Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.4.2014 8:56:21
minja_
Bila sam se zarekla da poslije filma Tragac http://m.imdb.com/title/tt1190539/ necu nikad vise pogledati nijedan juznokorejski film, uvrnuto, jezivo, cijeli film je prozet osjecajem nemoci, ocaja i bezizlaza da danima nisam mogla doci sebi. Plus morbidan.
I sinoc sjednem da pogledam Pricu o dvije sestre. Stvarno su majstori za uvrnute i jezive price.
< Poruku je uredio minja_ -- 30.4.2014 8:58:23 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2014 12:22:31
SdZ
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Toplo preporucujem Now you see me(2013.). Drzi paznju 100%, dobra prica, opusta,dobri efekti. Uzivala sam gledajuci.
Da, da...
Mislim da sam ga ja vec preporucila isto ovdje.
Doooobar film.
Kako bih ja voljela pogledati dobar film, ali otkako sam trudna sta god da gledam to sanjam i onda me bas muce to nocne more i ne usudjujem se kvariti sebi snove.