assmiras
|
i mi smo kontali, ali ide. To je sat voznje vise, al ljepota.... i kad ides preko Mostara pa prema Širokom, ide to. Nema guzve na granici.... A naravno krenemo dok bebcad spavaju, inace bismo poludili s njima .... Ja sam s roditeljima cesto bila u Tucepima, i bilo je lijepo, al brate peskir na peskiru... IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: assmiras ja sam 2006. godine bila u CG i od tada nikako.... bracno, ja htjela u Dubrovnoik, muz predlozi CG- Sutomore (on isao kao dijete, ja zaista nisam, mi smo uvijek ljetovali u Hr) .... na slijepo ..... Kad smo stigli, ono parkirali auto i hajde da vidimo plazu.... strava i uzas..... ja u roku od jedne minute rekla ni pod razno.... turbo folk u svakom kaficu na plazi, ludnica, preglasno. Jos smo imali srecu da u momentu kada smo mi ulazili na plazu naletimo na djevojke koje se tuku..... grrrrrrrrrr .... helem, odmah na magistralu i put HR.... Kad nam je dojadila voznja, stali da odmorimo, pogledom na more skontamo da fino izgleda, sidjemo i tu smo i ostali. Sveti Stefan. Bilo nam je divno (bracno i mora biti divno). Helem Sutomore, grozno, bar je tada bilo. Hanady ni pod razno :).... Ali nakon tog iskustva sam rekla ponovo se vracam u HR., nekako je neuporedivo...... bar meni. Ali mijenjamo takodjer svake druge, trece godine. Ne volim bit na jednom mjestu.... Prosle godine smo bili kod Trogira, SegetDonji , bilo je fino, i ove godine planiramo aBd ista lokacija, al sledece negdje drugo. Ono sto mi se svidja jeste da ima hladovine, dosta sadrzaja za djecu i naravno najbitnije da nije peskir na peskiru :)..... Trogir je meni divan, vjerujem da vam je super al nama je to malo podaleko, uvijek gledamo da se sto krace vozimo