M kao Mama
|
ne krijem, nego ne želim da naiđem na osude, hahahaha,, šalim se mjesec dana sam vagala i valala, istražilava, konultacije sa dr i na kraju odlučila. riječ je o tabletama Slimline, doduše kod mene su Acai, a ne gel, jer imam problem sa inzulinskom rezistencijom, već mjesec dana pijem crveni grejp sa medom, jer on pozitivno utiće na topljenje mog iunulina i lagano uvodim organizam u pripreme za tablete, koje sam počela pitiprije tri dana. Osjećam se fantastično, ali zaista, bez ikakvog izvrdavanja, ja koja nisam mogla zamisliti dan bez čokolade, jer mi padne šećer i loše mi je, sad pijem kafu bez šećera, ako osjetim da mi je loše uzmek kokkicu, a ne čokoladicu i što je najbitnije ove tablete te tjerau dapiješ vodu, usta su stalno suha i mahinalno voda se pije. Tako da akobogda za mjesec dana vamjavljam brojku, do sada je jedna moja poznanica napravila najbolji rezultat u BiH 30 kg za pet mjeseci, najbitnije je da nema nekih teških pravila, najbitnije je tabletu popiti dva sata prije ili dva sata nakon jela sa oko 350 ml vode, ja je pijem na prazan stomak, jedna tableta dnevno i pijem svaki treći dan čaj iz njihove palete za topljenje masnih naslaga, zatvor, celulit, i za sada sam super.
|