Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mashallah, rodila nam se drugarica Čestitam i ovdje, izmamili ste mi osmijeh i suzu u isti tren Predivna vam je ona slika. Neka je malena živa i zdrava, kao i njen brat.
Danas je bio tmuran dan a sunce je ugrijalo bas oko tri sata kad je doslo tvoje malo sunasce. Mislim da to nije slucajno Rijecima ti ne mogu opisati koliko mi je drago sto je tvoja djevojcica stigla ziva i zdrava i sto je sve brzo proslo. Roditelji zajedno sa velikim bracom uzivajte u ovim posebnim trenutcima i istinskoj sreci a ti mamice kad si se tako expresno porodila onda se isto tako brzo i oporavi.
draga nasa Elmal cestitam ti ovdje od srca,da vam princezica bude ziva i zdrava skupa sa vama dugo,da vam donese puno,srece,ljubavi i nafake...zelim ti brz oporavak a poznavajuci tebe (ovako virtuelno ) i bice takav,sada uzivajte