|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muz me ostavio
23.2.2014 12:19:12   
besana11
Ne oprastam.Bas zato sto tebi i mnogima idem na zivce ostajem uprkos tome,I opet vas necu poslusati.Mozda mi opet treba strucna pomoc?user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 351
23.2.2014 12:22:21   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: besana11

Cetvrto-nismo se slagali oko mjesta stanovanja,i da zbog toga odustanem ako nekoga volim?Ganjala ga?Pa sta ako je ganjanje ici u grad i pokusavati se pomiriti sa osobom koju volim znaci i zato se ide psihologu?Cudno poimanje ......

To sto ti nazivas pokusaj pomirenja, u nekim zakonodavstvima prepoznaju kao uhodjenje.
Pa poznaju i institut zabrane prilazenja.

< Poruku je uredio hanabanana -- 23.2.2014 12:23:06 >

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 352
23.2.2014 12:23:08   
besana11

IZVORNA PORUKA: tinkivinki
iz mog ugla različiti su samo datumi kad je dotični gospodin napustio ljubavno gnijezdo i dužina trajanja braka.i to što jedan nema majku,a drugi ima.sve ostalo je isto,vidiš da tebe savjeti dati njoj zanimaju,da možeš primjeniti kod sebe.a najviše ti odgovaraju oni ma vratiće se sigurno

Rzlicito je i to sto znam gdje je moj a ona ne zna gdje je njen,I to sto je moj otisao znam zasto a ona nezna sto je otisao njen.I to da sam ja imala ceste dreke u braku a ona savrsen brak.I to sto je moj sve pare davao majci a njen nema majku.....I jos mnogo toga.....Dakle ja sada mogu da zakljucim da su Galicija i tinkivinki iste osobe jer zaboga daju iste savjete(a to sto me zanimaju odgovori na ovoj temi zanimaju me jer se meni desilo slicno.Pa samo da vidim da li uvjek jedne te iste osobe vrijedjaju i ponizavaju ostatak populacije.cisto onih koji nisu njihov klon.Ni ti recimo meni nisi simpaticna kao ni galicija pa eto ne kacim se za vas ko pijan za plot!Zalosno

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 353
23.2.2014 12:24:52   
besana11

IZVORNA PORUKA: hanabanana

To sto ti nazivas pokusaj pomirenja, u nekim zakonodavstvima prepoznaju kao uhodjenje.

Molim te izvini,dakle ako samisla u kafic gdje on izlazi jednom sedmicno i zvala ga isto jednom sedmicno dobicu poziv iz mupa da mu ne prilazim?O hvala ti pa si mi rekla to.Zaista moram psihologu jer eto,to nisam znala Sta cu jadna,neuka......user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 354
23.2.2014 12:25:42   
jasmin
Da se razumijemo,to što dvije teme imaju različite priče ili podatke,ne znači da ih ne može otvoriti ista osoba.
Onaj ko je čist,nema potrebu da se pravda.
A administrator sigurno zna ko je otvarač tema,pa idem da je pitam,onako me zanima user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 355
23.2.2014 12:26:57   
besana11
Nema potrebe pa ja sam otvorila 10 tema ovdje sa razlicitim pricamauser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 356
23.2.2014 12:27:42   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Molim te izvini,dakle ako samisla u kafic gdje on izlazi jednom sedmicno i zvala ga isto jednom sedmicno dobicu poziv iz mupa da mu ne prilazim?O hvala ti pa si mi rekla to.Zaista moram psihologu jer eto,to nisam znala Sta cu jadna,neuka......user posted image

Kako ti mozes znati na koji nacin je on prihvatao tvoje pozive i dolaske.
Ako ti je rekao da ne dolazis, da nece kontakt s tobom, a ti na to nista, imao je puno pravo da te prijavi.

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 357
23.2.2014 12:29:00   
besana11
Nikada mi nije rekao da ne dolazim a na pozive se javljao tako da me eto vidis,nije prijavio nego ozenio.Nekad zasiat ljudi imaju totalno suprotne poglede na zivot

Neposredna veza do poruke: 358
23.2.2014 12:29:15   
jasmin

Nema potrebe pa ja sam otvorila 10 tema ovdje sa razlicitim pricamauser posted image

Neka neka,ja hoću i njenu potvrdu user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 359
23.2.2014 12:30:27   
besana11
Ih sto me briga sto hoces.Ja ti cisto onako kazem da ne maltretiras administratorkeuser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 360
23.2.2014 12:31:55   
jasmin

Ih sto me briga sto hoces.Ja ti cisto onako kazem da ne maltretiras administratorkeuser posted image

Šta se bona ljutiš. Nisam ja protiv tebe.
Što si ti protiv mene user posted image ...

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 361
23.2.2014 12:31:56   
hanabanana

Nikada mi nije rekao da ne dolazim a na pozive se javljao tako da me eto vidis,nije prijavio nego ozenio.Nekad zasiat ljudi imaju totalno suprotne poglede na zivot

Jah.....ali te ni ne zeli nazad.

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 362
23.2.2014 12:34:25   
besana11
Zeli ali pod uslovom da idem na selo.Znaci opet pogresno

Neposredna veza do poruke: 363
23.2.2014 12:35:46   
besana11

IZVORNA PORUKA: jasmin
Šta se bona ljutiš. Nisam ja protiv tebe.
Što si ti protiv mene user posted image ...

Ja nisam protiv nikoga a posebno ne protiv tebe sto si mi otpjevala par pjesmica koje i sadrado pamtim..Moze li jos kojauser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 364
23.2.2014 12:36:26   
bananica

a sta ti imas protiv sela?

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 365
23.2.2014 12:37:22   
hanabanana

Pa vrati se i mirna Bosna i RR.

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 366
23.2.2014 12:45:12   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: tinkivinki
iz mog ugla različiti su samo datumi kad je dotični gospodin napustio ljubavno gnijezdo i dužina trajanja braka.i to što jedan nema majku,a drugi ima.sve ostalo je isto,vidiš da tebe savjeti dati njoj zanimaju,da možeš primjeniti kod sebe.a najviše ti odgovaraju oni ma vratiće se sigurno

Rzlicito je i to sto znam gdje je moj a ona ne zna gdje je njen,I to sto je moj otisao znam zasto a ona nezna sto je otisao njen.I to da sam ja imala ceste dreke u braku a ona savrsen brak.I to sto je moj sve pare davao majci a njen nema majku.....I jos mnogo toga.....Dakle ja sada mogu da zakljucim da su Galicija i tinkivinki iste osobe jer zaboga daju iste savjete(a to sto me zanimaju odgovori na ovoj temi zanimaju me jer se meni desilo slicno.Pa samo da vidim da li uvjek jedne te iste osobe vrijedjaju i ponizavaju ostatak populacije.cisto onih koji nisu njihov klon.Ni ti recimo meni nisi simpaticna kao ni galicija pa eto ne kacim se za vas ko pijan za plot!Zalosno

čime sam te uvrijedila i ponizila?ja se na ovo kačim,a ne za tebe.inače nemam običaj vrijeđati i ponižavati ljude,nije mi u prirodi.i rekla sam već i svojim sestrama bih preporučila stručnu pomoć da su u tolikom stanju očaja i otvaranja forumai pitanja

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 367
23.2.2014 12:47:58   
Esmica
A gdje nam je za ovo vrijeme anonimna ?user posted image
Besana, ja dosla na selo, znas kako je lijepo.

Hvala Ti Gospodaru moj na blagodati koju Si mi dao...

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 368
23.2.2014 12:51:24   
Medić*

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma pola tih psihologa ni sebi ne može pomoći

user posted image user posted image user posted image
Ovo si u pravu.

Sve strucnjak do strucnjaka user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 369
23.2.2014 12:51:42   
veeseelaa
ja znam mnoge koje su uhodile, ganjale i gnjavile svoje partnere, sve dok nisu ostale user posted image il dok mu se nisu u kuću uvalile
zar to nije taktika većine današnjih cura?

kažu da je manje muškaraca od žena, pa se to tako mora, jer osta cura neudata....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 370
23.2.2014 12:53:43   
jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja znam mnoge koje su uhodile, ganjale i gnjavile svoje partnere, sve dok nisu ostale user posted image il dok mu se nisu u kuću uvalile
zar to nije taktika većine današnjih cura?

kažu da je manje muškaraca od žena, pa se to tako mora, jer osta cura neudata....

Ma ne mora. Princ na bijelom konju uvijek dođe u dvorac user posted image .Bolje se cijeni ženka do koje se teže dođe.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 371
23.2.2014 12:54:21   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Galicia

IZVORNA PORUKA: teacher75

Nekoliko meni bliskih ljudi je islo kod psihijatra i svima je pomoglo, neki su dobili samo razgovor, neki terapiju, uglavnmom vratili se u zivot poslije

Nista lose u tome ako neko zatrazi strucnu pomoc.
Bauk je otici kod psihologa, a nije bauk sjediti u kuci 2 mjeseca cekati princa. user posted image

Ocigledno bauk. Ljudi trebaju prvo naucti kakva je to vrsta pomoci.
No Balkan je ovo, tesko da se mnogo sta moze promijeniti....nazalost.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 372
23.2.2014 13:03:33   
teacher75
Da sam ja luda za partnerom ko besana za ovim svojim otisla bih u tunguziju za njim a ne na selo. Nego, kad vec ne moze bez njega nek ga opet zaganja pa ako se nije predomislio nek pristane na sve

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 373
23.2.2014 13:17:22   
besana11
Vise ga nebih ganjala da je jedan.A imam itekako protiv sela da zivim u jednoj sobi ja u susjednoj njegova majka koja me vrijedja .....Imam itekako.Uostalom eno ga vidio od moje sestre sin isao poslom tamo i vidio ga sa jaranom ode negdje(autom koje mi je ukrao tj mojim autom).Sreca ovaj je prosao brze bolje i otisao da ga "muz_"" ne vidiuser posted image
Docekao covjek da hoda i trazi seljanki sa jaranima koji ga nisu nazvali 3 mjeseca dok je samnom bio u braku

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 374
23.2.2014 13:19:31   
besana11

IZVORNA PORUKA: Esmica

A gdje nam je za ovo vrijeme anonimna ?user posted image

Valjda se zena umorila od suludih savjeta.Ili otisla da trazi strucnu pomoc nije neposlusna ko jauser posted image

A gdje si ti bila sinoc kada smo bile obadvije?

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *