|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  273 274 [275] 276 277   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
26.1.2014 0:23:56   
canim
Super neco vidimo se aBd user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 6851
28.1.2014 15:56:55   
veki_aki
Ej mrsavice opet ste se malo aktiviraleuser posted image ja stojim na istom ,cak mi se nekad ucini da ode pola-1kg dole, al to zavisno od dana.Realno ni ne ocekujem jer vikendom se ubijem slatkom, pa vise malo pazim dok sam na poslu tokom sedmice, jedino sto mene drzi su vjezbivce koje odradim bar 3 puta sedmicno, a sad sam evo pocela svaki dan, rjetko koji preskocim pa cemo vidjeti...cilj mi je 1kg mjesecno narednih par mjeseci...a canim meni je 15 kg za 3 mjeseca skroz nezdavo, pa nema veze sto je tek iza poroda...a i mrsanje odmah mjesec iza poroda mi se nesto cini prerano, ne znam malo paziti sta se jede i to je to, neke setnjice sa bebom, pa za mjesec-dva polako krenuti sa vjezbicama dok u organizmu sve dodje na svoje.eto, pozdravic!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6852
28.1.2014 16:07:33   
canim
Veki oko 15tak kg je normalno dobiti u trudnoci, to nije klasicno salo, vec voda i sve ono sto organizam dodatno proizvodi za potrebe bebe, sve se to vraca u normalu najdalje 3 mjeseca nakon poroda a sve preko te kilaze je klasicno salo.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6853
29.1.2014 20:09:58   
MicoTico
user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6854
   [Obrisana poruka]
29.1.2014 20:15:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu MicoTico)
  Neposredna veza do poruke: 6855
29.1.2014 20:19:51   
canim
Da nam treba logo i slogan za temu taj bi nam bio idealan user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6856
29.1.2014 21:49:36   
hanabanana
E ovako.....dodje co'jek s posla i kaze: sto si ti tako smrsala.....

Naravno rekla sam mu: ti to mene zahebajes....

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6857
31.1.2014 11:53:23   
veki_aki
izgleda do proljeca nema zahuktavanja ovde...pa gdje ste zene?Ja sam pocela svaki dan da vjezbam, pa dobro ako neki i preskocim nje problem, samo jos ovo navecer zderanje da smanjim i kile ce krenuti dole...danas mi na poslu rece kolegica kako sam pravo smrsala, a nista novo nisam smrsala od jesenas, al kompliment godi, zato hanabanana uzivaj i reci hvala sa smjeskom...mozda ti i ne primjetis koliko si sletila, nije sve u vagi.
A to za ponedeljak kod mene je uvijek ferceralo, od tog ponedeljka fakat pocnem izgledat bolje, ono basuser posted image evo ja bas sad cekam taj ponedeljak

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 6858
31.1.2014 14:49:44   
Mirkica
ja sma trenutno nekkao izmedju 62-63 pa dobro je :)) i da moram reci da stavrnoo kako pijem ujutro cim ustanem toplu vodu s limunom nisam ono napuhana i pravo mi godi , idemo dalje :))) user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6859
3.2.2014 14:45:22   
ellene
Evo da se i ja priključim na ovu temu, rodila sam prije točno tri mjeseca, još dojim pa ću nešto lagano probati, možda ovu japansku metodu. Visoka sam 170 cm, zimi inače imam oko 70/71 kg. U trudnoći sam dobila oko 15 kg, a 40 dana nakon poroda izgubila 11, znači smršala na 75 kg, imam u cilju izgubiti još 10 kg, pa polako, nisam se vagala poslije toga, ali imam osjećaj da sam još smršala. Kad prestanem dojiti probat ću vježbe sa bodyrock.tv

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6860
3.2.2014 18:42:32   
MicoTico
U januaru sam baš brljala opasno, te Nova godina , Božić, slava, rođendani, elem nikako dobro za moju liniju.
U suštini, većinom se ja pridržavam nekakvog svog menija, ali da se brljalo, brljalo se.
Od jutros sam opet počela ozbiljno. Popila sam 1.5 l vode do sad, doručak podijelila na 2 dijela tj. pojela na 2 rateuser posted image Ručak sam jela iz desertnog tanjira tj. mini porcija. Od slatkog sam pojela samo krušku. Za večeru ću čvrsti jogurt. Prehlađena sam, jedva dišem, pa će vježbice morati malo pričekati.
E da, udebljala sam se 1kg za janura. Nije puno, ali znam sebe - ne budem li pazila biće to +1, pa još +1 itd.user posted image

(odgovor članu ellene)
Neposredna veza do poruke: 6861
4.2.2014 18:32:03   
*JJ*
ja sam kupila juce vagu za mrsanje za mene i mm ..

upisala sam svoju visinu i godine i pokazala mi je sledece :

kg 56.6 ________ idealno 49.3
TBF 24.9%_______________19%-29%______(masnoca u tijelu)
TBW 55.5%_______________49%___________(udeo vode u tkivu tijela)
TBM 32,7%______________________________(misicni udeo)
bone =7.5 _______________________________(tezina kostiju)
1239 kcal ________________________________(preporucena kolicina kalorija na dan)

tako da nisam bas preko mjere user posted image user posted image

< Poruku je uredio *JJ* -- 4.2.2014 18:34:40 >

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6862
4.2.2014 18:56:28   
canim
Uh draga cuj idealno 49 kg, nisam upratila koliko si visoka user posted image

MicoTico ja maloprije stala na vagu, ne znam kud me djavo natjera user posted image iznenadih se, kako se covjek zacas moze udebljati user posted image

< Poruku je uredio canim -- 4.2.2014 18:57:53 >

(odgovor članu *JJ*)
Neposredna veza do poruke: 6863
4.2.2014 19:07:13   
*JJ*
ja sam bas mlada i malena user posted image 1.57 cm 22 god. user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6864
4.2.2014 19:10:52   
canim

IZVORNA PORUKA: *JJ*

Pa dobro onda,na tu visinu nije strasno 49

(odgovor članu *JJ*)
Neposredna veza do poruke: 6865
4.2.2014 19:15:24   
madam x
Joj žene drage pa vi ste sve mršavice, što će vam još mršanje, Mirkica 62-63, pa to je super, koliko si visoka? Ne mislim da si niža od mene, ja sam 169 i znam da je na tu visinu to odlična kilaža. ja imam 66 ali sa 62 bih bila super zadovoljna.

A micika, koliko si ti visoka a koliko teška...evo me ko inspekcijauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6866
4.2.2014 19:29:27   
*JJ*
strasno mi je,kako nije kad nemoze ni 100 grama dole a ne toliko kilauser posted image user posted image a i nisam nikada imala 49 kg najmanje sam 52 -53 kg imala tako da .... a imam jos dvije svadbe u julu,pa do odmora moram da se stesem malo... ja i mm ce mo poceti ici u teretanu,dobit cu trenera 2 god da radi sa mnom ..joj sto se radujem da pocnem ..al mi se mm nesto dvoumiuser posted image user posted image kaze da je zenska trener pustio bi me a ovako mu se tesko odlucitiuser posted image

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: *JJ*

Pa dobro onda,na tu visinu nije strasno 49

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6867
15.2.2014 22:51:44   
canim
user posted image
https://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1620694_643284622397641_569025966_n.jpg

(odgovor članu *JJ*)
Neposredna veza do poruke: 6868
17.2.2014 11:23:07   
Hannica
Mene stid da se javim naovu temu, nece kila dole I tacka, bem ti ovakav karakter. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6869
17.2.2014 12:06:22   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: madam x

A micika, koliko si ti visoka a koliko teška...evo me ko inspekcijauser posted image

Tek sad vidim, 168cm - jutros 57.0 kg.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 6870
17.2.2014 12:07:44   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hannica

Mene stid da se javim naovu temu, nece kila dole I tacka, bem ti ovakav karakter. user posted image

Ma šta će te biti stid, svi mi brljamo ponekad, zato smo na ovoj temiuser posted image

I da, ja imam više kg nego prije 2 mjeseca, a odjeća mi komotnija, tako da se slabo po kg ravnam.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6871
17.2.2014 20:08:39   
azra666
drage dame pogledajte Amru Silajdzic i to tijelo, pa tacno se izvrnuh sa stolice kada sam je vidjela hahahahahaa - http://www.backstage.ba/buzz/amra-silajdzic-na-snimanju-reklame-za-coast-fitness/

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 6872
17.2.2014 20:26:14   
leki_4you
Pridruzujem se temi svim srcem user posted image da podijelim brige, u trudnoci sam se udebljala 20 kg, nakon poroda smrsala 10 i onda se kasnije opet udebljala isto toliko user posted image nekako sam uspejal skinuti 6 kila i stala, ne smijem jer dojim ali ce maloj uskoro godina pa bih mogla neku dijetu sta mislite?user posted image

(odgovor članu azra666)
Neposredna veza do poruke: 6873
17.2.2014 20:52:12   
MicoTico
Leki, dobor nam došla i mršava otišla!

Đavolice, ti to nama nešto reklamiraš? Svako malo sa istim sajtom, ccc...user posted image

(odgovor članu leki_4you)
Neposredna veza do poruke: 6874
18.2.2014 20:14:58   
MicoTico
Mršavice moje , probajte

http://www.ringeraja.ba/clanak/smoothie-od-kelja_2071.html

Ja ga pravim često, meni je ukusan i bez meda. Zasitno je, zdravo i ne debljauser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  273 274 [275] 276 277   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  273 274 [275] 276 277   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *