|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
19.7.2014 12:36:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: salmana

IZVORNA PORUKA: lana32

Ima li iko iskustva s Peljesac ,općina Drače ? Tamo sam rezervirala ,kuća super,5 duluma ograđenog vrta,blizina mora ,ali koliko vidim pusto mjesto ,pa me zanima je li neko vec tamo bio ,i kakva su mu iskustva s malom djecom ?

Jel mislis na mjesto Drace? Samo mjesto je ok, ali plaze su uz cestu gdje je ogranicenje brzine na 70km/h (mnogi voze brze od toga) sto je uzas. Ja ti se tamo stalno vozam po Peljescu I Drace su nocna mora po tom pitanju jer ljudi hodaju po cesti bukvalno. Jesu sada napravili na jednoj strani ceste trotoar ali svejedno. Jedne godine je mali Ceh poginuo tamo, autobus ga pokupio :(

A samo more jeste plitko ali je dno jako kamenito na tom dijelu.

Slazem se, ne bih nikad isla u te kuce al ovo u centru je superruser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4826
20.7.2014 11:15:02   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: vila_7

Ne znam jeste li vec pisale, kako je sa prenosom hrane preko granice? Smije li se ista ponijeti?

ma možeš...

savjet ako idete na Doljane...krenite mnogi mnogo rano...ono da na Dolanima budete izmedju 8 i 9... tada cekate ne vise od 20 minuta
ako ste blesavi kao ja pa dodjete na granicu iza 12 onda cekate preko 2 sata....

trekeljaju samo "sumnjiva lica" ono tipa dva ili tri muskarca u autu...nisam vidjela ni jedno porodicno auto da su trkeljali...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 20.7.2014 12:06:35 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4827
20.7.2014 11:50:32   
teacher75
Mi smo krenuli malo prije 5 ujutro i cekali na doljanima nekih 25 minuta. Nismo nista nosili, kupili smo sve u lidlu. Nisu nas trkeljali

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4828
20.7.2014 23:51:10   
Pikapolonica
Mi se veceras vratili s vikenda u Velikom Drveniku. Ljepota od zivota! Isli smo na Crveni grm, nigdje zivog roba.

The world is mine!
A. 21.08.2011.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4829
21.7.2014 15:09:58   
cipi
Ove godine imam namjeru ljetovati u Neumu. Vidim po netu cijene dvokrevetnih soba od 60 do 120 KM za noc pa mi to nesto previse, ocekivala sam manje cijene. Vecinu onih koji se na netu oglasavaju sam zvala i u periodu od 3. ili 4. augusta sve je zauzeto.
Ima li neko preporuku, ime, broj?

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 4830
21.7.2014 15:58:15   
azra I ADI
Mi smo se sinoć vratili iz Tučepa i mjesto me oduševilo!Plaže prelijepe, imaš Konzum i Studenac ako želiš nešto platiti koju kunu manje, prepuno je sadržaja-sveko drugo veče je bila neka muzika na trgu, imaju i ribarsko veče, dvije trampoline za djecu i 2 parkića..Mi smo bili prezadovoljni.Smještaj nismo rezervisali nego sebi tamo našli, treća kuća od plaže-apartmančić za 30 eura, cijenili su 40 ali ako vidi da odustaješ spuštaju cijenu.Na granici samo traže da otvoriš haubu, to je sve.

(odgovor članu cipi)
Neposredna veza do poruke: 4831
21.7.2014 16:08:59   
salmy

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Mi smo se sinoć vratili iz Tučepa i mjesto me oduševilo!Plaže prelijepe, imaš Konzum i Studenac ako želiš nešto platiti koju kunu manje, prepuno je sadržaja-sveko drugo veče je bila neka muzika na trgu, imaju i ribarsko veče, dvije trampoline za djecu i 2 parkića..Mi smo bili prezadovoljni.Smještaj nismo rezervisali nego sebi tamo našli, treća kuća od plaže-apartmančić za 30 eura, cijenili su 40 ali ako vidi da odustaješ spuštaju cijenu.Na granici samo traže da otvoriš haubu, to je sve.

pa super..nemogu vjerovati Tucepi toliko para..inace su meni Tucepi mrak..jel guzva na granicama na plazi?

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 4832
21.7.2014 16:21:43   
cipi
nemamo pasos za bebu, prvenstveno nismo namjeravali na more, a kasno nam sad da vadimo tako da ne mozemo preko granice pa mozemo jedino u neum. svakako sam zeljela jednom otici i tu da vidim kako je, ali po ovome sto sam do sad nasla cijene su mi bas visoke

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4833
21.7.2014 16:24:26   
bebacha

IZVORNA PORUKA: cipi

nemamo pasos za bebu, prvenstveno nismo namjeravali na more, a kasno nam sad da vadimo tako da ne mozemo preko granice pa mozemo jedino u neum. svakako sam zeljela jednom otici i tu da vidim kako je, ali po ovome sto sam do sad nasla cijene su mi bas visoke

za iste pare mozete i u Crnu Goru,samo je put dalji

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu cipi)
Neposredna veza do poruke: 4834
21.7.2014 16:26:04   
bebacha

Ove godine imam namjeru ljetovati u Neumu. Vidim po netu cijene dvokrevetnih soba od 60 do 120 KM za noc pa mi to nesto previse, ocekivala sam manje cijene. Vecinu onih koji se na netu oglasavaju sam zvala i u periodu od 3. ili 4. augusta sve je zauzeto.
Ima li neko preporuku, ime, broj?

mi u Crnoj Gori placali 20eura sobu,nas cetvero
u sezonu je 25eura
imali svoje kupatilo,kuhinja zajednicka

(odgovor članu cipi)
Neposredna veza do poruke: 4835
21.7.2014 16:31:01   
cipi
nemamo pasos za bebu , a mozemo otici samo pocetkom augusta tako da ne mozemo preko granice

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4836
21.7.2014 16:49:01   
azra I ADI

IZVORNA PORUKA: salmy

pa super..nemogu vjerovati Tucepi toliko para..inace su meni Tucepi mrak..jel guzva na granicama na plazi?

Na granici nije gužva, mi se vraćali oko 15 h i čekali oko pola sata, a na ulazu u to isto vrijeme jeste bila velika gužva.Na plaži je prvih dana bilo manje svijete, ali zadnjih par dana sam ranila oko pola 7 ujutro da zauzmem mjesto u hladu.Inače, imam samo riječi hvale za ovo mjesto!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4837
21.7.2014 16:54:01   
bebacha

nemamo pasos za bebu , a mozemo otici samo pocetkom augusta tako da ne mozemo preko granice

onda Neum
mo roditelji idu ove sedmice,drugi put ove godine na isto mjesto,u Neumu
bas je skupo s obzirom na ono sto nude

(odgovor članu cipi)
Neposredna veza do poruke: 4838
21.7.2014 19:09:26   
cipi
koliko oni placaju znas li? jesu li stvarno cijene tako visoke kao na netu?

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4839
21.7.2014 19:13:28   
bebacha

oni placaju cini mi se 25KM krevet a njih je troje
znaci 75KM
meni je to previse za Neum

mi smo bili dva put u Neumu i mislim da više necemo

(odgovor članu cipi)
Neposredna veza do poruke: 4840
21.7.2014 19:25:54   
animagical

IZVORNA PORUKA: bebacha

oni placaju cini mi se 25KM krevet a njih je troje
znaci 75KM
meni je to previse za Neum

mi smo bili dva put u Neumu i mislim da više necemo

nama su ovi http://www.neum-bih.com/smjestaj/m-d nudili prije desetak dana smjestaj za 4 odraslih i dijete po 60 KM noc... nismo otisli, nesto mi je neum...ne godi mi.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4841
21.7.2014 19:35:48   
bebacha
mi smo toliko placali apartman tik uz plazu,za nas 4ero
al nisam bas nesto očarana Neumom
od samog Neuma mi je gori onaj put preko Svitave,uzas

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4842
22.7.2014 10:01:43   
Hanady RR

zašto haubuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 4843
22.7.2014 10:08:40   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

zašto haubuuser posted image

Pretpostavljam da je mislila na gepek user posted image .
Doduse, nas nisu ni pogledali

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4844
22.7.2014 10:08:42   
salmana
Ma gepek vjerovatno :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4845
22.7.2014 11:23:08   
salmana
I meni nikako nisu jasne ove sad guzve na Doljanima, nikad u zivotu se dole nije cekalo 2-3 sata u koloni, a sad to normala user posted image

Je li isao neko na te Cepikuce, kako to izgleda?

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4846
22.7.2014 11:26:32   
hanabanana

I meni nikako nisu jasne ove sad guzve na Doljanima, nikad u zivotu se dole nije cekalo 2-3 sata u koloni, a sad to normala user posted image

Je li isao neko na te Cepikuce, kako to izgleda?

Nije ni HR bila granica EU, što je sada.
NOrmala je jer sada moraju scenirati svaki pasoš.

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4847
22.7.2014 12:28:09   
salmana
Skenirali su I prosle godine pa se ovo nije desavalo, cuj 3 sata u koloni cekati, uzas! Pa sto nisu onda napravili medjunarodni prelaz kako dolikuje sa nekoliko traka za prelazak kakav je onaj kod Neuma.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 4848
22.7.2014 12:28:49   
hanabanana

Skenirali su I prosle godine pa se ovo nije desavalo, cuj 3 sata u koloni cekati, uzas! Pa sto nisu onda napravili medjunarodni prelaz kako dolikuje sa nekoliko traka za prelazak kakav je onaj kod Neuma.

Pa jesu. ali nije u Doljanima. user posted image

http://bigportal.ba/wp-content/uploads/2013/06/bijaca.jpg

< Poruku je uredio hanabanana -- 22.7.2014 12:36:39 >

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4849
22.7.2014 12:35:31   
pocahontas
a zasto ne koristiti druge granične prelaze kad ih je Bog daouser posted image
i još Bog dao da nema gužvi

< Poruku je uredio pocahontas -- 22.7.2014 12:36:29 >

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 4850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *