M kao Mama
|
da i ja koju promuhabetim, ne dočekah izbacivanje, imama malu djecu, hahahahaha, meni je ilama super, stajlin ubij bože, voditeljica samo sam gledala kad će pasti sa karniše, cijelo vrijeme se cuckala na onim štiklama, baš mi dolazilo ko da imama morsku bolest od nje, inače prije mi je bila ekstra na BiG B, sad ovdje kao da nije ona, ona Una voditeljica je ludilo, baš je zabavna, pjevači: (ja ko željko počela, jelte), maid, moj favorit, ima i boljih, al on je meni najdaži ilma super, lukijan provuče se kroz iglene uši, aleksandra njanja otkako sam je vidjela na audiciji, očito ja ne vidim to što drugi vide, i ona reče da su joj cipele male, očito imaju neki problem sa odjevanjem i obuvanjem, danijel, dobro pjeva, al ne patišem za njim dokrtoi, vakat im je da se liječe, aaleksu sinoć nisam upratila haris, njegov pubertet je učinio svoje, jednostavno trebao je čekati da mu glas dođe na svoje tamara super je bila emina, kuku lele, po ko zna koji put meni kristina super draga kiki, počeo je malo da priča konačno željko, šta reči, a ne usjesti se il sebi šamar opaliti
|