MajkaTereza
|
IZVORNA PORUKA: Majiii dRAGE Mame, moj sin ima 28mj, (2 god. i 4 mjeseca) i od rođenja nije nikad prespavao cijelu noć... Dojio je do 2. godine i do tad se jaaaako puno puta budio po noći - u prosjeku 5-6, nekad i više, kad ustane ja mu odmah siku, on malo i zaspi... Mislila sam kad prestanem s dojenjem - situacija će biti bolja, ali nije... I sad se budi, nekad mu dam vodu i on legne nazad, a najčešće kenjka, ja ga malo ninam i zaspi... Neku noć tako je nešto malo više kenjkao, jedva sam ga uspavala i onda mislim - pa Bože hoće li on ikad početi normalno spavati, šta se dešava... Ne znam jel neko imao slično iskustvo, ali ja sam više preumorna od njegovog lošeg spavanja, da dobro spava mogla bih nekad i izaći vani :(, a ovako - ništa... :( Joj, ne znam kako izdrzavas Meni zvuci kao da mu nesto ne odgovara u krevetu, ja bih da sam vi pokusala promjeniti krevet, mozda ga staviti u vas, pa da vi budete na sofi jednu noc, nesto.. Ili ako ste vec pokusali, onda pokusajte da vidite da li mu je vruce? Ako nista od ovog nije,a dijete je ok tokom dana, ja bih potrazila pomoc kod doktora, mozda otezano dise, mozda ima kiselinu koja se vraca kad lezi, ja cu ti samo reci, ovo NE treba ovako. Nemoj dopustiti da ti govore "sve je normalno", ti si majka, i znas kad nesto nije u redu, i iskreno, ti MORAS isto imati svoj san, a kamoli dijete. Ako je u krevecu, imas uzeti one male kloceve sto stavis pod noge kreveta da se krevet malo uzdigne, ili probaj sa par knjiga, da uzglavlje bue dignuto, malo uzdigni jastuk, madrac okreni na drugu stranu,i vidi kako ce reagovati... Molim te javi nam kako ide.. Jako mi je zao.. nadam se da ce se brzo srediti..
< Poruku je uredio MajkaTereza -- 15.6.2014 10:27:00 >
|