|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
7.7.2014 16:34:37   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Mi i ove godine kao i proteklih 19 godina user posted image Brela/Jakiruša
isti ljudi, ista plaza, isti plićak ...isti galeb, isti jež ...user posted image
jedva čekam user posted image

Kako ovo divno zvuci...user posted image

Ali ne za mene...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4676
7.7.2014 18:11:54   
teacher75
Meni ovo super zvuci, al ja mogu 2 god.zaredom na jedno mjesto, maximalno 3, a poslije daj malo promjeneuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4677
7.7.2014 18:30:28   
Visnja RR
pa ovo je odmor u pravom smislu.... ili kako to neko zove "penzija" user posted image ...a i meni i MM treba baš baš odmor...

a bilo bi savrseno jos 7 dana ici negdje drugo... ali aBd do godine kad se otplate krediti...user posted image

al jedno znam da ne bih mogla zamisliti ljetovanje bez 7 dana Brela
za 19 godina se taj dio Brela lagano mjenjao i svake godine skontamo nesto novo cemu se radujemo ko djeca user posted image

ma pustite mene , ja sam bolesni emotivac koji se veze za sve zivo...jos da vam napisem da svake godine zadnji dan plačem ko kišna godina user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4678
7.7.2014 18:47:31   
Full Moon
Ma Brela su zakon, ne bi ni meni smetalo svake godine par dana tamo provesti, a ostale dane bilo gdje ;)

< Poruku je uredio Full Moon -- 7.7.2014 18:48:19 >

Neposredna veza do poruke: 4679
7.7.2014 19:14:14   
teacher75
Meni sve brzo dosadi zato ne bih zeljela ni imati kucu na moru. Nemam zelje svako ljeto ici na isto mjesto, sve kontam kako zivot prolazi pa da mi je sto vise novog vidjetiuser posted image
Inace, sto se tice hrvatske, zelja mi je nekad ljetovati u istri, to mi je nepoznatouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 4680
   [Obrisana poruka]
7.7.2014 19:19:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 4681
7.7.2014 19:22:22   
Full Moon

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Ma Brela su zakon, ne bi ni meni smetalo svake godine par dana tamo provesti, a ostale dane bilo gdje ;)

Nemaš avatara i u minusu si! Šta li si ti tek rekla Višnji?user posted image user posted image

Odavno sam ti ovakva, a teta Visnja ne reagujeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4682
7.7.2014 19:26:04   
Visnja RR
zar jos uvjek...pa jutros su nekom mjenjanli minus...evo pisem programerima

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 4683
7.7.2014 19:30:38   
Full Moon

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

zar jos uvjek...pa jutros su nekom mjenjanli minus...evo pisem programerima

Hvala, ma meni svejedeno, nego me ove 'vjestice' vazda zezajuuuuuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4684
8.7.2014 12:04:48   
ninuska
Ej, zene, koja je bila u ulcinju? Koja je bolja plaza, da ima hlada? Da znam sta da trazim na netu :).
Ili ako imate neko drugo mjesto preporuciti sa hladovinom. I jel istina da su cijene u prodavnicama ko u sarajevu?

Ja sam za Hr, al muz se nesto misli pa rekoh da razmotrim i ovu opciju.

< Poruku je uredio ninuska -- 8.7.2014 12:06:04 >

Neposredna veza do poruke: 4685
8.7.2014 21:38:13   
aidana
ja ti samo mogu reci da cijene u HR nisu kao u Sarajevu user posted image
platismo u pekari 4 kifle i 2 zemicke 5 KM...kako god skontam puno brate...

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 4686
8.7.2014 23:21:38   
Adana
IZVORNA PORUKA: ninuska

Ej, zene, koja je bila u ulcinju? Koja je bolja plaza, da ima hlada? Da znam sta da trazim na netu :).
Ili ako imate neko drugo mjesto preporuciti sa hladovinom. I jel istina da su cijene u prodavnicama ko u sarajevu?

Mi smo krajem prošlog mjeseca bili u Ulcinju. U stvari to je, valjda, dio Ulcinja i zove se Donji Štoj. Dođe nekako na sred Velike plaže. Prvi red kuća od mora, a najbliža plaža 900m pa eto... Velika plaža je ooooogromna, i nema hlada ni za lijeka. user posted image Pijeska ima kao u priči, i toliko je sitan da je skoro pa prašina, neke sive boje, pa je i boja mora tako tako... Plićak je baš dug, nije loše za djecu, ali nije baš idealno za plivanja. I Mala plaža u čaršiji je isto bez hlada, pijesak ali bude prljavo jer je luka blizu, pa puno ljudi, helem jok...
Čula sam da kao između te dvije plaže imaju nekakve stijene i borovina, ali nisam vidjela pa ne mogu potvrditi.
E, sada, ima uvala jedna pored Ulcinja zove se Valdanos, ti ima malo hladovine u borovima, nije pješčana plaža, ali je udaljen nekih 5km od stare čaršije.

Što se cijena tiče haman pa su iste cijene kao i kod nas, mislim nešto malo skuplje, nešto skoro pa i jeftinije ali uglavnom nije velika razlika koliko sam upratila.

Ako već birate CG radije neki drugi grad. user posted image Iako, to je moje lično viđenje, ja sumnjam da ću ikada više otići u Ulcinj... A i put je dug poprilično...

< Poruku je uredio Adana -- 8.7.2014 23:22:55 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 4687
9.7.2014 14:30:19   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Adana

IZVORNA PORUKA: ninuska

Mi smo krajem prošlog mjeseca bili u Ulcinju. U stvari to je, valjda, dio Ulcinja i zove se Donji Štoj. Dođe nekako na sred Velike plaže. Prvi red kuća od mora, a najbliža plaža 900m pa eto... Velika plaža je ooooogromna, i nema hlada ni za lijeka. user posted image Pijeska ima kao u priči, i toliko je sitan da je skoro pa prašina, neke sive boje, pa je i boja mora tako tako... Plićak je baš dug, nije loše za djecu, ali nije baš idealno za plivanja. I Mala plaža u čaršiji je isto bez hlada, pijesak ali bude prljavo jer je luka blizu, pa puno ljudi, helem jok...
Čula sam da kao između te dvije plaže imaju nekakve stijene i borovina, ali nisam vidjela pa ne mogu potvrditi.
E, sada, ima uvala jedna pored Ulcinja zove se Valdanos, ti ima malo hladovine u borovima, nije pješčana plaža, ali je udaljen nekih 5km od stare čaršije.

Što se cijena tiče haman pa su iste cijene kao i kod nas, mislim nešto malo skuplje, nešto skoro pa i jeftinije ali uglavnom nije velika razlika koliko sam upratila.

Ako već birate CG radije neki drugi grad. user posted image Iako, to je moje lično viđenje, ja sumnjam da ću ikada više otići u Ulcinj... A i put je dug poprilično...

potpisujem te, ja sam ovdje eseje pisala na temu Ulcinj i ljetovanje, i rekla zaista nikad više, sinoć se mladić iz BiH utopio na Velikoj plaži, samo 2010. godine nije bilo utapanja, svake godine bude takvih slučajeva, jer struja odvuče i nema te, mi kada smo bili te 2010. godine ni jedan dan po onim zastavicama nije se moglo kupati, haos, hlada nema, tamo, mislim nema prirodnog hlada, a one lezaljke i suncobrani su druga priča,

Adana ta plaza je na Borićima,a to ti je iznad male plaže, ideš tamo lijevo od grada, penješ se, i onda opet spuštaš, i tu je ta plaža u stijenama i ima malo borića, ali tu većinom idu žene koje imaju problem sa ženskim organima i sl.

helem Ulcinj, da mi đabe daju, hvala ti,

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 4688
9.7.2014 14:36:58   
Hannica
A ja razmišljam o Ulcinju. user posted image

< Poruku je uredio Hannica -- 9.7.2014 14:50:52 >

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4689
9.7.2014 14:37:49   
Hanady RR
Ja potpuno isti doživljaj Ulcinja imam...
išla sma i na Vladanos...to je bilo vojno odmaralište...al džaba...navika šta li...
pa sad dala šansu Igalu, pa svaki dna vozila na plažžu u Meljine koje su super u donsou na sve ostalo...i stavrno anšetala se po herceg Novom ima zaista šta da se vidi za promjenu...al džaba...ne bih ponavljala...
sad me suprug munto za Sutomore, slike su fantazija, kuća na plaži, samo mi i još dva pra naših prijetlja...plaža poluprivatnog karaktera vezana za tih par kuća na toj plaži...al zaista ni uz najbolju volju ja nisma oduševljeno pristajala na to...i odustao je vidi hoću ja jer se on loži al ja kao ja nikako sa CG na zelenu granuuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.7.2014 14:38:45 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4690
9.7.2014 14:44:37   
teacher75
Ni ja ne volim cg, do rata smo stalno ljetovali tamo, al dalmacija je dalmacija, ne moze se porediti, moje misljenjeuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4691
9.7.2014 14:54:39   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ni ja ne volim cg, do rata smo stalno ljetovali tamo, al dalmacija je dalmacija, ne moze se porediti, moje misljenjeuser posted image

ja sma sa roditlejima išla dva puta godišnje...
prvo u CG u bečiće kod herceg Novog...il su to bili Baušići...sad me ubij nemam pojmauser posted image tatin neki dobar prijatelj iz vojske je tamo imao kuću...
a onda u Hrvatsku u makarsku jer smo imali apartman tamo...
i meni je kao djetetu OK bilo...bar dio kojeg se sjećamuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4692
9.7.2014 14:56:05   
palachinken
Gledala sam slike Ulcinja s plaže, ko na Bosnu u ratu kad smo išli.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4693
9.7.2014 15:04:18   
Hannica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Gledala sam slike Ulcinja s plaže, ko na Bosnu u ratu kad smo išli.

user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4694
9.7.2014 15:10:56   
assmiras
ja sam 2006. godine bila u CG i od tada nikako.... bracno, ja htjela u Dubrovnoik, muz predlozi CG- Sutomore (on isao kao dijete, ja zaista nisam, mi smo uvijek ljetovali u Hr) .... na slijepo ..... Kad smo stigli, ono parkirali auto i hajde da vidimo plazu.... strava i uzas..... ja u roku od jedne minute rekla ni pod razno.... turbo folk u svakom kaficu na plazi, ludnica, preglasno. Jos smo imali srecu da u momentu kada smo mi ulazili na plazu naletimo na djevojke koje se tuku..... grrrrrrrrrr user posted image .... helem, odmah na magistralu i put HR.... Kad nam je dojadila voznja, stali da odmorimo, pogledom na more skontamo da fino izgleda, sidjemo i tu smo i ostali. Sveti Stefan. Bilo nam je divno (bracno i mora biti divno). Helem Sutomore, grozno, bar je tada bilo. Hanady ni pod razno :).... Ali nakon tog iskustva sam rekla ponovo se vracam u HR., nekako je neuporedivo...... bar meni. Ali mijenjamo takodjer svake druge, trece godine. Ne volim bit na jednom mjestu.... Prosle godine smo bili kod Trogira, SegetDonji , bilo je fino, i ove godine planiramo aBd ista lokacija, al sledece negdje drugo. Ono sto mi se svidja jeste da ima hladovine, dosta sadrzaja za djecu i naravno najbitnije da nije peskir na peskiru :).....

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4695
9.7.2014 15:11:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sma sa roditlejima išla dva puta godišnje...
prvo u CG u bečiće kod herceg Novog...il su to bili Baušići...sad me ubij nemam pojmauser posted image tatin neki dobar prijatelj iz vojske je tamo imao kuću...
a onda u Hrvatsku u makarsku jer smo imali apartman tamo...
i meni je kao djetetu OK bilo...bar dio kojeg se sjećamuser posted image

Mi smo isli u bijelu, to je odmah pored baosica svaku godinu jer mamina kuma tamo zivi. Mama i sad ide kod nje svako ljeto, nekad i na proljece a ja nisam jos nijednom nakon rata

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4696
9.7.2014 15:16:02   
Hanady RR
Hvala kolegice...
tako sma ja to i zamilila pa odustala :)))

mene mm tako vodio u Ulcinj prije vjenčanja...
eto da vidim ja kako je tamo lijepo jer je on išao sa roditeljima...
e pa stavrno ...lijepo je u oku posmatračauser posted image

i eto opet ga pustim da me smunta 2012 ...
istina ja sma za novac 10 dana Hrvatske u Igalu bila 20 dana i ostalo mi kusura...al sine...hvala...
više volim 7 dana Živogošća nego 21 dana CG bilo gdje...džaba...možda griješim, možda je smao do mene...znam one kojima je divno i stavrno vjerujem im da im je tako...al moj lični doživljaj je jad i čemer...meni nije ono bio odmor nego umor...

vjerujem da se može u CG naći slično i fino kao u HR ...ko zna mjesta i mjestašca...ali to Ulcinj i Igalo za mene nisu nikakouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 4697
9.7.2014 15:16:35   
M kao Mama
Kad počnu hvaliti Ulcinj, meni nije dobro, al fakat još mi te godine jedva nađosmo apartmančić 35 eura, i to ono studio apartman, hebo ti more, koje ne vidiš, gledaš sa balkona u neku travu i šumicu, iz koje se krave čuju, bježi ba, lijepo Hrvatsko more, onaj miris borovine, onaj kamen koji te žulja, neka te, a baška oni što hodaju po plaži sa zmijom i 5 evro slika, ti su me dokrajčili u Ulcinju

Neposredna veza do poruke: 4698
9.7.2014 15:18:33   
M kao Mama
hanadi da te potpišem, kažu Dobre vode su super, ali ja se još ne usuđujem na tu stranu, to kažu moje kolegice koje idu sa muževima, bez djece, ono pivce, kafica i odmaranja, a ja koja idem sa djecom meni te varijante ne pasage, nikako

Neposredna veza do poruke: 4699
9.7.2014 15:18:47   
palachinken
zmijom i 5 evro slika

haahahahahahha
carevi!
jos fali zmijuga loma gospođo

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 4700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *