godinama tamo ljetujem i obozavam ga , ali i tamo UVIJEK vjetar puse - samo sto meni to ne smeta jer se onda bas odmoris na plazi nema one sparine. Jest da moras paziti da ako si u hladu , djeci moras obuci bar bodic, a znale su im rukice biti hladne pa jos i majicicu dok se ne krenemo kupati user posted image
I navecer isto kao sto kazes na Ferhadiji - samo svi negdje idu idu idu user posted image . Nekako se navecer vise izmorim nego odmorim. Tako da ove godine malo odmaramo od Zadra (koji je prelijep, i imas sta vidjeti) , i idemo u drugu krajnost - Zivogosce user posted image , a dogodine ko zna user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 4897
24.7.2014 10:15:32   
vila_7

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: vila_7

Jel iko prelazio Crveni Grm? user posted image Ja prvi put cujem a tako mi onaj Via Mich. rutu najbrzu "odredio" ?

A što ti uopšte gledaš te prelaze, kad je nama najprirodniji Aržano. Još možeš i pola kile kokaina prenjet'.
Fino izađeš u Brelama na Jadransku magistralu i kraj mora lagano do destinacije, gdje već treba.

ma meni svejedno ali najkraci mi je put preko tog Crvenog grma pa zato

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4898
24.7.2014 10:16:00   
Visnja RR
Zadar je divan...ljetovala sam jedne godine... sjecam se one velike gradske plaze na kojoj ima i hlada...
i tada sam vidjela najljepsi zalazak sunca a ja se zatekla na onom mostu

03.04.`08

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4899
24.7.2014 10:44:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: aidana

ljetovala sa roditeljima od 97'' pa nadalje, a prije 2 godine i sa bebom isla. Meni se u Vodicama ne svidja sto puse, nema puno sljuncanih plaza vecinom su betonske, guzva! (navece kad ides proset_ati ubacis se u masu ljudi i pustis da te nosi :) gore od ferhadije ), hladno more... Mi smo prije 2 sedmice isli u Drvenik a u augustu namjeravamo oko Sibenika ili Zadra, ali def ne Vodice. Moze biti i da sam se zasitila.

Lady ne znam kako nisi vidjela nase tablice. Jedne godine nas na granici pita kud idemo, kad smo rekli u Vodice kaze on ma ja svi putevi vode u Rim ili Vodice :) Dio Krajine ide u Vodice kao sto sarajlije idu u Makarsku.

Ovo sam i ja napisala, samo nisam rekla da mi se nije svidjelo, meni je tad bilo sasvim ok user posted image
Na prste jedne ruke smo mogli prebrojati nase tablice...mi smo bili 2008, 7 dana, avgust, jel se to tako potrefilo pojma nemam, ali uopste nije bilo nasih toliko.
Za ovo ne znam, a da idem u Makarsku idem user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 4900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *