jasmin
|
IZVORNA PORUKA: chantal IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Ljubicica_Sa Da,ali jako ej neugodno,ako takav zivot tu braku treba d abude,onda neka ne bude nikako. Joj srce,pa ne živiš ti brak s muževom mamom,nego s mužem. Šta ona ima s vama? Zar je teško ljubazno reći 'oprosti,ovo se tiče samo nas dvoje' i sl ? Draga jasmin,kod tebe je očito da imaš posla s normalnim ljudima,pa onda nije problem postupati tako smireno i civilizovano,ali sad zamisli i vjeruj mi na riječ da postoje osobe koje bi ti na to tvoje jezikovu juhu sručile u stilu ona će meni da me se ne tiče,u mojoj kući,blablablabla i tako u nedogled,pa ne možeš doći do riječi od rondanja,uf,uf,a nismo ni svi isti,ja sam poprilično kratkog fitilja,i ne bih imala živaca preodgajati odrasle osobe,uvijek kažem ne daj mi Bože zajednice! A tebi ljubičice želim da bude onako kako je najbolje,već su ti žene rekle,ako misliš da se ne možeš tu prilagoditi,put pod noge,nemoj se zavaravati,tratiti vrijeme,živce...puno bolje/drukčije neće biti,a jesi to trudna? Ma nemam ja posla s ljudima kako misliš,samo sam žena s jakim karakterom i možeš meni bez prestanka sipati jezikovu juhu,ali ja ne mijenjam stav i ne prilagođavam se nikome. To je ono što su primijetili kod mene,pa nam to biva granicom koju ne prelazimo. Doduše i do muža je sigurno. No mi smo oboje takvi i jednostavno se nikome ne da bezze trošiti živce kad znaju da ne popuštamo i da maksimalno furamo svoje. Tako na svim poljima. Odgoj djece pogotovo. Svi imaju šta da kažu,ali niko ne navaljuje.