|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  193 194 [195] 196 197   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
22.7.2014 12:38:05   
salmana
S obzirom da idemo prema Dubrovniku nama su jedina alternativa te Cepikuce do kojih se vozi loko - hercegovackim losim putem. Strava.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 4851
22.7.2014 12:51:56   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

a zasto ne koristiti druge granične prelaze kad ih je Bog daouser posted image
i još Bog dao da nema gužvi

ovo se i ja uvijek pitam kada npr. Višnja napiše da su 2,5 sata čekali user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 4852
22.7.2014 13:03:40   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ovo se i ja uvijek pitam kada npr. Višnja napiše da su 2,5 sata čekali user posted image user posted image user posted image

ja sam joj rekla prije polaska gdje da idu, ali imaju oni svoju rutu user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 4853
22.7.2014 13:07:08   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam joj rekla prije polaska gdje da idu, ali imaju oni svoju rutu user posted image

eh eto im ruta user posted image user posted image user posted image
kad me nazvala da mi kaže da su 2,5 sata bili na Doljanima, nisam mogla da vjerujem.
ja bi se istog momenta okrenula i vratila se u Čapljinu i preko Zvirića.

Neposredna veza do poruke: 4854
22.7.2014 13:14:17   
pocahontas
mi recimo idemo preko širokog brijega, pa na grude i granični prelaz donji vinjani..onda na imotski i prodjemo kroz onaj tunel Sv. Ilija i direkt se spustimo na more tj. magistralu (baske vode)...put traje 3,5h, sa 1 pauzom 4h

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 4855
22.7.2014 13:47:11   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: salmana

S obzirom da idemo prema Dubrovniku nama su jedina alternativa te Cepikuce do kojih se vozi loko - hercegovackim losim putem. Strava.

Onda možete i na Svitavu, pa preko Neuma.
ALternativa uvijek postoji.

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4856
22.7.2014 14:05:21   
salmana
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Onda možete i na Svitavu, pa preko Neuma.
ALternativa uvijek postoji.

Ovo mislim da mi ne bi bila alternativa kad ne bi otisla na more nikako  user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 4857
22.7.2014 14:11:05   
Blue rose RR
Meni Svitava uopšte nije tako strašna koliko ljudi imaju averziju prema njoj. 

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4858
22.7.2014 14:31:46   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Meni Svitava uopšte nije tako strašna koliko ljudi imaju averziju prema njoj. 

dva put išli preko Svitave(ovo u zadnje vrijeme,od kako obradjam paznju na put) i meni je grozno stvarno,pogotovo s djecom

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 4859
22.7.2014 14:48:24   
Blue rose RR
Moja kika bi prespavala pola puta Svitave, u svojoj stolici, tako da i ne osjetimo nju. A niti meni niti mm nije bio problem preko Svitave ići.
Mislim da imamo više sela u našoj BH koji imaju gore puteve od Svitave.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4860
22.7.2014 15:02:15   
teacher75
Mi smo jednom isli preko svitave i to bez djece i stvarno je fuj put. Nasa djeca zaspala tek kod mostara i spavali citavih pola sata iako smo ih digli iz krevet u 4 tako da to nama ne bi doslo u obzir. Al eto ako krenete oko 4-5 ujutro necete cekati na doljanima puno. Na moru smo bili oko 11- pola 12 s tim da smo u lidlu izgubili vised sat i pravili smo jednu pauzu za kafu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 4861
22.7.2014 22:12:34   
selebriti

Ako nekog bas ne gototivite recite mu da ide na cepikuce i to po noci. user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4862
22.7.2014 23:42:32   
Visnja RR
Asja 90% puta prespava.... u povratku...spavala od Promajne do Počitelja...tu odmarali... pa cim smo krenuli zaspala i spavala do Maksumica.... tu opet odmarali...i onda nakon 5 minuta zaspala i probudila se na autoputu jer je zagrmilo i kisa počela padati....
nju vožnja uspavaljuje tako da je i ne osjetim

prijatelji jutros otisli na more.... krenuli u 5... išli na Doljane ...ja ih tako savjetovala jer tiki rece da su krenuli rano i da nisu cekali...medjutim ceklai 1:40 minuta user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4863
23.7.2014 0:27:23   
škorpija
Jel isao neko preko bijace, ima li guzve, mi već godinama ne idemo preko dlljana, volim se vise voziti pola sata pa i sat vremena duze, nego da cekam u redu, klaustrofobicna sam u redlvima :)

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4864
23.7.2014 11:05:48   
vila_7

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Asja 90% puta prespava.... u povratku...spavala od Promajne do Počitelja...tu odmarali... pa cim smo krenuli zaspala i spavala do Maksumica.... tu opet odmarali...i onda nakon 5 minuta zaspala i probudila se na autoputu jer je zagrmilo i kisa počela padati....

prijatelji jutros otisli na more.... krenuli u 5... išli na Doljane ...ja ih tako savjetovala jer tiki rece da su krenuli rano i da nisu cekali...medjutim ceklai 1:40 minuta user posted image

Ja sam cula ko god je isao da je na Doljanima katastrofa!

A Bijace-neki dan prijateljica javila - nema uopce guzve,

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 4865
23.7.2014 11:07:30   
vila_7
Jel iko prelazio Crveni Grm? user posted image Ja prvi put cujem a tako mi onaj Via Mich. rutu najbrzu "odredio" ?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4866
23.7.2014 11:16:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Bas mi je zaouser posted image ili smo mi imali srece ili nam je bio manje prometan datum. Nama valja sutra nazad, valjda nece bit guzve

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 4867
23.7.2014 11:17:25   
mamina princeza
ja sam prelazila crveni grm al kad sam isla za sibenik i bio mi je zgodan jer poslije njega se brzo uklopim u autoput. ne znam sad tacno put kako jeisao jer bilo je prije 3 godine a i tad sam zapisala sve upute i po njima isla. ako ides ovamo negdje ranije oko makarske onda ne znam jel se isplati tu jer nije neki put cini mi se ...
kad se ide preko bijace onda se izlazi tamo negdje iza baske vode jel tako ili moze prije.... ja sam prosle godine po preporuci ladyblue isla preko pruda i tu se odmah uklopis u metkovic bukvalno preko capljine samo zaobidjes doljane ... jest malo zeznuto za potrefit . mi smo imali navigaciju pa smo bez problema al ako se dobro pripremis unaprijed super j eusteda u vremenu.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4868
23.7.2014 11:19:14   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: vila_7

Jel iko prelazio Crveni Grm? user posted image Ja prvi put cujem a tako mi onaj Via Mich. rutu najbrzu "odredio" ?

taj ti je put okej, brzo stigneš...
ma sve bolje nego čekati na doljanima 2h i voziti se jos 1h duze u svakm slučaju user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4869
23.7.2014 11:20:19   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

Jel isao neko preko bijace, ima li guzve, mi već godinama ne idemo preko dlljana, volim se vise voziti pola sata pa i sat vremena duze, nego da cekam u redu, klaustrofobicna sam u redlvima :)

ma Bijača je extra. veliki prelaz, nema gužve.
iz Ljubokoš imaš alternativu da ideš na 3 prelaza- Bijača, Prud i Crveni grm.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4870
23.7.2014 11:21:03   
ladyblue RR

ja idem na tu stranu ima 10 godina. kako bona prvi put čuješ?user posted image to je stari prlezal.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4871
23.7.2014 11:21:27   
Pikapolonica

Jesmo mi sad za vikend :)
Ide se na Capljinu pa Ljubuski i na kruznom toku izlaz gdje je Bijaca. I onda samo prati table :)
Dodjes na raskrsnicu i lijevo je cini mi se Bijaca, a pravo Crveni grm (tako nekako, uglavnom ako citas ne mozes fuliti user posted image )
U odlasku nikog nije bilo na granici (petak oko 2 popodne), a u povratku cak 2 auta ispred nas (nedjelja oko 18:00 )

The world is mine!
A. 21.08.2011.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4872
23.7.2014 11:22:28   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ja sam prelazila crveni grm al kad sam isla za sibenik i bio mi je zgodan jer poslije njega se brzo uklopim u autoput. ne znam sad tacno put kako jeisao jer bilo je prije 3 godine a i tad sam zapisala sve upute i po njima isla. ako ides ovamo negdje ranije oko makarske onda ne znam jel se isplati tu jer nije neki put cini mi se ...
kad se ide preko bijace onda se izlazi tamo negdje iza baske vode jel tako ili moze prije.... ja sam prosle godine po preporuci ladyblue isla preko pruda i tu se odmah uklopis u metkovic bukvalno preko capljine samo zaobidjes doljane ... jest malo zeznuto za potrefit . mi smo imali navigaciju pa smo bez problema al ako se dobro pripremis unaprijed super j eusteda u vremenu.

ne. ti sa Bijače možeš u Ploče sići ili nastaviti autoputem i isključivati se gdje ti odgovara...Vrgorac, Šestanovac, B. Voda....

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4873
23.7.2014 11:23:53   
mamina princeza
gdje izadjes crvenim grmom dole u dalmaciji ... i bijaca isto ... koliko se isplati ici tim putem ako recimo ides za drvenik?

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna veza do poruke: 4874
23.7.2014 11:26:12   
Pikapolonica

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gdje izadjes crvenim grmom dole u dalmaciji ... i bijaca isto ... koliko se isplati ici tim putem ako recimo ides za drvenik?

Mi smo sad za vikend isli u Veliki Drvenik i presli smo granicu na Crvenom grmu. Nama se isplatilo. Uopste nema guzve.

The world is mine!
A. 21.08.2011.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  193 194 [195] 196 197   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  193 194 [195] 196 197   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *