Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.1.2014 18:27:05
aazra
IZVORNA PORUKA: teacher75
kako je meni ovaj film predobar, gledala sam ga nekoliko puta. evo poceo prije 10 minuta na pink movies2 pa ko hoce nek pogleda: http://tvprofil.net/show/451552/21-grams
Odličan film, niko ne zna ovako odglumiti luzere kao Sean Penn
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 6.2.2014 21:01:41
Anoniman
http://www.imdb.com/title/tt0454876/ Tople preporuke. Fil je totalno zanimljiv, neobican je, drzi paznju... Iskreno, sumnjala sam u njega i ovu ocjenu koju mu dadose, ali bas je dobar i vrijedi ga pogledati.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.2.2014 8:46:04
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
http://www.imdb.com/title/tt0454876/ Tople preporuke. Fil je totalno zanimljiv, neobican je, drzi paznju... Iskreno, sumnjala sam u njega i ovu ocjenu koju mu dadose, ali bas je dobar i vrijedi ga pogledati.
gledlala dobar film i da bas drzi paznju i bas se covjek moze zamisliti dobro nakon ovog filma , sve pohvale .
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.2.2014 11:34:51
aazra
Gledala sam Pijev zivot, ispočetka je malo dosadan ali predivni snimci i pomalo tuzan kraj, pravi avanturistički Nije dzaba dobio oskara
Ko voli teorije zavjere, preporučujem ovaj sf, horor po istinitom dogadjaju o tajnoj NASA-inoj ekspediciji s "onu" stranu mjeseca, astronauti koji se nikad nisu vratili...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.2.2014 14:34:01
Mirkica
IZVORNA PORUKA: salmy
Nije film serija je
"Budva na pjenu od mora"
ps: kad porastem zelim biti Savo Bačić
ja sma gledala prvi serijal pa sam prestala al znam da su bili odlicni :)))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 13.2.2014 20:47:49
aazra
Nakon dugo vremena i ja se spremam s muzicem u kino...
Izbor je pao na ovaj, zanimljiv sadrzaj, ali vidim da je dobio jako nisku ocjenu...pa ako ima neka od vas da je gledala, da podijeli sa mnom dojmove, da na vrijeme izaberemo drugi