Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2014 10:56:29
selebriti
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: selebriti
IZVORNA PORUKA: vila_7
IZVORNA PORUKA: lana32
Žuljana ,predivna plaža,zaista lijepo mjesto . Iskreno ne treba mi aktivnosti ,treba mi odmor,zato sam i tražila apartman s dvorištem ,da se curice mogu i same zabaviti . Samo što dalje od gužve
I ja BAS OVO trazim
Na kojoj ste se plazi kupali je li se autom ide il je u "gradu"?
Autom se ide na onu lijepu plazu u zuljani i ima makadama, mozes i pjeske ako ti nije puno po vrucini hodati 15 ak min.a ima i gradska plaza pjescana samo sto nema hladovine. Mi smo uglavnom bili na gradskoj plazi, tad nisu bile velike vrucine pa nam nije smetalo a nije nam se dalo hodati ni vozati po makadamu do ove lijepe plaze vucine (tako se zove)
Ama znam idemo svake godine
Ali nije bas zgodno to na plazu autom, ne znam da iko hoda, a sto se tice gradske nema hlada.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2014 11:00:25
ninuska
Žuljana ,predivna plaža,zaista lijepo mjesto . Iskreno ne treba mi aktivnosti ,treba mi odmor,zato sam i tražila apartman s dvorištem ,da se curice mogu i same zabaviti . Samo što dalje od gužve
I ja BAS OVO trazim
Autom se ide na onu lijepu plazu u zuljani i ima makadama, mozes i pjeske ako ti nije puno po vrucini hodati 15 ak min.a ima i gradska plaza pjescana samo sto nema hladovine. Mi smo uglavnom bili na gradskoj plazi, tad nisu bile velike vrucine pa nam nije smetalo a nije nam se dalo hodati ni vozati po makadamu do ove lijepe plaze vucine (tako se zove)
Ali nije bas zgodno to na plazu autom, ne znam da iko hoda, a sto se tice gradske nema hlada.
Tako da ja ovo ne preporucujem iskreno
Kako nema Je napisah gore..imas na onom dijelu gdje je tus, prem stijenama. Imas gore klupe koje su u hladu a na plazi ima 4-5 stabala. Ja bila ove godine bas na toj plazi. Doddue, bio je juni pa je i bilo mjesta
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2014 11:03:19
selebriti
IZVORNA PORUKA: ninuska
I ja BAS OVO trazim
Tako da ja ovo ne preporucujem iskreno
Kako nema Je napisah gore..imas na onom dijelu gdje je tus, prem stijenama. Imas gore klupe koje su u hladu a na plazi ima 4-5 stabala. Ja bila ove godine bas na toj plazi. Doddue, bio je juni pa je i bilo mjesta
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2014 15:10:07
teacher75
Nama je smjestaj bio blizu gradske plaze, hlad nam nije trebao jer nije bilo bas vruce te godine. Mi ionako kad idemo na more od 12 do 4 popodne provedemo u sobi, djeca spavaju a ja tada pravim rucak pa nam hlad nije bio neophodan. Prosle godine u kleku je bilo bas vruce, ni tamo nema hladovine pa smo kupili suncobran i to nam je bilo dovoljno da se sklonimo sat- dva kad je vruce. Kao sto vec napisah, kad je najgora vrucina ionako smo u sobi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2014 15:10:25
teacher75
Nama je smjestaj bio blizu gradske plaze, hlad nam nije trebao jer nije bilo bas vruce te godine. Mi ionako kad idemo na more od 12 do 4 popodne provedemo u sobi, djeca spavaju a ja tada pravim rucak pa nam hlad nije bio neophodan. Prosle godine u kleku je bilo bas vruce, ni tamo nema hladovine pa smo kupili suncobran i to nam je bilo dovoljno da se sklonimo sat- dva kad je vruce. Kao sto vec napisah, kad je najgora vrucina ionako smo u sobi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2014 19:25:49
Malenaoduvijek
pitanje za trpanj.zna li neko za ul.potoci jeli puno daleko od plaze kuca je tacno preko puta igralista.zena kaze 300m to je ona najduza ulica koja ide skroz do obale
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2014 23:11:34
Full Moon
IZVORNA PORUKA: Malenaoduvijek
pitanje za trpanj.zna li neko za ul.potoci jeli puno daleko od plaze kuca je tacno preko puta igralista.zena kaze 300m to je ona najduza ulica koja ide skroz do obale
Hmmmm, ja znam za ono djecije igraliste, ako mislis na to?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2014 9:14:28
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Pa ne znam jeli to to ne poznajem trpanj zato i pitam
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2014 9:21:11
palachinken
Ima neki sportski teren, to je prilično blizu Čekoj plaži, koja je ljepša i manje gužve, a do centra ili Rive ima malo hodanja (i uzbrdice)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.7.2014 13:26:27
leli80
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ima neki sportski teren, to je prilično blizu Čekoj plaži, koja je ljepša i manje gužve, a do centra ili Rive ima malo hodanja (i uzbrdice)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2014 15:04:16
Full Moon
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Pa ne znam jeli to to ne poznajem trpanj zato i pitam
Ma da, po ovoj mapi je bas to ono sto sam i pitala, to je ta ulica, jbg, Trpanj je prcvoljak sam po sebi, mislim nije ti nista aman daleko, ali nije ti ovo ni tik uz plazu, do svake ces morati malo pjeske osim ako nisi u Hotelu i taj red kuca
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2014 16:28:10
azra I ADI
Ako ima ko da se upravo vratio s Jadrana, javljajte kakvo je vrijeme, ima li bure, kakva je voda-može li se kupati....Ja u srijedu krećem za Tučepe, pa da znam šta me čeka
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2014 18:59:39
lejla80
Čini se ove godine su Hrvati bas podigli cijene smještaja. Ovi apartmani u blizini plaže su skupi boli glava, malo doplatiš i možeš u hotel komotno. Ja planiram u Trpanj, to je mjesto onako baš za moju dušu. Evo trenutno pregovaram oko nekog smještaja, al gazdarica nešto sporo odgovara, valjda neće izdat nekom drugom hehe
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2014 19:24:54
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: azra I ADI
Ako ima ko da se upravo vratio s Jadrana, javljajte kakvo je vrijeme, ima li bure, kakva je voda-može li se kupati....Ja u srijedu krećem za Tučepe, pa da znam šta me čeka