Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 15:24:40
henna ze
Isporuceno na heliodrom..dio je otisao direktno helikopterima..dio u jedan sabirni centar..dio u drugi sabirni i jedan dio direktno autom za Maglaj. Ovim putem se zahvaljujem svima..ma bravo cure...da je akcija trajala cijeli dan..trebao bi voz .. Giganti ste
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 15:27:03
muaaa
IZVORNA PORUKA: henna ze
Isporuceno na heliodrom..dio je otisao direktno helikopterima..dio u jedan sabirni centar..dio u drugi sabirni i jedan dio direktno autom za Maglaj. Ovim putem se zahvaljujem svima..ma bravo cure...da je akcija trajala cijeli dan..trebao bi voz .. Giganti ste
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 15:55:14
hatepsut
Ja cu kratko rezime ,mi smo ispred grupe Zenickih mama (ima jos jedna nasa forumasica) s 3 auta odnijele pomoc za porodice koje su smjestene u Raspotocje(blizu Zenice).Puno je djece,izmedju ostalih 2 bebe,jedna od 15 druga 17 dana.Zene su pjeske preko suma isle s djecom,em bebe male em one bukvalno frisko porodjene.Jedna beba se i razbolila .Uglavnom mi smo dosta odjece skupile(gledale smo da je ono sto je potrebno po uzrastima).Higijenske potrpstine,hranu,pelene,lijekove. Ono sto je mene fasciniralo kad smo dosle u prvu kucu gdje se nalaze zene i djeca kaze jedna zenica "nemojte sve nama,molim vas podjelite ima ovdje blizu jos djece i njima treba".
S jedne strane sam jako tuzna,s druge strane sam ponosna !Bravo za nas
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 15:57:21
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Ja cu kratko rezime ,mi smo ispred grupe Zenickih mama (ima jos jedna nasa forumasica) s 3 auta odnijele pomoc za porodice koje su smjestene u Raspotocje(blizu Zenice).Puno je djece,izmedju ostalih 2 bebe,jedna od 15 druga 17 dana.Zene su pjeske preko suma isle s djecom,em bebe male em one bukvalno frisko porodjene.Jedna beba se i razbolila .Uglavnom mi smo dosta odjece skupile(gledale smo da je ono sto je potrebno po uzrastima).Higijenske potrpstine,hranu,pelene,lijekove. Ono sto je mene fasciniralo kad smo dosle u prvu kucu gdje se nalaze zene i djeca kaze jedna zenica "nemojte sve nama,molim vas podjelite ima ovdje blizu jos djece i njima treba".
S jedne strane sam jako tuzna,s druge strane sam ponosna !Bravo za nas
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 16:11:39
Hanady RR
Divno... kako sma došla, napisala bih nešto...ali ne znam ni kako ni šta... a moram... ponos i tuga kada se pomješaju lako nije... Na ringeraju ponosna i ovaj put kao bezbroj puta do sada... Skvo
Moramo naglasiti da je ovaj kombi bio pretrpan za 30 minuta... a ima skupljene pomoći još... taj ostatak je preuzeo suprug naše Pahuljice koji sutra ide na put i proslijedit će u skladu sa dogovorom...
Pored toga u prizemlju smo skupile novce i potrepštine za našu dragu mamu blizanaca iz Maglaja... moramo naglasiti da dvije forumašice imaju s anjom direktni kontakt, i to je dovoljno...znaju adrtesu, telefon gdje je i šta je...nas ostale i ne zanima ništa drugo sem da je na sigurnom i da su dobro... Apelujemo na ženice da u slučaju saznanja adrese naše forumašice gdje je smještena istu ne djele ni slučajno u ime ringeraje sa trećim licima, ženi treba mir koji zasita zaslužuje... Danas popodne druga tura novaca prikupljenih i potreptšina u vidu pelena, mlijeka, vlažnih maramica i robice za novorođenčad otišla našoj forumašici. Sretne što su nam dobro i zdravo...ponosne što smo dio njih...i svjesne da ako išta treba ona zna kontakte kome da se obrati brzinom svjetlosti naćemo naćin da ispunimo, omogućimo i učinimo, jer mi smo RR tetke po ko zna koji put.
Nadalje, dužne smo da vas obavjestimo da je novaca skupljeno dovoljno da RR može pomoći i naše druge ženice u područjima koja preživljavaju golgotu. Ne previše ali dovoljno za sada u potrebi hitnoga djelovanja, jer imamo naže aktivne članice koje su do sada učetvovale u aktivnmostima ringeraje nesebično, bile pomoć i podrška a sada nismo sigurno šta ovo nevrijeme nosi i moramo i na njih paziti. U tom smislu, večeras ćemo objaviti zaduženja, koja forumašica je zadužena za kontakt sa forumašicama koje su u poručjima nemilih poplava ili blizu istih a sve u cilju da baterije mobitela im budu što duže u funkciji i da sve budemo obavještene o stavrnom stanju stani u potrebi brze reakcije.
Mislim da je ovo najmanje što možemo uraditi.
Jesam li rekla kako je RR Tim ponosan na svoju RR.ba...i akko je RR TIm ogroman i veliki...i uvijek spreman na pomoć...
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 16:22:45
M kao Mama
ponosna, preponosna na nažu rr porodicu, po hiljaditi put se pitam, bože dragi zašto žene ne upravljaju svijetom, sve bi bilo puno bolje, ljepše, srčanije, zaista.
Treba mi info u koliko sati Pahuljicin muž sutra kreće, da pokušam obezbjediti nešto lijekova, danas nisam uspjela, puno, ali poslala sam koliko sam imala u sojoj apoteci,
drage žene koje ste u ovim kriznim područjima, naše članice, nada, se da ste dobro i da će sve ovo uskoro biti iza sviju nas.
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 16:25:47
muaaa
Nadalje, dužne smo da vas obavjestimo da je novaca skupljeno dovoljno da RR može pomoći i naše druge ženice u područjima koja preživljavaju golgotu. Ne previše ali dovoljno za sada u potrebi hitnoga djelovanja, jer imamo naže aktivne članice koje su do sada učetvovale u aktivnmostima ringeraje nesebično, bile pomoć i podrška a sada nismo sigurno šta ovo nevrijeme nosi i moramo i na njih paziti. U tom smislu, večeras ćemo objaviti zaduženja, koja forumašica je zadužena za kontakt sa forumašicama koje su u poručjima nemilih poplava ili blizu istih a sve u cilju da baterije mobitela im budu što duže u funkciji i da sve budemo obavještene o stavrnom stanju stani u potrebi brze reakcije.
Mislim da je ovo najmanje što možemo uraditi.
Jesam li rekla kako je RR Tim ponosan na svoju RR.ba...i akko je RR TIm ogroman i veliki...i uvijek spreman na pomoć...
upravo
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 16:40:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama_alma
ponosna, preponosna na nažu rr porodicu, po hiljaditi put se pitam, bože dragi zašto žene ne upravljaju svijetom, sve bi bilo puno bolje, ljepše, srčanije, zaista.
Treba mi info u koliko sati Pahuljicin muž sutra kreće, da pokušam obezbjediti nešto lijekova, danas nisam uspjela, puno, ali poslala sam koliko sam imala u sojoj apoteci,
drage žene koje ste u ovim kriznim područjima, naše članice, nada, se da ste dobro i da će sve ovo uskoro biti iza sviju nas.
Ljubim i grlim moje divne žene
On krecesutra oko 12h za Odzak, vjerovatno tamo i ide pomoc. Mozes sa mnom preko Fb dogovoriti detalje.
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 16:42:45
Anoniman
Samo cu reci, ponosna sm na nas i neka pomoc ide u prave ruke. Danas imamo sve , a sutra mozda ne...trebamo suosjecati tudju bol jer ta bol sutra moze biti nasa...
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 17:00:24
koka i po
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja ne znam sta da kazem....haug seko pravi si macak ovo sto ste uradile ...i ne samo sada nego bezbroj puta je neprocjenjivo. bilo je trenutaka za ovih pet godina kada sam vas voljela,ponekad sam se i nervirala i bila ljuta,par puta isla pa se opet vracala....ali jednostavno nisam mogla da vas izbacim iz svog zivota taman i da sam htjela. i da kazem po ko zna koji put...bravo djevojke i ponosna sam na vas.
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 17:45:02
mama2009
Drage moje, sad mi se javila prijateljica, vidjela je na zidu kod mene na fb nasu akciju poslala mi je ovaj tekst Imal ko skupljenih pelena za bebe od 1-2godine,u pitanju je 15beba koje je primila zena od pilota koji evakuise ljude pa nije u mogucnosti izaci do crvenog krsta a kod njih se sve licno mora izuzeti i evidetirati(sto je i normalno)
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 18:03:56
Apotekarka
Svaka cast zene po ne znam koji put ste pokazale srce i dusu....Nisam bila u mogucnosti da dostavim bi9lo sta za sarajevo ali je u nase gradu bilo takodjer skupnjanje pa sam tu odnijela....Nadam se da ce doci u prave ruke.....
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 18:04:32
Bambi09
Svaka cast. Stvarno bilo kakva rijec i komentar su i suvisni i ne mogu biti dovoljno veliki za rijeci hvale. Samo mogu reci svaka vam cast, giganti ste. S druge strane jako sam tuzna i zao mi je sto nisam uspjela poslati nista od onoga sto sam spakovala. Sve i dalje stoji u hodniku spakovano, ali nemam nacina da posaljem. Kod nas CK vise ne prima nikako nista drugo osim HTZ opreme, gumenih cizama, lopata, alata i tako to. Srce mi je tuzno zbog sveopceg stanja u cijeloj drzavi, zbog mog neuspjelog pokusaja da pomognem, zbog svega. Ali opet i jako sretno sto postoje ljudi na ovom Dunjaluku koji su spremni pruziti ruku covjeku koji padne, da ponovo ustane i nastavi dalje. Svaka vam cast
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 18:05:03
palachinken
Gdje se nalaze?
IZVORNA PORUKA: mama2009
Drage moje, sad mi se javila prijateljica, vidjela je na zidu kod mene na fb nasu akciju poslala mi je ovaj tekst Imal ko skupljenih pelena za bebe od 1-2godine,u pitanju je 15beba koje je primila zena od pilota koji evakuise ljude pa nije u mogucnosti izaci do crvenog krsta a kod njih se sve licno mora izuzeti i evidetirati(sto je i normalno)
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 18:27:55
mama2009
IZVORNA PORUKA: palachinken
Gdje se nalaze?
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 18.5.2014 19:03:59
palachinken
IZVORNA PORUKA: palachinken
Gdje se nalaze?
061801866 Dado Fejzic
Vidjela sam kod Dade na statusu da su se snasli.