|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
18.2.2014 18:31:26   
Andy_Bec23
Juhuuuuuuuuuu cestitke draga da je ugodna i laka trudnoca user posted image user posted image user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu marijana mala)
Neposredna veza do poruke: 4226
19.2.2014 14:04:41   
lovepower
eto ja ipak radila test i to dva o evo dve crtice na oba testa i to jake bit ce opet bebac jupi

user posted image user posted image cestitam od srca ugodnu i laku trudnocu i zivu i zdravu bebicu user posted image user posted image

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

Neposredna veza do poruke: 4227
19.2.2014 19:47:04   
amrica91
pozz drage mojee..u braku sam vec 6 mjeseci i od tad pokusajemo non stop da imamo bebicu..prosli mjesec osjecala sam mucnine bolove u grudima umor nagla promjena raspolozenja nisam mogla piti ni kafu ni pusiti gadilo mi all dobila sam al mi je kratko trajalo i to 21 kad mi je uvjek i trebala doci..i ovaj mjesec osjecamm se isto tako neznam vise sta da radim radila sam danas test i nikako ga ne razumijem jer ja vidim ovdje vise linija sto me zbunjuje i ono sto je najgore danas mi se pojavila ona vjestica all skroz malo ijako je trebala doc opet 21..neznam sta da radim pomoziteeeeuser posted image

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 4228
19.2.2014 19:51:00   
hapymum
Jesi li razmisljala da odes ginekologu,da se pregledas da nemas neku upalu a i cisto radi sebe da vidis jel sve ok,uradis papa test malo se pregledas
IZVORNA PORUKA: amrica91

pozz drage mojee..u braku sam vec 6 mjeseci i od tad pokusajemo non stop da imamo bebicu..prosli mjesec osjecala sam mucnine bolove u grudima umor nagla promjena raspolozenja nisam mogla piti ni kafu ni pusiti gadilo mi all dobila sam al mi je kratko trajalo i to 21 kad mi je uvjek i trebala doci..i ovaj mjesec osjecamm se isto tako neznam vise sta da radim radila sam danas test i nikako ga ne razumijem jer ja vidim ovdje vise linija sto me zbunjuje i ono sto je najgore danas mi se pojavila ona vjestica all skroz malo ijako je trebala doc opet 21..neznam sta da radim pomoziteeeeuser posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu amrica91)
Neposredna veza do poruke: 4229
24.2.2014 13:40:36   
samy_lo
Pozdrav svima,
Ja sam nova,moje ime je Samira,trudim se vec 7 mjeseci..ali moje menustracije su neredovite..kasne po 20 dana..i boli me konstantno po dnu stomaka vec par mjeseca,u petak idem ginekolgu i trazicu da uradim sve moguce nalaze :(

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 4230
24.2.2014 13:56:19   
maza85

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Pozdrav svima,
Ja sam nova,moje ime je Samira,trudim se vec 7 mjeseci..ali moje menustracije su neredovite..kasne po 20 dana..i boli me konstantno po dnu stomaka vec par mjeseca,u petak idem ginekolgu i trazicu da uradim sve moguce nalaze :(

pozz draga i tebi,idi ginekologu pa nam javi sta ti je rekao,nadam se da nije nista strasno,mozda samo lijeni jajnici dobices neku terapiju i bice aBd user posted image

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 4231
24.2.2014 15:08:07   
samy_lo
Nadam se i ja tome,samo da ne bude vecih problema,glavnom vidjet cu u petak sta kaze doktorica :) user posted image

(odgovor članu maza85)
Neposredna veza do poruke: 4232
24.2.2014 18:23:25   
marseljeza
Pozdrav trudilicama :) Nekako vas je lijepo citati, ocito muke jedni drugih razumijemo :) Pa da vas pitam i ja za misljenje. Trudimo se evo treci mjesec, ciklus je bio popracen ovulacijom, tj folikulometrijom je vidjena ovulacija 13-og, al nismo imali taj dan odnose vec noc prije i onda opet 14-og :) Zalomilo se, 13-i nas morao zaobici, piih :D Vec 2-3 dana ja imam stalne glavobolje, grudi mi pucaju i prvi put mi se tako zamantalo da sam sjela, ali bukvalno na prvo mjesto gdje sam stigla, inace bi se pruzila koliko sam duga. Ciklus mi je inace 28-29 dana i znam da ovo sve moze biti pms al se ja osjecam ko da lebdim :)

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 4233
25.2.2014 10:47:35   
9months
Draga mareljeza, dobro došla.
Koji ti je sad dan ciklusa? Moguće je da si ostala trudna, jer spermići mogu preživjeti po nekoliko dana.
Možda da uradiš testić pa da zaigramo jedno kolce user posted image user posted image

Sada ostaje vjera, ufanje i ljubav - to troje, ali najveća je među njima ljubav. (1 Kor 13,13)

(odgovor članu marseljeza)
Neposredna veza do poruke: 4234
25.2.2014 20:59:15   
lovepower
slazem se sa 9months ,moguce je da si ostala trudna,kad sam ja zatrudnila nisam uopste imala odnose na dan ovulacije vec dan ili dva prije i isto tako poslije,jos sam ja ovulacija izracunala na internetu po trajanju ciklusa,samo se opusti i reci nam kad bi mogla raditi testic koji je danas dan ciklusa?navijam za debele user posted image

(odgovor članu 9months)
Neposredna veza do poruke: 4235
25.2.2014 22:21:24   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: marseljeza

Pozdrav trudilicama :) Nekako vas je lijepo citati, ocito muke jedni drugih razumijemo :) Pa da vas pitam i ja za misljenje. Trudimo se evo treci mjesec, ciklus je bio popracen ovulacijom, tj folikulometrijom je vidjena ovulacija 13-og, al nismo imali taj dan odnose vec noc prije i onda opet 14-og :) Zalomilo se, 13-i nas morao zaobici, piih :D Vec 2-3 dana ja imam stalne glavobolje, grudi mi pucaju i prvi put mi se tako zamantalo da sam sjela, ali bukvalno na prvo mjesto gdje sam stigla, inace bi se pruzila koliko sam duga. Ciklus mi je inace 28-29 dana i znam da ovo sve moze biti pms al se ja osjecam ko da lebdim :)

14 februara? to je bilo prije 10 dana i test ce ti vjerovatno pokazati negativno cak i da jesi trudna. da se ne razocaras dzaba. bolje malo pricekaj user posted image

Neposredna veza do poruke: 4236
25.2.2014 22:35:33   
salmy
ja kontala besana na temiuser posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 4237
26.2.2014 10:29:03   
marseljeza
Danas je 25 dan ciklusa :) Ne nadam se previše, inače nekako živim parolom pesimista sa sretnim završetkom, prije ili poslije bude ono što želimo :) Ma sve bi ja ovo shvatila ko jak pms, al što se meni vrti to je čudo jedno. da nisam nedavno nalaze vadila mislila bi da mi je željezo otišlo nisko, al sve je bilo ok. malo i stresu pripisujem sve, muž mi je otišao preko noći na svoj "inžinjerski teren", zaboga tek smo 2 mjeseca u braku, a prije toga 8 godina imali vezu na daljinu user posted image kuliram, sve je ok, sve je to privremeno i za bolje sutra, al poželim da ga zadavim iako sam ja ta bila koja je rekla da mora ići a on već odustao. elem, skrenih sa teme, morala sam se malo istresti ;) raditi test još neću, rano je. sačekam par dan i vidiću šta će se desiti, al navijam da sve vi koje želite pa i ja sa vama uskoro ugledamo user posted image i da ispod srca počne jedno čedo rasti <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4238
   RE: dali sam trudna ?
26.2.2014 12:08:52   
Anabellaa
Zdravouser posted image ja sam nova....u braku sam vec 3 mjeseca i radim na tome da dobijem bebu ( i prije braka sam radila na tome)....vec 3 dana mi kasni kako vi kazete vjesticauser posted image inace mi je uvijek redovna, juce sam radila test al mi je pokazalo negativno e sad da li je moguce da mi je test pokazao negativno jer mi je prerano ili....imala sam simptome kao da cu da dobije i samo sam cekala da procuri al nista, danas nemam vise ni te simptome....moze koji savjet.....velika ste podrska user posted image

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 4239
26.2.2014 15:06:14   
samy_lo
Cao Anabella,pa sacekaj jos koji dan,mozda pokaze user posted image , a mozda i ne,mozda mislis previse o tome pa sebi umisljamo sve,ja bi ipak voljela da ugledas user posted image ,nadam se da cemo svi u ovoj godini aBd ugledati user posted image ili user posted image ,s tim da sam ja vise za user posted image ..pozz za sve user posted image

(odgovor članu Anabellaa)
Neposredna veza do poruke: 4240
26.2.2014 23:06:41   
Anabellaa
dosla mi je vjesticauser posted image ....al nema veze novi nmjesec nova nafaka....opet u akciju user posted image ....puno hvalla pozzzz za vasssssssssss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 4241
26.2.2014 23:34:45   
marseljeza
Naravno, biće to dobro, samo glavu gore :) To kažem svima pa i sebi :) Idući mjesec radujemo se aBd ;) user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 6.3.2014 14:07:03 >

(odgovor članu Anabellaa)
Neposredna veza do poruke: 4242
28.2.2014 16:30:17   
samy_lo
cao svima..
Vec sam pisala da se trudin 7 mjeseci i nista,i da imam neredovne menustracije..isla sam ginekologu i dala mi je za pocetak da vadim hormonalni status..i nista me nije pregledala..niti radila ultra zvuk,kao drugi ginekolog..cudna neka :)

Neposredna veza do poruke: 4243
28.2.2014 19:59:39   
lovepower
mislim da po hormonima moze sve skontati ja ti se ne razumijem javit ce ti se sigurno neka zenica koja zna vise ali znam da 7. mjeseci nije dug period mada se oduzi kad svaki mjesec cekas i pratis simptome bice ubrzo jedan pozitivan test samo ti misli pozitivno user posted image

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 4244
28.2.2014 21:55:31   
samy_lo
Ma da..aBd..nego da li je iko bio nedavno na dipu..da li se mora naruciti za tu hormonalnu analizu..i ako da,da mi da broj ako neko ima...hvala

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 4245
28.2.2014 22:45:00   
Amela86
Pozdrav drage zenice.... mi se vec 5 god trudimo i nista ...mogu reci da se vise ni ne trudimo , samo se oboje potajno nadamo ... Ovaj mjesec mi je bio nekako drugaciji, nije kao obicna menga, jedan dio mene uzvikuje negdje u dubini mozda smo uspjeli , a drugi opet da se ne nadam uzalud.. Radi se o tome da sam dobila 22.2. 27-i dan ciklusa , na vrijeme, i inace imam jake bolove ali tog jutra su bili skoro pa nepodnosljivi . Tekla je tamna krv,ne bih mogla definisati boju , kao prljava, nesto izmedju smedje i crne ( izvinite ako sam pretjerala sa opisom ) . Za prvi dan menge , bilo je preobilno. Trajala je do treceg dana i vise ni kapi .

Sta mislite , sta bi to moglo biti . I jos nesto , prosli mjesec smo uspjeli jedva 3 puta user posted image , jer mi je sluznica vagine upaljena i crvena , iziritirana vise od mjesec dana , ne znam vise sta da radim.

Izvinjavam se na dugom postu i ako sam bila malo prosta , ne zamjerite .user posted image

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 4246
1.3.2014 1:32:17   
enaaa

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Ma da..aBd..nego da li je iko bio nedavno na dipu..da li se mora naruciti za tu hormonalnu analizu..i ako da,da mi da broj ako neko ima...hvala

Mislim da se ne moraš naručivati, samo moraš gore biti od 8-9h

My Ovulation Chart

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 4247
1.3.2014 7:18:51   
AAvalon

IZVORNA PORUKA: Amela86

Pozdrav drage zenice.... mi se vec 5 god trudimo i nista ...mogu reci da se vise ni ne trudimo , samo se oboje potajno nadamo ... Ovaj mjesec mi je bio nekako drugaciji, nije kao obicna menga, jedan dio mene uzvikuje negdje u dubini mozda smo uspjeli , a drugi opet da se ne nadam uzalud.. Radi se o tome da sam dobila 22.2. 27-i dan ciklusa , na vrijeme, i inace imam jake bolove ali tog jutra su bili skoro pa nepodnosljivi . Tekla je tamna krv,ne bih mogla definisati boju , kao prljava, nesto izmedju smedje i crne ( izvinite ako sam pretjerala sa opisom ) . Za prvi dan menge , bilo je preobilno. Trajala je do treceg dana i vise ni kapi .

Sta mislite , sta bi to moglo biti . I jos nesto , prosli mjesec smo uspjeli jedva 3 puta user posted image , jer mi je sluznica vagine upaljena i crvena , iziritirana vise od mjesec dana , ne znam vise sta da radim.

Izvinjavam se na dugom postu i ako sam bila malo prosta , ne zamjerite .user posted image

Najpametnije bi ti bilo da odes ginekologu, sto radi te upale, sto radi cudne menstruacije koja isto moze biti posljedica upale, sto radi lijecenja neplodnosti. Sretno user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 4248
2.3.2014 6:48:56   
marijana mala
e drage moje imala bi pitanje dal mi koja moze rec il me proslijedit tamo di se dopisuju trudnice i pricaju o svemu posto sam i ja trudnica pa tu vise ne pripadam hvala

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 4249
2.3.2014 22:11:19   
dandi84

IZVORNA PORUKA: marijana mala

e drage moje imala bi pitanje dal mi koja moze rec il me proslijedit tamo di se dopisuju trudnice i pricaju o svemu posto sam i ja trudnica pa tu vise ne pripadam hvala

http://www.ringeraja.ba/forum/razgovori-u-ocekivanju-bebeb-mart/m_2110743/mpage_3/tm.htm#2112101

Ovdje trudnice pišu i druže se i provode vrijeme očekujući svoje mrvice pa nam se pridruži i ti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

Neposredna veza do poruke: 4250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *