|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja
18.5.2014 21:47:39   
bebaa
...htjedoh reći da su auta sa potrebštinama koje smo danas predali,umjesto u semozovac otišle u zenicu.....gore u semizovcu su se zahvalili i rekli da imaju i previše i da nebi bilo u redu da uzmu još a nekom možda zafali...i tako su proslijedili dalje...svaka čast na nesebičnosti.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 176
18.5.2014 22:01:33   
minie
user posted image user posted image user posted image

Nisam ni sumnjala da ce biti drugacije... Svaka cast drage moje.

user posted image RR

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 177
18.5.2014 22:11:43   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Sada pročitak na fb. Dijana Lazić, zaboravila sam joj nick na RR, je sa sinom izbjegla kod svojih roditelja. Ona inače živi u Doboju, pa eto da imate i tu informaciju.

andji...
izbjegla je u Zavidovice kod rodbine

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 178
18.5.2014 22:13:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lepetetka

ja se moram zahvaliti lady26 do nebaaaaa, jer ne bih mogla sa djecom ništa odnijeti,.. nešto sam slala ovamo na punktove, i još ću aBd, ali mi drago da je otišlo sa ovim stvarima user posted image user posted image
a oni koji nisu stigli neka ne brinu, trebat će nažalost tim ljudima još mnogo pomoći user posted image , masa ih je ostalo bez išta, a ovi svi koji su poplavljeni, pa sve je i njima haman uništeno user posted image
Hvala RR user posted image

Pahuljice znaš li ti ikakav kontakt sa našom Elmom iz Doboja, ona se udala, ali nisam sigurna je li ostala u Doboju, u mislima mi je ovih dana user posted image

Nema nikakav kontakt, nazalst. Nism se nikako ni cule ni vidjele nakn zavrsetka faxa...

(odgovor članu lepetetka)
  Neposredna veza do poruke: 179
   [Obrisana poruka]
18.5.2014 22:22:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 180
18.5.2014 22:31:14   
Hanady RR
Ja sma joj poslala poruku...
imamao evo auto u četvrtak preko mame 2009
imamo auto i do naše asmiras...
ako stupimo u kontakt sa našim forumašicama i pomoć tamo odvučemo to su konkerten pomoći direktno na mjestima dešavanja...znamo gdje je otišla...a to nam je bitno...
ako neko može brojeve i kontakte da soatvri, vidi potrebe tih forumašica...posjelit ćemo pomoći koje su tu skupljene ići prema tome...konkretno

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 181
18.5.2014 22:36:19   
Bambi09
Meni je mozak trokada veceras. Zna li iko sta je sa Idacom, ona je cini mi se isto negdje oko Janje il je Brcko?

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 182
   [Obrisana poruka]
18.5.2014 22:38:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 183
   [Obrisana poruka]
18.5.2014 23:28:41   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 184
18.5.2014 23:29:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Iman83

Bambi, Aida. mi javlja da je Idacha na sigurnom i da su dobro.
Poslah joj poruku.

Dobro si se sjetilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 185
   [Obrisana poruka]
18.5.2014 23:31:08   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 186
18.5.2014 23:32:52   
salmy
Zene svaka castuser posted image u muci se poznaju junaci..Dnas nisam mogla ali u narednom periodu sam tu...

Svoj doprinos smo vec dali jucer i prekjucer..i opet Abd

Neposredna veza do poruke: 187
19.5.2014 0:01:14   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sad na FB naletih na post jedne naše forumašice.
Nick joj je Selina, ima curicu Melinu, 4-5 godina i javlja se ponekad, prije je bila redovnija.

Elem, po onome što piše na fb, kuću im je voda poplavila, bili su bez struje, odsječeni i prepušteni sami sebi.
Žive, ako je suditi po FB info u Janji.

Upoznala sam Hanady s njenim slučajem i ne bi bilo loše ako neko slučajno ima njen broj da nam dostavi.

i evo nam odgovora...od njeuser posted image aja sma svakako ostavila i svoj broj telefona da u potrebama kontaktira za konkretne stavri ako trebaju, brojevi dojeće, obuće, pelen, hrana konkretnija i tako

''hvala vam od srca zaista je malo dobri ljudi a drago mi je da ste me se sjetile pored svih ostalih.....u nas je najgore proslo i to dok smo bili 4 dana bez struje,grijanja pa tako reci i hrane a bili smo i odsjeceni jednostavno niko nije brinuo o nama nit je bilo igdje civilne zastite da bi nam prvu pomoc udjelila ili evakuisala narod iz kuca koji je bio poplavljen...svi smo bili sami o sebi prepusteni i borili se da prezivimo....bili smo na spratu tako da hvala bogu voda nije otisla tako daleko a stete svakako ima ali boze moj neka smo mi zdravi i zivi pa bit ce svega.....od jucer nam stize pomoc iz dijaspore tako da vam jedno veliko hvala od user posted image ''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 188
   [Obrisana poruka]
19.5.2014 0:37:21   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 189
19.5.2014 7:57:15   
Bambi09
Hvala Bogu da su obje dobro i da su na sigurnom user posted image user posted image
Ja sam imala dosta brojeva telefona ali kako sam promijenila telefon, tako mi je dosta brojeva i otislo user posted image

Neposredna veza do poruke: 190
19.5.2014 9:09:16   
emi7908

Za bilo kakav vid pomoći na mene možete računati. Jučer nisam mogla ostati na kafi ali sve ono što sam skupila dala sam Skvo user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 191
19.5.2014 9:13:49   
M kao Mama
ja ne mogu da se sjetim nika članice iz Maglaja, zove se Ajša, čula sam se sa njom sinoć i oni su bili izbjegli kod neke rodbine, kuća im je potopljena, a i ona ima malog dječaka, bila je na regionalnom u Zenici,

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 192
19.5.2014 9:34:04   
mama2009
Samo da se javim ja sam obezbijedila prevoz, sakupljamo do petka pa ako ima neko jos nesto dodati jer nije uspio poslati i donjeti juce moze me na pp kontaktirati

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 193
19.5.2014 9:47:32   
EEDITH
drage moje,evo i mene
nisam se javljala od subote,sakupljala sam u firmi donacije i dosta smo odnijeli u naš centar,juče takođe
ali pošto vi direktno vozite osobama kojima je potrebna pomoć pa mogu još skupiti nekih stvari(posebno dječjih)
kome da se javim ?

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 194
19.5.2014 10:01:15   
Lady26
Hanady, i ja zelim ucestvovati u slanju kredita, racunaj me za to user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 195
19.5.2014 10:23:09   
Visnja RR
procitah info...jel pahuljicin muz ide danas tamo

Sada smo dobili informaciju iz prve ruke da je pomoc hitno potrebna opstini Odzak. Ukoliko danas ide neki konvoj, bilo bi dobro da se odnese pomoc upravo njima. Potrebno im je sve, jer jos niko ovoj opstini nije dostavio pomoc.
Molim vas da proslijedite ovu infomaciju.

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 196
19.5.2014 10:24:26   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

procitah info...jel pahuljicin muz ide danas tamo

Sada smo dobili informaciju iz prve ruke da je pomoc hitno potrebna opstini Odzak. Ukoliko danas ide neki konvoj, bilo bi dobro da se odnese pomoc upravo njima. Potrebno im je sve, jer jos niko ovoj opstini nije dostavio pomoc.
Molim vas da proslijedite ovu infomaciju.

Cini mi se da je rekla da ide direktno tamo, nadam se da ce se javiti da potvrdi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 197
19.5.2014 10:29:10   
Bambi09
Mama2009 samo da ti javim da je i nas dis odobrio kamion da se iskupi stvari pa ce nas vozac odvesti na lice mjesta gdje bude trebalo. Tako da tebi hvala na svemu.

Hanady racunaj i na mene za slanje kredita kome bude trebalo.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 198
19.5.2014 11:30:00   
Bambi09
Drage moje, evo da prenesem direktno informaciju od nase Koke.
Iz Zeljeznog polja, evakuisani su u Zenicu u prihvatni centar Muniba Colic sa djecom i njena zaova sa djecom, po druge dvije sestre sa djecom, helikopteri su jutros otisli da evakuisu. Zene mole da im se dostavi garderoba za djecu uzrasta od godinu i po do 7 godina. Djeca su jos uvijek u mokroj garderobi. Hrane imaju dovoljno, ali nemaju presvlake. Situacija je hitna! Kontakt telefon jedne od sestara je 061-409-320 zove se Azemina. Molim vas da ako neko ima nesto od te djecije garderobe da moze odmah danas odnijeti ovoj djeci, reagujte.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 199
19.5.2014 11:37:52   
Hanady RR
Bamabi kako koka to zna?????
Jel to evakuisana negdje????
Mislim Ok primili smo k znanju, sad će zeničanke da se jave ako se naše nešto od toga negdje da vidimo...al mi nije jasno kako koksi zna, jel to izašla iz kućeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ishrana
mamina enica

Dali se hranite zdravo?Pod tim podrazumjevam da jedete voce,povrce,meso (u malim kolicinama),soju,lan itd...

da (52%)

ne (21%)

s vremena na vrijeme (27%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *