|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
30.5.2014 15:16:29   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Amela83

Ima li neko preporuku za Crnu Goru? Nismo do sada bili tamo, pa želimo da iskušamo sreću (i da prođemo jeftinije user posted image )

Ulcinj,Velika plaza
smjestaj nije skup,hrana takodje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 4576
30.5.2014 15:16:51   
salmy
IZVORNA PORUKA: Mamica24

Ja na moru nisam bila punih 10 godina niti sam pozeljela otici.. Vise volim jezera rijeke mir tisinu idilu uz vatru i po koju ribicu :-)

Tako da boju uvijek nabacim na Drini :-) blizu Gorazda!!

Na more ako Bog da i ako sebi mognem priustiti bice neka od plaza Turske sa onim punim pansionima gdje ti cuvaju djecu a ti odmaras hehe aaaa a do tad.. Pa pokrujem se koliki mi je jorgan!!

Nije mi prioritet dobiti boju na moru(cak na protiv krijem lice o sunca ne godi mi)..ali idem zbog dejcaka..Koliko njemu godi more to je ne opisivo,zrak sve zivo...More ga bukvalno procisti..sve izadje iz njega..preporodi ga svaki put...I imam osjecaj da mu organizam oporavi i spremi za zimu...A godi i namauser posted image user posted image tako da smo prosle godine bili 3 puta

< Poruku je uredio salmy -- 30.5.2014 15:17:44 >

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 4577
30.5.2014 16:06:50   
minie

IZVORNA PORUKA: bebacha

IZVORNA PORUKA: Amela83

Ima li neko preporuku za Crnu Goru? Nismo do sada bili tamo, pa želimo da iskušamo sreću (i da prođemo jeftinije user posted image )

Ulcinj,Velika plaza
smjestaj nije skup,hrana takodje

Sutomore isto tako. Meni se svidja tamo user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4578
31.5.2014 13:58:03   
Mamica24
IZVORNA PORUKA: salmy

Ja na moru nisam bila punih 10 godina niti sam pozeljela otici.. Vise volim jezera rijeke mir tisinu idilu uz vatru i po koju ribicu :-)

Na more ako Bog da i ako sebi mognem priustiti bice neka od plaza Turske sa onim punim pansionima gdje ti cuvaju djecu a ti odmaras hehe aaaa a do tad.. Pa pokrujem se koliki mi je jorgan!!

Nije mi prioritet dobiti boju na moru(cak na protiv krijem lice o sunca ne godi mi)..ali idem zbog dejcaka..Koliko njemu godi more to je ne opisivo,zrak sve zivo...More ga bukvalno procisti..sve izadje iz njega..preporodi ga svaki put...I imam osjecaj da mu organizam oporavi i spremi za zimu...A godi i namauser posted image user posted image tako da smo prosle godine bili 3 puta

Pa naravno da su djeca na prvom mjestu a Sunce isto sija za sve...

Znajuci moju bandu ja bih se na moru samo napatila a sve to sto si spomenula za svoje djetence to sve moji dobiju na Drini ona ih bas nekako imuno ojaca :-)

Hvala Bogu imamo tamo i neke prijatelje sa vikendicom i uvijek se utalimo za smjestaj i hranu..

Gorazdani su preeeeedivni domacini :-)

Ne kazem da necu nikad otici na more al Drina je Drina :-)

< Poruku je uredio Mamica24 -- 31.5.2014 14:06:40 >

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4579
31.5.2014 14:21:15   
Strasna
idem na adriatic sea ovu godinu

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 4580
31.5.2014 19:16:39   
esmina i bebina mam
Mi se ne možemo odlučiti između Makarske rivijere i Pelješca.Zna li neko ako kupim namirnice u LDL-u u Metkoviću kako ću ih opet prevoziti preko granice ako budem išla na Pelješac pošto sigurno nećemo ići trajektom?

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Strasna)
Neposredna veza do poruke: 4581
31.5.2014 19:47:32   
mama2009

Znajuci moju bandu ja bih se na moru samo napatila a sve to sto si spomenula za svoje djetence to sve moji dobiju na Drini ona ih bas nekako imuno ojaca :-)

Hvala Bogu imamo tamo i neke prijatelje sa vikendicom i uvijek se utalimo za smjestaj i hranu..

jel se ti salis ?????

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 4582
31.5.2014 19:49:00   
mama2009

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Mi se ne možemo odlučiti između Makarske rivijere i Pelješca.Zna li neko ako kupim namirnice u LDL-u u Metkoviću kako ću ih opet prevoziti preko granice ako budem išla na Pelješac pošto sigurno nećemo ići trajektom?

sacuvaj racun, u slucaju da ti na granici nesto zatraze, al moje sikustvo je da na granici u Neumu tj ulaska u neum iz Hr ne traze nista

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 4583
1.6.2014 20:50:31   
aidana

IZVORNA PORUKA: mama2009

jel se ti salis ?????

Ja licno nisam ljubitelj mora, ali zbog djeteta idem. Bitno nije sunce vec morski zrak, morska voda i borova suma koji pozitivno utjecu na dijete (moj je bronhiticar). Sve to kraj Drine ipak nema. Mi vecinu ljeta provodimo kod mojih kraj Sane, stvarno je prelijepo ali more je ipak more, barem sa nekog zravstvenog aspekta.

Moze li mi neko reci mogu li se na netu pogledati apartmani od ovih Zoja, kod kojih svi idete user posted image neki link? Meni je najbitnije da je blizu plaze i da idem negdje gdje nije velika guzva.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 4584
3.6.2014 10:25:18   
lana32
Ima li iko iskustva s Peljesac ,općina Drače ? Tamo sam rezervirala ,kuća super,5 duluma ograđenog vrta,blizina mora ,ali koliko vidim pusto mjesto ,pa me zanima je li neko vec tamo bio ,i kakva su mu iskustva s malom djecom ?

Lea - 19.01 2012
Anabela - 25.02 2013

Ja pjevam svoj blues u srcu dubine i držim se pretežno zlatne sredine, to je bar rutinska stvar..

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 4585
3.6.2014 10:38:12   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: bebana12

Zdravo,mene interesuje da li je neko bio u hotelu hani u Malom Drveniku.Planiramo ici aBd sa bebom pa nas interesuju uslovi,cijena,smjestaj itd..Ako nam neko moye pomoci bilo bi mi drago...hvala unaprijed..

divno, porodicni hotel, cisto, hotel bukvalno samo malom cestom odvojen od plaze, puno borovine.
mi smo uzeli dvokrevetnu sobu sa polupansionom, 7 noci, 785 maraka, obroci obilni, svjeze pripremljeni...prezadovoljni smo bili uslugom i odnosom osoblja...
isli smo krajem avgusta/pocetkom septembra.
ako te sta jos interesuje, pitaj...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu bebana12)
Neposredna veza do poruke: 4586
3.6.2014 10:44:47   
palachinken
Moze li mi neko reci mogu li se na netu pogledati apartmani od ovih Zoja, kod kojih svi idete user posted image neki link?

Pa da zauzmeš mjesto! user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 4587
3.6.2014 11:52:56   
ninuska
IZVORNA PORUKA: lana32

Ima li iko iskustva s Peljesac ,općina Drače ? Tamo sam rezervirala ,kuća super,5 duluma ograđenog vrta,blizina mora ,ali koliko vidim pusto mjesto ,pa me zanima je li neko vec tamo bio ,i kakva su mu iskustva s malom djecom ?

Idem ja vec par godina :). Meni je super. Mjesto jeste pravo malo i mirno, ali meni odgovara jer idem da odmorim. U ''centru'' imas dva kafica gdje mozes popiti kafu a dijete pustiti da se igra u pijesku jer je kafic odmah uz plazu. Ima jedna prodavnica i manji restorancic.
Plaze su ti uz magistralu ali bukvalno. Mojoj maloj je 2 godine i 9 mjeseci i prvi put sam s njom isla kad je imala 7 mjeseci i to nam nije bio problem. Meni je super zbog djece jer moras bas dosta ici u more da bi dosla do dubine.
Ako te jos sta zanima pitaj.

< Poruku je uredio ninuska -- 3.6.2014 11:55:21 >

(odgovor članu lana32)
Neposredna veza do poruke: 4588
3.6.2014 13:31:47   
aidana

IZVORNA PORUKA: palachinken

Moze li mi neko reci mogu li se na netu pogledati apartmani od ovih Zoja, kod kojih svi idete user posted image neki link?

Pa da zauzmeš mjesto! user posted image

jedna divna forumasica mi je poslala link...pa moze biti da bas tebi zauzmem mjesto user posted image

Ma ja stvarno ne znam gdje bih. Prije smo ljetovali obicno oko Sibenika i Zadra (Vodice, Biograd..) ali ove godine cemo iz Sarajeva krenuti pa mi ne gine Makarska rivijera. Meni je svaka preporuka i iskustvo dobro doslo jer ne bih sa malim djetetom tek tako krenula a da nemam neku preporuku.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4589
3.6.2014 13:35:58   
salmana

Jel mislis na mjesto Drace? Samo mjesto je ok, ali plaze su uz cestu gdje je ogranicenje brzine na 70km/h (mnogi voze brze od toga) sto je uzas. Ja ti se tamo stalno vozam po Peljescu I Drace su nocna mora po tom pitanju jer ljudi hodaju po cesti bukvalno. Jesu sada napravili na jednoj strani ceste trotoar ali svejedno. Jedne godine je mali Ceh poginuo tamo, autobus ga pokupio :(

A samo more jeste plitko ali je dno jako kamenito na tom dijelu.

< Poruku je uredio salmana -- 3.6.2014 13:36:59 >

(odgovor članu lana32)
Neposredna veza do poruke: 4590
3.6.2014 16:00:40   
ninuska
IZVORNA PORUKA: salmana

Jel mislis na mjesto Drace? Samo mjesto je ok, ali plaze su uz cestu gdje je ogranicenje brzine na 70km/h (mnogi voze brze od toga) sto je uzas. Ja ti se tamo stalno vozam po Peljescu I Drace su nocna mora po tom pitanju jer ljudi hodaju po cesti bukvalno. Jesu sada napravili na jednoj strani ceste trotoar ali svejedno. Jedne godine je mali Ceh poginuo tamo, autobus ga pokupio :(

A samo more jeste plitko ali je dno jako kamenito na tom dijelu.

Ne bih se slozila s tobom :). Kamenito je samo na onoj plazi koja je najbliza molu ( ne previse strasno..ja sam se kupala), a na tom dijelu gdje je ceh poginuo je, cak sta vise, pijesak u moru. Mali dio kamencici i onda pijesak

< Poruku je uredio ninuska -- 3.6.2014 16:01:28 >

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4591
3.6.2014 16:25:32   
salmana
Ma to ti je: biraj manje od dva zla. Bezveze, mi se ionako uvijek pitamo kako iko tu odluci da plati smjestaj (ok ljudi koji su se zeznuli pa nekad kupili plac) pored toliko nestvarno lijepih mjesta na Peljescu, pogotovo na onoj strain prema otvorenom moru, pocev od Zuljane pa sve do Orebica (I dalje).

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 4592
4.6.2014 13:15:13   
palachinken
jedna divna forumasica mi je poslala link...pa moze biti da bas tebi zauzmem mjesto user posted image

A nećeš ga meni garant user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 4593
5.6.2014 23:10:24   
elma_87
Ima li neko fin smjestaj u Drveniku? Prvi red do plaze, balkon sa pogledom na more, klima..

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4594
6.6.2014 11:22:41   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: elma_87

Ima li neko fin smjestaj u Drveniku? Prvi red do plaze, balkon sa pogledom na more, klima..

pun drvenik takvih, hahahaha

(odgovor članu elma_87)
Neposredna veza do poruke: 4595
6.6.2014 11:48:42   
babina beba
I meni treba hitno broj nije vazno mjesto vec da je blizu plaze zbog djece i da je cisto, apartman!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4596
6.6.2014 11:53:04   
salmana
aaaaaaaaa zna li ovdje iko da koristi google.com?

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 4597
6.6.2014 11:58:27   
MicoTico

user posted image
Ili si pogriješila temu ili si zločesta, nikako da skontam?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4598
6.6.2014 12:01:05   
babina beba

Sto ce nam google kad vise vjerujem nasim zenama koje su vidjele i boravile u apartmanima nego slikama apartmana na google!

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 4599
6.6.2014 12:02:13   
teacher75
Zna li neko kako se krecu cijene na sreseru u sezoni, tj.druga polovina jula i imate li nekog da preporucite, apartman po mogucnosti dvosobni blizu plaze?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *