Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne mogu da vjerujem da su smanjili naknade a svo vrijeme pricaju o povecanju da je bruka da ovako malo dijele porodiljama.Sta sad ima li nacina da se zalimo ja za mjesec idem na porodiljno i bas se sad razocarah sto su smanjili jeli jos neko dobio umanjeno... Gdje su nam pravnice imaju li info iz preve ruke
Znaci ako nisi prije porodiljskog bio u radnom odnosu godinu dana smanjuju ti na 30%prosjecne plate FBiH,a ako jesi ostaje ista 60%. Ja sam tako razumjela na osnovu ovoga teksta. Jos samo da nas pocnu dijeliti po boji kose i ociju, uzas stvarno.
smanjena je naknada samo porodiljama koje imaju manje od 12 mjeseci radnog staza od otvaranja porodiljske naknade bilo bi dobro da nam se javi neka koja ima radni staz duzi od 12 mjeseci da li je njoj smanjena ili cu vam ja javiti sztra jer meni postar tek sutra dolazi ako i meni bude smanjeno onda je tako svim porodiljama jer ja prije otvaranja porodiljskog imam radni staz duzi od 12 mjeseci uglavnom sram ih bilo samo se izivljavaju na ljudima koji svakako nemaju
Imam ja više staža,pa vam javim kad dobijem lovu jesu li mi smanjili.A koliko znam da je izašlo u službenim novinama da je samo koje imaju manje od 12m. staža.
Bas bezobrazluk bio je uslov samo da si 6 mj prijavljen sad su nasli da otkidaju i od ovo malo sto daju ccc....ja sam totalno razocarana kao bijela kuga u BiH pa ajd se usudi u ovakvim uslovima imati dijete ...em pustili privatnicima da rade sta hoce jos sad i da smanjuju i ovo malo crkavice...